Vágyak, védekezés

#Vágyak #védekezés

216 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Mik azok a spermicidek?
#spermicid
2024.04.05.

Mik azok a spermicidek?

A spermicidek többféle formában léteznek: krém, gél és hab változatait is lehet a boltokban kapni. Olyan kémiai anyagokat tartalmaznak, amelyek elpusztítják a spermákat. Lehet önmagában is használni, de sokkal hatásosabb más születésszabályozó termékekkel, például óvszerrel együtt.

5 fontos kérdés szex előtt
#nemi betegség
2024.04.03.

5 fontos kérdés szex előtt

Biztosan te is észrevetted, hogy ma már szinte mindenki fejest ugrik akár idegen emberek ágyába is. Lehet, hogy ma ez a trendi, viszont elképesztően sok veszélyt rejt magában. Nem csak testi, de lelki értelemben is. Hogy megvédd magad, fontos, hogy az aktus előtt tudj bizonyos dolgokat a partneredről. Miket fontos megkérdezned?

Nem kötelező szexelni a bulikon!
#szex
2024.02.23.

Nem kötelező szexelni a bulikon!

Fesztivál, házibuli, egy varázslatos, romantikus éjszaka - legalábbis elméletben. A gyakorlat azonban korántsem romantikus. Már-már elképzelhetetlennek tűnik a fiatalok számára, hogy egy átbulizott éjszakán ne létesítsenek szexuális kapcsolatot, ennek azonban nagyon súlyos következményei lehetnek.

A nagyméretű óvszer hátrányai
#óvszer
2024.02.22.

A nagyméretű óvszer hátrányai

Nem mindig az óvszer a rossz, az is lehet, hogy csak rossz méretet választottatok. Ennek pedig komoly következményei lehetnek. Hogy is van ez?

Kiből lesz szexuális zaklató?
#fiú
2024.01.30.

Kiből lesz szexuális zaklató?

A nemi erőszakot elkövetők ugyanúgy néznek ki, mint mi, úgy öltözködnek, ugyanúgy buliznak, és ugyanúgy esznek. Gyakran a tetteik hátterében a magasabbrendűség érzékeltetése, az uralkodás, a másik legyőzésének érzése és egyéb hasonló dolgok állnak.

Teherbe ejthettem?
#szex
2024.01.17.

Teherbe ejthettem?

Vajon teherbe ejthettem a barátnőmet, ha az óvszerbe ejakuláltam, de aztán levettem, majd visszadugtam a péniszemet – de már nem ejakuláltam ismét védetlenül. Mik az esélyeink?

Frottőrizmus: másokhoz dörgölőzés élvezeti célból
#frottőrizmus
2024.01.14.

Frottőrizmus: másokhoz dörgölőzés élvezeti célból

Az idegenekhez való dörgölőzést a frottőr (legtöbbször férfi) általában zsúfolt helyeken, villamoson, buszon követi el. Úgy ingerli magát, hogy nemi szervét az előtte álló nőhöz nyomja, dörgöli, vagy közösülő mozdulatokat tesz.

Hogyan előzd meg a nemi betegségeket?
#fertőzés
2024.01.11.

Hogyan előzd meg a nemi betegségeket?

A szexuális élet nem csupán az örömökről szól. Tudatos és felelősségteljes hozzáállást igényel, hiszen hátulütői is lehetnek annak, ha rendszeres nemi életet élsz. Összegyűjtöttük, hogy milyen óvintézkedéseket érdemes tenni, hogy elkerüld a szexuális úton terjedő fertőzéseket.

Tippek a hatékony fogamzásgátlásért
#fogamzásgátlás
2024.01.05.

Tippek a hatékony fogamzásgátlásért

Ha nemi életet élsz, mindig van egy kis esély a terhességre, mivel egyik védekezési módszer sem nyújt 100%-os biztonságot. Az, hogy kivel fekszel le és mikor, illetve, hogy egyáltalán szeretnéd-e ezt csinálni, az csak és kizárólag a Te döntésed. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak! Ám a teherbe esés kockázata csökkenthető. A KamaszPanasz összegyűjtötte a leghatékonyabb tanácsokat a védekezéshez, és a terhesség megelőzéséhez.

Terhességi teszt: amit tudni érdemes
#terhesség
2023.12.22.

Terhességi teszt: amit tudni érdemes

A terhesség korai szakaszában jellemző, jól felismerhető tüneteket produkál, a terhességi teszt nagy bizonyossággal, egyszerűen elvégezhető.

Top 10 tévhit a szex kockázatairól
#szex
2023.12.17.

Top 10 tévhit a szex kockázatairól

A szexualitással kapcsolatban egyre több és több kérdés merül fel benned, ez teljesen természetes. Azonban könnyen előfordulhat, hogy belefutsz néhány pletykába, legendába, ami egyáltalán nem igaz, de te honnan is tudhatnád. Nos, mi összeszedtük és megcáfoltuk a 10 leggyakoribb tévhitet a szex kockázatairól!

Óvszerismeret
#óvszer
2023.12.10.

Óvszerismeret

Az óvszer használata nem bonyolult dolog. Ráadásul hatásosan véd a nemi úton terjedő betegségek és a nem kívánt terhesség ellen is, így használatával nem csak a magad, hanem a partnered egészségét is véded.

Az esemény utáni tabletta
#fogamzásgátló
2023.12.07.

Az esemény utáni tabletta

Már számos forrásból hallhattál a nem kívánt terhesség megelőzésről és a szexuális úton terjedő betegségek elkerüléséről. Általában azonban kevesebb szó esik az esemény utáni tablettáról, ezért van néhány fontos dolog, amit nem árt tisztázni.