elvárások
#Lélek

Találd meg álmaid pasiját!

2010.04.01.
2 perces olvasási idő

A randevúzgatásnak nem kell egy kitalálós játékhoz hasonlítania, mert sokkal magabiztosabban is kiderítheted, hogy ki az, aki igazán hozzád való.

1. Állíts össze egy listát

Gondold végig eddigi tapasztalataid és elképzeléseid alapján, mi az, amit egy férfiben igazán keresel. Négy kategóriába kell sorolnod a fő tulajdonságokat: lelki, testi, érzelmi és szellemi.

Minden egyes kategóriában maximum két tulajdonságot sorolhatsz fel, a két legfontosabbat. Ugyanis minden más csak és kizárólag a kémián múlik, így felesleges pontosabb, elérhetetlen képet alkotnod. Ezt a listát tartsd mindig a tárcádban.

2. Rendezd át a teendőidet

Ahhoz, hogy találkozz a megfelelő pasival, muszáj társaságba járnod. Minden héten legalább egy rendezvényen részt kell venned. Fontos, hogy olyan helyszíneket válassz, ahol a kívánságaidnak megfelelő réteget találod. Színház, partik, múzeumok… És még fontosabb, hogy mindig egyedül menj, vagy a barátnőiddel. Sose más férfi társaságában.

3. Ismerkedj meg hetente legalább három férfival, és állíts fel sorrendet köztük

Az első helyen legyen az, aki leginkább hasonlít a listádon szereplő álompasira, a második többé-kevésbé felel meg a feltételeidnek és a harmadik, akivel biztos, hogy csak barátság lehet köztetek.

4. Egy kis marketing

Add el magad. Mert lehet, hogy te megtalálod a neked való partnert, de ő meglátja benned az igazit? Bármennyire is nehezedre esik, de igazi ragadozóvá kell válnod. Csábító szemek, csinos, formákat kiemelő ruhák…

5. Flörtölj, és add meg a jelet

Ha nem adsz jelzéseket a kiszemeltednek, majdnem biztosra veheted, hogy nem fog közeledni hozzád és még a nevét sem tudod meg. Használd a legbarátságosabb gesztust, a mosolyod. Egy bájos mosollyal bárkit le lehet venni a lábáról, és egyáltalán nem árulja el, hogy te csak egy hangulatos beszélgetésre vagy esetleg valami mélyebb kapcsolatra vágysz.

6. Közlekedj egyedül

Ha a barátnőiddel mész szórakozni, akkor vajmi kevés esélyed van az ismerkedésre. Először is, mert a lányok egyből kritizálják a közeledő pasikat, másodszor a férfiaknak is kellemetlenebb egy egész csoporthoz odalépni, mint egyetlen emberhez.

7. Engedd át a kezdeményezést a férfinak, hagy válassza ki ő a randi dátumát

Ugyanis, ha hozzád kerül az időpont kiválasztásának a lehetősége, akkor az egész randi rajtad áll majd, és így semmit sem deríthetsz ki abból, hogy az udvarlónak milyenek az elképzelései és milyen a személyisége.

8. Ne bújj ágyba addig senkivel ...

Amíg nem bizonyosodsz meg arról, hogy valóban egymáshoz illőek vagytok és egymás társaságára és szerelmére vágytok. Mert ha hamarabb kerül sor erre a bensőséges kapcsolatra, akkor joggal feltételezheti a férfi, hogy nem vagy összhangban magaddal, nem tartod magad sokra, és ezt mással is bármikor megteszed.

9. Légy megbízható és ne habozz

Ha a tegnap esti srác hív, akinek megadtad a számod, ne játszd el az elérhetetlent, két napnál tovább soha ne várakoztass meg senkit, mert a következő szombat éjszaka már új vadra fog vadászni, és téged gyorsan elfelejt.

10. Minősítsd a beszélgetést és légy informatív

Ha csak ültök egymással szemben, akkor sosem tudod meg, hogy valójában egy pszichopata társaságában múlatod az időt. Minél barátságosabb vagy, annál hamarabb derülnek ki a turpisságok. Gyorsabban lehull a lepel minden rejtegetni kívánt hiányosságról vagy hibáról. Természetesen így te is leleplezed magad, de lehet, hogy számára az összes hibáddal együtt leszel tökéletes.

Hanyagold a direkt kérdéseket. Például sose kérdezd meg, hogy meg akar-e már házasodni. Ha erre vagy kíváncsi, tedd fel burkoltabban a kérdést, például mikorra tervezed, hogy családot alapítasz?

11. Ne pazarold az idődet

Az első kilenc hónap után minden kiderül a másikról. Ha nem látod, hogy a jövőtök egyfelé halad, akkor fájó szívvel, de szakíts vele. Nem lehetsz csak azért valakivel, mert nincsenek összeférhetetlen ellentétek köztetek. Még akkor is lehet meddő egy kapcsolat, ha harmóniában vagytok.

12. Ne költözzetek össze közvetlenül a házasság előtt

Megkaptad az eljegyzési gyűrűt és a rokonokat is összeismertettétek? Ettől még nem kell rögtön összeköltöznötök. Ez megöli a köztetek megbúvó romantikus harmóniát, és már az esküvő előtt belemerültök a szürke hétköznapokba. Hadd legyen izgalmas az esküvő utáni időszak.

Ha ezeket az instrukciókat betartod, megtalálhatod és megtarthatod a Nagy Ő-t. Sok Boldogságot Kívánunk!

forrás: fokuszbanano