szex
#Vágyak

Óvszer eltávolítása - Hogy a legelegánsabb?

2010.06.07.
1 perces olvasási idő

„Egy fiatal srác vagyok, akinek még soha nem volt semmilyen együttléte. De most olyan kapcsolatban vagyok, ahol előbb utóbb szexelni fogunk. Lehet hülyén hangzik, de létezik olyan módja a kondom eltávolításának, ami nem öli meg a pillanat varázsát? Talán nem egy nagy dolog, de mégis szerintem egy picit kellemetlen… vagy nem?”

Kedves Kérdező!

Először is gratulálni szeretnék, hogy már az első alkalommal kondomot használtok. Sajnos manapság ez még nem elég gyakori.

Szóval, amikor a kondomot akarod eltávolítani az első együttlétetek után, talán segíthet közbe egy vicc, egy sóhaj vagy kedves szó, így a pillanat is megmarad. Aztán legyen a közeletekben még egy szemetes ahova azonnal ki tudjátok dobni a használt óvszert.

Egyébként a kondom eltávolítása sokkal egyszerűbb, ha legörgetős technikát alkalmazod. A péniszt egyből az ejakuláció után húzod ki, ekkor még merev állapotban van.

Figyelj, hogy a kondom véletlenül se csússzon le, amikor kihúzod, így mindig fogd határozottan a kondom végét. Aztán folyamatosan tartsd a kondom végét és óvatosan húzd le a péniszről, ügyelve közben arra, hogy nehogy a partnered valamilyen úton-módon kapcsolatba kerüljön az ondóval.

A kondomot mindig gondosan csomagold be, és soha ne húzd le a WC-n! Mindig a szemetesbe dobd!

Ha netán a kezed vagy egyéb testrészed érintkezett az ondóval, célszerű lemosni azt vagy lefürdeni, mielőtt visszamész az ágyba.

Aztán, hogy még elegánsabb legyél, a legjobb, hogyha te is és a partnered is felveszi az alsóneműjét.

Bár lehet, hogy más tervetek nincs a szexet illetve, de a testfolyadékok ugyanúgy kicserélődhetnek, amelyek esetlegesen terhességhez vagy szexuális úton terjedő fertőzésekhez vezethetnek.

(Cs.B.)