Lélek, szerelem

#Lélek #szerelem

333 db cikk a témában

#randi
2020.09.05.

Mit tegyél az első randi végén?

Az első randi mindig vicces, izgalmas, és tele van bonyodalommal. Vajon jól kijöttök majd? Sok közös lesz bennetek? Fogtok tudni beszélgetni? Amíg minden idődet és energiádat arra fordítod, hogyan viselkedj a randi alatt, ugyanolyan fontos figyelmet fordítani arra is, hogyan fejeződjön be egy első randi. Összességében lehet, hogy úgy válsz el a másiktól, hogy tényleg látni akarod még (vagy soha többé nem akarod látni), de lehetséges, hogy rossz jeleket küldesz felé.

#flört
2020.08.30.

Tetszik, szemeztek... Hogyan tovább?

Hogyan érjük el, hogy beszéljünk? Mit mondjak neki? Vajon észrevett? - Ezek azok az égető problémák, amik felvillanyozzák a mindennapos iskolába buszozást, de ugyanakkor magukban hordozzák a kétségeket is. - Most miért nem nézett rám?

#megcsalás
2020.08.03.

7 jel, ami azt sejteti, hogy megcsal

Azon gondolkozol, hogy a barátod megcsal-e? A legfontosabb, hogy ne gyanakodj erre, ha nincs jó okod rá. Nem az a megoldás, hogy állandóan ellenőrizgeted a telefonját és a Facebook-profilját - így csak magadból csinálsz hülyét. Ha a következő állítások közül 3 vagy több igaz, akkor előfordulhat, hogy nem alaptalanul gyanakodsz.

#barát
2020.07.12.

Ha úgy érzed, a barátnőid szebbek nálad

Érezted már úgy, hogy a legjobb barátaid, akikkel kiskorod óta sülve-főve együtt vagy, felnőve szebbek lettek nálad? Egyeseknél ez az érzés odáig fajul, hogy már félnek elkezdeni egy párkapcsolatot, nehogy a partnerük otthagyja őket valamelyik barátjukért. Ha te is hasonló gondokkal küszködsz, segítségedre lehetnek az alábbi tanácsok.

#szakítás
2020.06.16.

Hogyan lépj túl egy lányon, aki nem szeret

Azt mondják, hogy a szerelem egy csodálatos és fantasztikus érzés. De hogyha az, akit szeretsz, nem szeret vissza, könnyen a világ legrosszabb érzésévé válhat.

#kapcsolat
2020.05.09.

Hogyan közöld a szüleiddel, hogy van barátod?

A fellegekben jársz a boldogságtól, és a háztetőre kiállva kiáltanád a barátod nevét, de az, hogy eláruld a szüleidnek, hogy udvarlód van, már sokkal bonyolultabb dolog, nem igaz?

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?
#barát
2020.04.20.

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Kerülőt teszel matek és biosz között, hogy felmehess két emeletet, csak mert el akarsz mellette sétálni, amíg ő az angolórájára megy. Hetek óta távolról csodálod őt, és az összes barátod tud már róla. Nagy eséllyel előbb-utóbb a fülébe jut. Minden alkalommal, ahogy meglátod, elgyengülnek a térdeid, és úgy érzed, hogy a szívdobogásod megsüketíti a füled. Honnan tudhatod, hogy az érzés kölcsönös-e?

#szexuális kommunikáció
2020.04.18.

10 nagydumás trükk, csábításhoz

Mind ismerjük azokat a srácokat, akik tudják, mit tegyenek, amikor nővel van dolguk. Általában ők nem a legmagasabbak, leggazdagabbak vagy legjóképűbbek, de valamiért mindig felizgatják a legvonzóbb nőket. Az egyszerű oka ennek az, hogy ők egy olyan dolgot tudnak, amit más férfiak nem: ők szó szerint más nyelvet beszélnek, amikor nővel van dolguk. Milyen ez a más nyelv?

Hogyan csábítsd vissza 5 lépésben?
#szerelem
2020.04.10.

Hogyan csábítsd vissza 5 lépésben?

Szakítani akar veled? Szünetet akar tartani? Nincs vége a világnak, talán még minden menthető! Most megtudhatod, hogyan csábítsd vissza a nagy Őt.

#passzív
2020.02.25.

Lehet, hogy a párod passzív-agresszív típus?

Az effajta viselkedést gyakran nehéz felismerni, bár a folyamatos passzív-agresszív viselkedés a te hangulatodra is rányomhatja a bélyegét. A fő jelek felismerése rávilágíthat arra, mi okozta mostanában a problémákat a kapcsolatotokban.

#randi
2020.02.12.

Ki fizet a randin?

A randevúkkal kapcsolatban végzett tanulmányok is azt igazolják, hogy az emberek által ösztönösen érzett szabály érvényes: a párok első találkozásakor az esetek háromnegyed részében a férfi állja a cechet.