Főoldal / LÉLEK / 10 nagydumás trükk, csábításhoz
  2020-04-18

10 nagydumás trükk, csábításhoz

Mind ismerjük azokat a srácokat, akik tudják, mit tegyenek, amikor nővel van dolguk. Általában ők nem a legmagasabbak, leggazdagabbak vagy legjóképűbbek, de valamiért mindig felizgatják a legvonzóbb nőket. Az egyszerű oka ennek az, hogy ők egy olyan dolgot tudnak, amit más férfiak nem: ők szó szerint más nyelvet beszélnek, amikor nővel van dolguk. Milyen ez a más nyelv?

Én ezt úgy hívom: Szexuális Kommunikáció. A szexuális kommunikáció elsajátítása a végét jelentheti a nőkkel való harcnak. Íme 10 titok, a csábításhoz.

- hirdetések -

10. Vonzalmat sugározz, ne gyengédséget

A legtöbb srác úgy akarja elérni a nőknél, hogy vonzódjanak hozzá, hogy bókol és ajándékokat vesz nekik, vagy csak abban reménykedik elég az, hogy aranyos. Ez szinte soha nem működik. Amit nem tudnak megérteni, a különbség a vonzalom és gyengédség között.

A vonzalom  vagy gyorsan bekövetkezik, vagy egyáltalán nem. A gyengédség egy olyan érzés, amit azzal tudsz elérni, hogy kedvesen viselkedsz. Ez barátságokat tud létrehozni, a vonzalom viszont szenvedélyt. Ha megtanulod, hogyan kommunikálj egy nővel, egyből mély vonzalmat tudsz kelteni benne. A legjobb, hogy minden férfi úgy születik, hogy megvan ez a kommunikációs képessége. A tudás benned van, és csak arra vár, hogy kihasználd.

9. Ne légy "töketlen"

Csináltál már valamit azért, hogy lenyűgözz egy nőt, de a reakciója szerint mégsem lett lenyűgözve? Üldöztél már nőt a szerelmeddel, és próbáltál mindent megtenni, hogy bebizonyítsd, hogy beleestél - de csak elűzted vele? Miért történik mindez?

A nők vonzódnak egyes személyes vonások iránt, és ha ezeket nem mutatod ki minél előbb, akkor nincs esélyed. A nők szeretnek próba elé állítani, hogy közvetlenül kiderítsék, mennyire is vagy töketlen. Ha egyből megbuksz ezeken a teszteken, gyorsan lelépnek. A megoldás az, hogy,megtanulod, mivel vonhatod magadra a lányok figyelmét, így gyorsan és hatásosan tudsz vonzalmat sugározni.

8. Emeld ki a férfias oldaladat

Félénk vagy de hódítani akarsz?
Van aki könnyen veszi az új helyzeteket, lazán teremt kapcsolatokat, veti magát bele egy társalgás közepébe. Mások nehezen oldódnak, így távolságtartónak gondolják őket, pedig a félénkség mögött gyakran meleg szív, sziporkázó elme lapul. Íme néhány jó tanács arra, hogyan küzd le a félénkséged.

A félénkség leküzdésének 5 módja

Ez talán túl sokat használt mondat, de "férfinak lenni" még mindig a legjobb tanács arra, hogy vonzalmat kelts a nőkben. Ha összegeznem kéne, azt mondanám, hogy a nők egy vezető tulajdonságaihoz vonzódnak. A vezetők nem várják mások elismerését, azt csinálják, ami szerintük helyes, félelem, önbizalomhiány és gyávaság nélkül mennek előre. A vezetők a saját világukban élnek, a saját realitásukban, és nem hagyják, hogy külső események érzelmileg befolyásolják őket. A vezető tekintélyt sugároz mindenben, amit mond és csinál.

7. Ne csak "önmagad" legyél

 Az nem mindig elég, hogy "csak" önmagad adod. A vonzalom szabályai többet kívánnak annál, hogy legyünk aranyos, társadalmilag elfogadott, előzékeny srácok. Ezt ne feledd.

6. Legyen szexi a viselkedésed, ami a nőket beindítja

Sok srácnak olyan a viselkedése, ami a szexuális kommunikációt majdhogynem lehetetlenné teszi. A bizonytalan érzések, a túl nagy nyomás komoly hátrányok elé állíthat amikor a mély vonzalmakra kerül a sor.

Ehelyett, mondogasd magadban: "Elbűvölő vagyok és a velem eltöltött idő pompás és értékes." "Akar engem, de még egy kicsit húzom, hogy lássam mennyire." Ezeket a perspektívákat kombinálva pimasz, közömbös és tartózkodó légkört hozhatsz létre a személyiségeddel, ami meglepő módon beindítja a csajokat.

5. Légy kiszámíthatatlan, titokzatos

A nők nagyon jól tudják, hogy érjék el a férfiak vonzódását. Tudják, hogy keltsék fel az érdeklődésünket, hogy legyenek távolságtartóak és ugyanakkor hogyan viselkedjenek úgy, hogy ellenállhatatlannak véljük őket. Nos, ugyanezt megteheted te is. Ezt úgy hívom: "Ellopni a rendszerüket".

Ha tudod alkalmazni egy nő viselkedési trükkjeit, ő is úgy fog viselkedni, mint egy zavarodott és frusztrált srác, aki azt se tudja mit mondjon. Szóval játssz, érd el, hogy kívánja amid van - adj belőle egy kis ízelítőt, de ne tedd könnyen elérhetővé magad. Legyél titokzatos, ami majd közvetett információkat ad a munkádról és tanulmányaidról. Amikor ezeket csinálod, olyan érzést fogsz benne kelteni, hogy te nem olyan srác vagy, akit megfélemlít egy nő - és ezért imádni fog.

4. Valósítsd meg ezeket a gyilkos "trükköket"

Fejtsd meg a női testbeszédet!
Ha hiszed, ha nem, a nők folyamatos, nyilvánvaló jeleket adnak arról, hogyan éreznek. A trükk a jelek dekódolásában rejlik, ami különösen hasznos lehet az ismerkedési időszakban, amikor még nem ismeritek egymást olyan jól.

A női testbeszéd értelmezése

Mindig vegyes jeleket mutass. Legyél kiszámíthatatlan azzal, hogy felkavarod és váltogasd a sémáidat. Sose engedd, hogy a határok lazák legyenek, mindig feszíts rajta egy kicsit. Soha ne viselkedj bizonytalanul és védekezően és sose várj el helyeslést. És sose legyél töketlen.

3. Flörtölj

A nők tudják, mi is az a flörtölés, és teljesen máshogy reagálnak a flörtölő kommunikációra, mint az egyéb kommunikációkra. Ha ismered a flörtölő és a szexuális kommunikációt is, nyugodtan kezdeményezz beszélgetest nőkkel - vonzódni fognak hozzád.

Akkor nem flörtölsz, ha azt mondod egy nőnek: "Szia, nagyon csinos vagy és valószinűleg van barátod." Ilyenkor csak egy éles megjegyzést tettél.

Azonban mondhatsz félig komolyan-viccesen valami ilyesmit is: "Szia, úgy veszem észre, hogy félénk vagy, mert nem kapsz sok figyelmességet a férfiaktól.. ezért úgy gondoltam, hogy majd én ügyelek rád." Ez a flörtölés, és ha jól csinálod, a nők nagyon gyorsan fognak reagálni rá, magas szintű szexuális vonzalommal.

2. "Ez a kapcsolat nem működik"

Itt van egy alacsony rizikójú lehetőség a flörtölés elkezdéséhez: a következő alkalommal amikor rendelsz valamit egy étteremben a pincérnőtől és azt mondja, hogy sajnos ez már elfogyott, feleld ezt: "Oké, ez a kapcsolat nem működik, úgyhogy szakítanom kell veled." Tulajdonképpen, ezt bármilyen helyzetben mondhatod bármilyen nőnek, aki valami olyasmit mond, ami neked nem tetszik - és ez vicces.

Amikor így kommunikálsz, akkor flörtölsz, és a kommunikáció egy olyan szintjét használod, amit a legtöbb férfi egész életében nem használ. Amikor a nő, akivel beszélsz elkötelezi magát a beszélgetés mellett, akkor elindult a "játék".

1. Használd a tudásod

A legtöbb férfi sose tanulja meg, hogyan flörtöljön a nőkkel, mit mondjon és mi az, amit sose mondjon egy lánynak. Azonban, ha megfogadod a tanácsainkat, akkor  a szó szoros értelmében előnyöd lesz a többi férfival szemben, akik sose foglalkoztak ezzel a témával.

Tegyél meg bármit, hogy megértsd, miről szól a Szexuális Kommunikáció, aztán csak gyakorolj. Kell még pár trükköt alkalmaznod ahhoz, hogy sikeres legyél a nőknél, de a kezdet csak rajtad áll!

(KamaszPanasz - Ő.B.)