szexuális kommunikáció
#Lélek

10 nagydumás trükk, csábításhoz

2020.04.18.
3 perces olvasási idő

Mind ismerjük azokat a srácokat, akik tudják, mit tegyenek, amikor nővel van dolguk. Általában ők nem a legmagasabbak, leggazdagabbak vagy legjóképűbbek, de valamiért mindig felizgatják a legvonzóbb nőket. Az egyszerű oka ennek az, hogy ők egy olyan dolgot tudnak, amit más férfiak nem: ők szó szerint más nyelvet beszélnek, amikor nővel van dolguk. Milyen ez a más nyelv?

Én ezt úgy hívom: Szexuális Kommunikáció. A szexuális kommunikáció elsajátítása a végét jelentheti a nőkkel való harcnak. Íme 10 titok, a csábításhoz.

10. Vonzalmat sugározz, ne gyengédséget

A legtöbb srác úgy akarja elérni a nőknél, hogy vonzódjanak hozzá, hogy bókol és ajándékokat vesz nekik, vagy csak abban reménykedik elég az, hogy aranyos. Ez szinte soha nem működik. Amit nem tudnak megérteni, a különbség a vonzalom és gyengédség között.

A vonzalom vagy gyorsan bekövetkezik, vagy egyáltalán nem. A gyengédség egy olyan érzés, amit azzal tudsz el10 nagydumás trükk, csábításhozérni, hogy kedvesen viselkedsz. Ez barátságokat tud létrehozni, a vonzalom viszont szenvedélyt. Ha megtanulod, hogyan kommunikálj egy nővel, egyből mély vonzalmat tudsz kelteni benne. A legjobb, hogy minden férfi úgy születik, hogy megvan ez a kommunikációs képessége. A tudás benned van, és csak arra vár, hogy kihasználd.

9. Ne légy "töketlen"

Csináltál már valamit azért, hogy lenyűgözz egy nőt, de a reakciója szerint mégsem lett lenyűgözve? Üldöztél már nőt a szerelmeddel, és próbáltál mindent megtenni, hogy bebizonyítsd, hogy beleestél - de csak elűzted vele? Miért történik mindez?

A nők vonzódnak egyes személyes vonások iránt, és ha ezeket nem mutatod ki minél előbb, akkor nincs esélyed. A nők szeretnek próba elé állítani, hogy közvetlenül kiderítsék, mennyire is vagy töketlen. Ha egyből megbuksz ezeken a teszteken, gyorsan lelépnek. A megoldás az, hogy,megtanulod, mivel vonhatod magadra a lányok figyelmét, így gyorsan és hatásosan tudsz vonzalmat sugározni.

8. Emeld ki a férfias oldaladat

Ez talán túl sokat használt mondat, de "férfinak lenni" még mindig a legjobb tanács arra, hogy vonzalmat kelts a nőkben. Ha összegeznem kéne, azt mondanám, hogy a nők egy vezető tulajdonságaihoz vonzódnak. A vezetők nem várják mások elismerését, azt csinálják, ami szerintük helyes, félelem, önbizalomhiány és gyávaság nélkül mennek előre. A vezetők a saját világukban élnek, a saját realitásukban, és nem hagyják, hogy külső események érzelmileg befolyásolják őket. A vezető tekintélyt sugároz mindenben, amit mond és csinál.

7. Ne csak "önmagad" legyél

Az nem mindig elég, hogy "csak" önmagad adod. A vonzalom szabályai többet kívánnak annál, hogy legyünk aranyos, társadalmilag elfogadott, előzékeny srácok. Ezt ne feledd.

6. Legyen szexi a viselkedésed, ami a nőket beindítja

Sok srácnak olyan a viselkedése, ami a szexuális kommunikációt majdhogynem lehetetlenné teszi. A bizonytalan érzések, a túl nagy nyomás komoly hátrányok elé állíthat amikor a mély vonzalmakra kerül a sor.

Ehelyett, mondogasd magadban: "Elbűvölő vagyok és a velem eltöltött idő pompás és értékes." "Akar engem, de még egy kicsit húzom, hogy lássam mennyire." Ezeket a perspektívákat kombinálva pimasz, közömbös és tartózkodó légkört hozhatsz létre a személyiségeddel, ami meglepő módon beindítja a csajokat.

5. Légy kiszámíthatatlan, titokzatos

A nők nagyon jól tudják, hogy érjék el a férfiak vonzódását. Tudják, hogy keltsék fel az érdeklődésünket, hogy legyenek távolságtartóak és ugyanakkor hogyan viselkedjenek úgy, hogy ellenállhatatlannak véljük őket. Nos, ugyanezt megteheted te is. Ezt úgy hívom: "Ellopni a rendszerüket".

Ha tudod alkalmazni egy nő viselkedési trükkjeit, ő is úgy fog viselkedni, mint egy zavarodott és frusztrált srác, aki azt se tudja mit mondjon. Szóval játssz, érd el, hogy kívánja amid van - adj belőle egy kis ízelítőt, de ne tedd könnyen elérhetővé magad. Legyél titokzatos, ami majd közvetett információkat ad a munkádról és tanulmányaidról. Amikor ezeket csinálod, olyan érzést fogsz benne kelteni, hogy te nem olyan srác vagy, akit megfélemlít egy nő - és ezért imádni fog.

4. Valósítsd meg ezeket a gyilkos "trükköket"

Mindig vegyes jeleket mutass. Legyél kiszámíthatatlan azzal, hogy felkavarod és váltogasd a sémáidat. Sose engedd, hogy a határok lazák legyenek, mindig feszíts rajta egy kicsit. Soha ne viselkedj bizonytalanul és védekezően és sose várj el helyeslést. És sose legyél töketlen.

3. Flörtölj

A nők tudják, mi is az a flörtölés, és teljesen máshogy reagálnak a flörtölő kommunikációra, mint az egyéb kommunikációkra. Ha ismered a flörtölő és a szexuális kommunikációt is, nyugodtan kezdeményezz beszélgetest nőkkel - vonzódni fognak hozzád.

Akkor nem flörtölsz, ha azt mondod egy nőnek: "Szia, nagyon csinos vagy és valószinűleg van barátod." Ilyenkor csak egy éles megjegyzést tettél.

Azonban mondhatsz félig komolyan-viccesen valami ilyesmit is: "Szia, úgy veszem észre, hogy félénk vagy, mert nem kapsz sok figyelmességet a férfiaktól.. ezért úgy gondoltam, hogy majd én ügyelek rád." Ez a flörtölés, és ha jól csinálod, a nők nagyon gyorsan fognak reagálni rá, magas szintű szexuális vonzalommal.

2. "Ez a kapcsolat nem működik"

Itt van egy alacsony rizikójú lehetőség a flörtölés elkezdéséhez: a következő alkalommal amikor rendelsz valamit egy étteremben a pincérnőtől és azt mondja, hogy sajnos ez már elfogyott, feleld ezt: "Oké, ez a kapcsolat nem működik, úgyhogy szakítanom kell veled." Tulajdonképpen, ezt bármilyen helyzetben mondhatod bármilyen nőnek, aki valami olyasmit mond, ami neked nem tetszik - és ez vicces.

Amikor így kommunikálsz, akkor flörtölsz, és a kommunikáció egy olyan szintjét használod, amit a legtöbb férfi egész életében nem használ. Amikor a nő, akivel beszélsz elkötelezi magát a beszélgetés mellett, akkor elindult a "játék".

1. Használd a tudásod

A legtöbb férfi sose tanulja meg, hogyan flörtöljön a nőkkel, mit mondjon és mi az, amit sose mondjon egy lánynak. Azonban, ha megfogadod a tanácsainkat, akkor a szó szoros értelmében előnyöd lesz a többi férfival szemben, akik sose foglalkoztak ezzel a témával.

Tegyél meg bármit, hogy megértsd, miről szól a Szexuális Kommunikáció, aztán csak gyakorolj. Kell még pár trükköt alkalmaznod ahhoz, hogy sikeres legyél a nőknél, de a kezdet csak rajtad áll!

(KamaszPanasz - Ő.B.)