egyéjszakás kaland
#Vágyak

5 jel, hogy csak szexelni akar

2023.07.30.
1 perces olvasási idő

Igen, a pasik egy része leginkább csak a szexre hajt. Te többre vágysz? Összeszedtük azokat a jeleket, amikből biztosan tudhatod, hogy csak azt akarja tőled!

1. Már az első randin célozgat

Ha egy srác már az első randin a szexen kívül másról sem tud beszélni vagy állandóan ARRA célozgat, esetleg csak a melled és/vagy a feneked bámulja, jobb, ha nem találkozol többet vele. A trükkösebbek burkoltan beszélnek a szexről. Sokan ezt a vonzalom biztos jelének tekintik, pedig ha egy férfi komolyan vesz egy nőt, akkor nem ront ajtóstól a házba, hanem finomabb módszerekkel igyekszik meghódítani álmai nőjét.

2. Már az első randin "AZT” akarja

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy érdemes hosszabb ideig randizni és ismerkedni a másikkal. Lehet, hogy te is vágysz rá, de ha tényleg tetszel egy pasinak és hosszabb távra akar téged, hidd el, várni fog rád. Ha viszont láthatóan alig várja, hogy ágyba vigyen, és nem érti, miért szeretnél még egy kicsit várni, akkor számíthatsz rá, hogy amint megkapja tőled amit akart, rögtön elhagy.

3. Szerinte jár a „fizetség”

...és ezt tényt finoman (vagy kevésbe finoman) a tudomásodra is hozza. Ha a srác, aki a vacsora végén azzal a „Na, szivi, mit kapok ezért cserébe?” tekintettel méreget, vagy esetleg fel is teszi a kérdést, akkor köszönd meg neki a randit és a vacsorát, majd távozz angolosan.

4. Megmondja, hogy csak a szex érdekli

Nos, ez legalább egyértelmű, mert vannak pasik (igaz ez elég ritka eset), akik őszintén megmondják, hogy csak a szex érdekli őket, vagy legalábbis utalnak arra, hogy nem vágynak többre. Azok a nők, akik ezt hallva nem hagyják faképnél a férfit, és azt gondolják, hogy "Sebaj, majd megváltozik, vagy megváltoztatom", nagy hibát követnek el. Hidd el, nem fog menni. Ha egy férfi még csak nem is titkolja, hogy csak „arra” hajt, akkor nagyon kicsi az esélye annak, hogy valaha meg fog változni.

5. Nem is akar megismerni téged

A randikon üres tekintettel bámulja a falat, amikor magadról beszélsz és láthatóan nem kíváncsi rád semmilyen szinten. Ha egy srácnak tényleg tetszel, akkor meghallgat téged, és odafigyel rád, vagy legalábbis igyekszik. Szóval az semmiképp nem jó jel, ha veled kapcsolatban csak a mellméretedre kíváncsi, valamint az érdeklődési körödnek csak a szexuális életet érintő része kelti fel a figyelmét - nem érdemes tovább foglalkoznod vele.

(KamaszPanasz)