#Lélek #szerelem

348 db cikk a témában

Nem szégyen az érzelem
#érzelem
2022.05.21.

Nem szégyen az érzelem

Sokakat, de talán mindenkit érinthet a téma. Az utóbbi időszakban számos fiatal keresett meg azzal a problémával, hogy nem meri közölni a lánnyal, hogy bele van zúgva. Nos, mit mondhatok én ilyenkor? Valóban csak a csalódástól való félelmen múlik? Ma, 2022-ben és sajnos már egy ideje “népbetegséggé” vált az érzelmektől való félelem. Erről lesz szó a cikkben, valamint a felületes válasz helyett igyekszem átadni a gyökeres változás tulajdonságait.

Mikor jön el az idő, hogy kimondjuk: szeretlek?
#szerelem
2022.05.16.

Mikor jön el az idő, hogy kimondjuk: szeretlek?

Óvatosan kell bánni a szeretlek szó kimondásával. A legjobb szándékkal is visszarettentheted azt, akinek szántad. Hogy mikor és hogyan a legszerencsésebb kimondani, először vagy sokadjára, arról itt olvashatsz.

Sírni, vagy nem sírni?
#sírás
2022.05.08.

Sírni, vagy nem sírni?

Sírni, vagy nem sírni? Ez itt a kérdés… Valóban. Azt, hogy miért sírsz, bánatodban könnyű megmagyarázni… Sírsz mert elvesztettél valakit, valamit.

#randi
2022.03.20.

Hogyan kerülj közelebb a kiszemelt lányhoz

Ha nem tudod, hogyan hívj el egy lányt randizni, nem kell rosszul érezned magad miatta. Minden srác érzett már így legalább egyszer az életében! Néha kockázattal jár, hogy elsajátítsd a randira hívás művészetét. Mindenkinek el kell kezdenie valahol, nem igaz?

Hogyan bókolj egy pasinak?
#bók
2022.03.18.

Hogyan bókolj egy pasinak?

A pasik szeretik a cirógatást – akár az egójukról, akár a hímtagjukról van szó. De tudnod kell, hogyan bókolj nekik, és hogyan szerezz örömet ezzel.

#randi
2022.03.06.

Mennyit várj, mielőtt felhívod?

Egy nap? Három nap? Egy hét? Az egyik legnagyobb és legijesztőbb kérdés, amit az ember magától megkérdezhet, miután túlvagytok egy látszólag sikeres randin, hogy mikor hívd fel.

#szülő
2022.02.22.

Szerelmesek a szüleim, de nem egymásba

A válás krízisét átvészeljük, sok sírás, sok változás, esetleg sok veszekedésen keresztül. De mindezek után mi lesz? Mi van akkor, ha a szülők továbblépnek? Mi lesz, ha újra szerelmesek lesznek?

#osztálytárs
2022.02.17.

Miért nem jó ötlet osztálytárssal járni?

Hallottuk már talán ezt az alapszabályt, miszerint osztálytárssal, közeli munkatárssal, barátunk barátnőjével jobb nem kikezdeni. De mielőtt még tudatlanul engedelmeskednénk ennek az informális törvénynek, értsük meg, miért találták ezt ki még dédnagyanyáink idejében!

Valentin napi ajándékok - bármennyi ideje is jártok
#ajándék
2022.02.09.

Valentin napi ajándékok - bármennyi ideje is jártok

Valentin napon igazi kihívás megfelelő ajándékot venni a párodnak. Az, hogy mit veszel neki, jellemzi, hogy hogyan is látod őt vagy a kapcsolatotokat, de az is szempont, hogy mióta jártok együtt.

Mennyire számít a nagy korkülönbség egy párkapcsolatban?
#párkapcsolat
2022.01.04.

Mennyire számít a nagy korkülönbség egy párkapcsolatban?

Szerelem - érzések sokasága rohan meg, ha meglátod, félelem, izgatottság, kétség és boldogság kavarog a lelkedben. A kamaszkor, ami egyébként sem a legegyszerűbb életszakasznak számít az ember életében - egyfajta átmenetet képez a gyermek- és felnőttkor között. A serdülőkori identitás szempontjából már nemcsak a szüleiddel, hanem a kortársaiddal való kapcsolat is fontossá válik.

7 jel, ami arra utal, hogy szerelmes vagy
#szerelem
2021.12.30.

7 jel, ami arra utal, hogy szerelmes vagy

Azon töprengsz, vajon szerelmes vagy-e? Különösen boldog, izgatott és örömteli érzés fog el, amikor azzal a bizonyos személlyel együtt vagy, de ennél több kell ahhoz, hogy eldöntsd, mit jelentenek ezek az érzelmek valójában. Szerencsére mi összegyűjtöttük azt a 7 jelet, amely segíthet felismerni, hogy valóban szerelmes vagy-e.

Már nem szeret úgy, mint rég
#szerelem
2021.12.08.

Már nem szeret úgy, mint rég

A szerelem csodálatos. Mindaddig, amíg véget nem ér, és a párod már nem érdeklődik úgy irántad. Utána minden csak a dobozos fagyiról és az összetört szívvel járó szaporodó kilókról szól.