első aktus
#Vágyak

Mire számíthatsz az első szeretkezésnél?

2009.08.02.
1 perces olvasási idő

Okos dolog felkészülni az ismeretlenre és szükséges is. Az első aktus azért fontos, mert átléphetsz egy új életbe, ami komoly változásokat indít el benned és szükségeseket.

Új érzések, új élmények

A valódi aktus előtt ajánlott az aktus nélküli szerelmeskedés is, ami bármikor folytatható és aktus is lehet belőle, nem kell erőltetni az aktust, ha valaki akkorra éppen nincsen top-on. A szerelmeskedés már mindenkinek nagyon jó lehet és mégsem kell feltétlenül a bonyolultabb lépés hozzá, csak akkor amikor mindkettőtöknek jó, mert odasűrűsödnek az események és a vágyak.

Miért bonyolultabb az aktus?

  • Azért mert új érzések jelennek meg, nemcsak a hüvelyben hanem az egész testedben és máshol is.
  • Új élmény és érzések lesznek személyesen neked és kettőtöknek együtt, mert együtt még sosem voltatok.
  • Ez a szerelmeteket is gazdagítja. Az első aktuson, az esetleges bénázáson, semmi sem múlik, mindig lehet javítani és még élvezetesebbé tenni.
  • Mégis szeretné mindenki, hogy az első, mindenképpen izgalmas élmény, legyen nagyon jó is.
  • Legyen nálatok baba intimtörlőkendő vastag-krémes változata - ez jól síkosít és tisztít, kívül használható előtte és utána is.
  • Legyen alattatok tiszta, mosható pléd vagy huzat, amit össze lehet kenni.

Nyugodt, zavaró tényezőktől mentes közeg

Az első aktus

Legyen a közelben fürdőszoba és nyugodt közeg, hogy senki se zavarjon titeket. A barátod nyomjon be és lefelé és te széttárhatod a lábad és a kezeddel is segíthetsz. Ha megvan a bemenet és a pénisz már benne van, pihenj és érezz, szerelmeskedjetek.

Ha jól csúszik, mehet be és felfelé, ha nem, az egész péniszt tegyétek csúszóssá (babakendővel, nyállal vagy intimzselével). Ha benned van, rögtön lehet kéjes érzésed és egyúttal fájhat is a hüvelygörcs, ami ilyenkor gyakori, ezért maradjatok mozdulatlanul, ha kell. Ha nem bírod, húzza ki a péniszt és fejezzétek be másképpen. Egy-két alkalommal még lesz hasonló érzésed, de egyre többet fogtok tudni hüvelyben is mozogni.

Ne feledkezz meg a védelemről sem!

Az első szeretkezéskor arra ügyeljetek, hogy csak annyit tegyetek, ami mindkettőtöknek jó. Nem kell erőltetni a közösülést, a lényeg, hogy szeressétek egymást és élvezzétek az együttlétet. Persze nem árt a védekezés, mivel ha közösülésre kerül a sor, akkor bizony már védekezni kell. Tehát mielőtt erre adnád a fejed, beszéljétek meg a védekezés módját, s szerezzétek be a megfelelő fogamzásgátló eszközt!

(WEBBeteg)