érettségi
#Suli, munka

Készülj az érettségire a KamaszPanasszal!

2021.04.05.
1 perces olvasási idő

Elkezdted a tanulást az érettségire, de nehézségeid adódtak a felkészülésben? Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat. Olvasgasd cikkeinket, és hagyd, hogy megkönnyítsük a felkészülésedet! Tanulási tippek otthoni felkészüléshez, házi dolgozat írásához, érettségihez, külföldi tanuláshoz.

Közelednek a vizsgák! Mikor, miből?

Ugyan még csak március van, de a legjobb, amit tehetsz, ha idén tavasszal érettségizel, az az, hogy idejében elkezded a felkészülést. Hidd el, sokkal jobb apránként haladni, mint a hajrában egy hét alatt végigfutni egyszer az egész tananyagon. Sokan halogatják a tanulást, ami az érettségi esetén elég rossz döntés, hiszen sok múlik a vizsáid eredményén.

Tanulási tippek otthonraKészülj az érettségire a KamaszPanasszal!

Az érettségire való felkészülés legnagyobb részét otthon kell végezned. Az iskolában csak a legfontosabb dolgokra van idő, de otthon – nincs mese – le kell ülnöd a könyveid mellé, és addig kell olvasnod, tanulnod, amíg fel nem készülsz a nagy napra. Mi segíthet az otthoni tanulásban? Mi az, amire figyelned kell a felkészülés során?

Házi dolgozat írása, fogalmazás

Tudod, hogy hogyan írhatsz jó fogalmazást vagy házi dolgozatot? Összegyűjtöttük a legfontosabb szempontokat és tanácsokat.

Érettségi

Mire számíts az érettségin? Készülj az érettségire összeállításunk segítésgével!

Tanulás külföldön

Szélesíteni szeretnéd a látókörödet, nyelvet szeretnél tanulni, vagy új emberekkel, kultúrákkal szeretnél megismerkedni? A külföldön való tanulás lehetőségei.

(KamaszPanasz)