Vágyak, felvilágosítás

#Vágyak #felvilágosítás

218 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Határok a szexben
#szex
2024.05.16.

Határok a szexben

Meddig mehetünk el a szexuális együttlét különböző formáiban? A válasz egyszerű: addig, ameddig mindkettőtök számára örömet szerez a dolog.

Tények és tévhitek az önkielégítésről
#szex
2024.04.13.

Tények és tévhitek az önkielégítésről

Az önkielégítés természetes vágya a testednek. Ez teljesen normális szexuális tevékenység, noha néhány kultúra elutasítja az önkielégítést, és egyes vallási nézetek szerint ez bűn.

5 fontos kérdés szex előtt
#nemi betegség
2024.04.03.

5 fontos kérdés szex előtt

Biztosan te is észrevetted, hogy ma már szinte mindenki fejest ugrik akár idegen emberek ágyába is. Lehet, hogy ma ez a trendi, viszont elképesztően sok veszélyt rejt magában. Nem csak testi, de lelki értelemben is. Hogy megvédd magad, fontos, hogy az aktus előtt tudj bizonyos dolgokat a partneredről. Miket fontos megkérdezned?

Érdekességek a péniszedről
#pénisz
2024.03.11.

Érdekességek a péniszedről

Tudtad-e, hogy péniszed önálló életet él? Vajon a nagyobb pénisz nagyobb erekció közben is? Férfiasságod úgy néz ki, mint egy bumeráng? Akár el is törhet? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ cikkünkben.

A korai magömlés: így kerülheted el
#szex
2024.03.05.

A korai magömlés: így kerülheted el

A korai magömlés fogalma viszonylagos. Viszonylagos, mert egy percek alatt bekövetkező magömlés sem okoz semmi fennakadást a kapcsolatban, amennyiben a partnernek ez idő alatt orgazmusa volt, ám egy hosszú idő után bekövetkező ejakuláció is lehet az adott partnerhez képest korai, ha orgazmusa később következik be.

A fetisizmus
#fetisiszta
2024.03.02.

A fetisizmus

A fetisizmus eredetileg olyan élettelen tárgyakra vonatkozott, amelyeket a primitív népek imádtak, azt hitték, mágikus varázserejük van. A fetisizmus mint szexuális zavar csaknem kizárólag férfiaknál jelentkezik. Egy hajtincs vagy régebbi tárgyak iránti ragaszkodás kiválthat szexuális izgalmat, azonban ezen tárgyakhoz vagy emberi tesztrészekhez való makacs ragaszkodás már káros is lehet.

Nem kötelező szexelni a bulikon!
#szex
2024.02.23.

Nem kötelező szexelni a bulikon!

Fesztivál, házibuli, egy varázslatos, romantikus éjszaka - legalábbis elméletben. A gyakorlat azonban korántsem romantikus. Már-már elképzelhetetlennek tűnik a fiatalok számára, hogy egy átbulizott éjszakán ne létesítsenek szexuális kapcsolatot, ennek azonban nagyon súlyos következményei lehetnek.

Apakomplexus? Ha a barátod jóval idősebb
#apakomplexus
2024.02.13.

Apakomplexus? Ha a barátod jóval idősebb

Ha a partner felnőtt, és szexel a fiatalabb barátnőjével, nos, azt akár liliomtiprásnak is nevezhetnénk! Az apakomplexus azonban egy létező pszichológiai kifejezés. Mi mindent jelenthet?

Hogyan válassz nőgyógyászt?
#nőgyógyász
2024.02.10.

Hogyan válassz nőgyógyászt?

Tanácsot kérhetsz a barátnőidtől, nővéredtől, sőt mi több, anyukádtól is, ha meg lehet beszélni vele ezeket a dolgokat. De mégis milyen szempontokat érdemes figyelembe venni egy orvos, pláne egy nőgyógyász kiválasztásakor?

Óvszer és kommunikáció: Romantikus páros
#szex
2024.02.04.

Óvszer és kommunikáció: Romantikus páros

„Amikor késznek érzed magad a szexre, mindenképpen beszélned kell a partnereddel az óvszer használatáról”- ez volt az a mondat, amit anyukám szajkózott 14 éves korom óta. Sose hittem, hogy valaha meg fogom fogadni a szexszel kapcsolatban anyukám bármilyen tanácsát, mindenesetre eljött a nap, amikor beszélnem kellet a partneremmel az óvszer használatáról.

Nemi betegség törölközőtől: trichomoniasis
#trichomoniasis
2024.02.01.

Nemi betegség törölközőtől: trichomoniasis

A trichomoniasis a világ talán leggyakoribb szexuális érintkezés útján terjedő betegsége. A kórokozó a húgy-ivarszervek élősködője, elsődleges megtelepedési helye nőkben a hüvely, férfiakban a prosztata.

Kiből lesz szexuális zaklató?
#fiú
2024.01.30.

Kiből lesz szexuális zaklató?

A nemi erőszakot elkövetők ugyanúgy néznek ki, mint mi, úgy öltözködnek, ugyanúgy buliznak, és ugyanúgy esznek. Gyakran a tetteik hátterében a magasabbrendűség érzékeltetése, az uralkodás, a másik legyőzésének érzése és egyéb hasonló dolgok állnak.

Szextévhitek a tinik körében
#szex
2024.01.22.

Szextévhitek a tinik körében

Mindennap tinik ezrei keresik fel az oldalunkat, hogy választ találjanak az őket érdeklő kérdésekre, amelyek legtöbbször szexuális jellegűek. Sajnos nagyon sok tévhit kering a levegőben.