Vágyak, óvszer

#Vágyak #óvszer

61 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Mik azok a spermicidek?
#spermicid
2024.04.05.

Mik azok a spermicidek?

A spermicidek többféle formában léteznek: krém, gél és hab változatait is lehet a boltokban kapni. Olyan kémiai anyagokat tartalmaznak, amelyek elpusztítják a spermákat. Lehet önmagában is használni, de sokkal hatásosabb más születésszabályozó termékekkel, például óvszerrel együtt.

A nagyméretű óvszer hátrányai
#óvszer
2024.02.22.

A nagyméretű óvszer hátrányai

Nem mindig az óvszer a rossz, az is lehet, hogy csak rossz méretet választottatok. Ennek pedig komoly következményei lehetnek. Hogy is van ez?

Óvszer és kommunikáció: Romantikus páros
#szex
2024.02.04.

Óvszer és kommunikáció: Romantikus páros

„Amikor késznek érzed magad a szexre, mindenképpen beszélned kell a partnereddel az óvszer használatáról”- ez volt az a mondat, amit anyukám szajkózott 14 éves korom óta. Sose hittem, hogy valaha meg fogom fogadni a szexszel kapcsolatban anyukám bármilyen tanácsát, mindenesetre eljött a nap, amikor beszélnem kellet a partneremmel az óvszer használatáról.

Tippek a hatékony fogamzásgátlásért
#fogamzásgátlás
2024.01.05.

Tippek a hatékony fogamzásgátlásért

Ha nemi életet élsz, mindig van egy kis esély a terhességre, mivel egyik védekezési módszer sem nyújt 100%-os biztonságot. Az, hogy kivel fekszel le és mikor, illetve, hogy egyáltalán szeretnéd-e ezt csinálni, az csak és kizárólag a Te döntésed. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak! Ám a teherbe esés kockázata csökkenthető. A KamaszPanasz összegyűjtötte a leghatékonyabb tanácsokat a védekezéshez, és a terhesség megelőzéséhez.

10 tény az orális szexről
#szex
2023.12.31.

10 tény az orális szexről

Nemi betegségek kockázata, szüzesség elvesztése, terhesség kialakulása. Ezek a leggyakoribb témakörök, amelyek az orális együttléttel kapcsolatban bizonytalanságokat okoznak. Íme, 10 dolog, amit tudnod kell az orális szexről!

Óvszerismeret
#óvszer
2023.12.10.

Óvszerismeret

Az óvszer használata nem bonyolult dolog. Ráadásul hatásosan véd a nemi úton terjedő betegségek és a nem kívánt terhesség ellen is, így használatával nem csak a magad, hanem a partnered egészségét is véded.

Fogamzásgátlási mítoszok
#terhes
2023.12.01.

Fogamzásgátlási mítoszok

A fogamzásgátlással kapcsolatban sajnos még a mai napig rengeteg tévhit és legenda kering a tinik között. Most a leggyakrabban hallott mítoszokról rántjuk le a leplet, hiszen ha csak félismeretekre támaszkodsz, az könnyen az egész életedet megváltoztató helyzet elé állíthat. Ezt pedig Te sem akarod, ugye?

HPV és a méhnyakrák
#hpv
2023.11.09.

HPV és a méhnyakrák

Körülbelül két évtizeddel ezelőtt a szakértők kapcsolatot fedeztek fel a HPV (Human Papillomavirus) vírussal való fertőzöttség és a méhnyakrák kialakulása között. Azóta sok kutatás eredményeként még több információjuk van a tudósoknak arról, hogyan vezethet a HPV vírus a méhnyakrák megjelenéséhez.

Terhes lehetek az első alkalommal?
#terhesség
2023.11.07.

Terhes lehetek az első alkalommal?

A válasz röviden: igen, teherbe eshetsz az első alkalommal. A termékenység változékony dolog, hiszen egyes nők hónapokig vagy akár évekig próbálkoznak a teherbeeséssel, mire sikerül, más nők viszont a teherbeesés óhaja nélkül már a legelső alkalommal teherbe eshetnek.

Az óvszer már többször bennem maradt… mit tegyek?
#szex
2023.08.28.

Az óvszer már többször bennem maradt… mit tegyek?

Kedves szakértő! Már nem először fordult elő, mikor én és a barátom szexeltünk, hogy az óvszer a vaginámban maradt. Nagyon hangulatromboló, emellett egy kicsit zavarba ejtő is számomra, hogy megkeressem a bent ragadt kondomot.

Tökéletes és tipikus óvszerhasználat - Mi a különbség?
#szex
2023.08.09.

Tökéletes és tipikus óvszerhasználat - Mi a különbség?

Amikor az emberek azt mondják, hogy egy fogamzásgátlónak, mint például a kondomnak, 12%-os a hiba lehetősége, akkor arra gondolnak, hogy 100 kondomot használó nő közül 12 terhes lesz? Én sokkal inkább remélem, hogy ez valami olyasmit jelent, hogy a használók közül évente 12%-uk lesz terhes. Különben ez egy elég veszélyes orosz rulett.

5 jel, hogy csak szexelni akar
#egyéjszakás kaland
2023.07.30.

5 jel, hogy csak szexelni akar

Igen, a pasik egy része leginkább csak a szexre hajt. Te többre vágysz? Összeszedtük azokat a jeleket, amikből biztosan tudhatod, hogy csak "azt" akarja tőled!

A legelvetemültebb szex-tévhitek
#szex
2023.05.17.

A legelvetemültebb szex-tévhitek

Úgy gondolod, biztos tudásod van a szexről, és különbséget tudsz tenni valós és valótlan között? Teszteld le tudásodat, mi igaz és mi nem, mert most utánanézünk néhány szex mítosznak, és leszámolunk a tévhitekkel.