Lélek, szerelem

#Lélek #szerelem

333 db cikk a témában

Lelki túlérzékenység: egy apróságtól összedől a világ
#túlérzékenység
2021.05.22.

Lelki túlérzékenység: egy apróságtól összedől a világ

Túlreagálás lenne egy eltűnt sajtreszelő miatt vitatkozni? Túlérzékenységre vall, ha azért kezdünk el üvöltözni családtagjainkkal, mert mindenki mást akar nézni a tévében? Hol van a határ a túlérzékenység és a normalitás között?

#kémkedés
2021.04.29.

Szabad kémkedni a párod után?

Ellenőrizni az SMS-eit, elolvasni az e-mailjeit, bejelentkezni a Facebook-jára, átfutni a hívásinfóját... Milyen hatással van a kémkedés a kapcsolatodra? Ez csak kíváncsiság vagy ellenőrzésnek számít?

#randi
2021.03.17.

Hogyan randizz a barátod testvérével?

Az egyetlen dolog, ami még annál is kínosabb, mint a legjobb barátod exével összejönni, ha a testvérébe szeretsz bele. Még kínosabb, ha fiatalabb testvérről van szó. Különösen, ha még emlékszel arra, mikor ez a kistestvér még csak ovis volt.

#szerelem
2021.02.19.

4 stratégia a szerelmi cívódás elkerülésére

Tudod, hogy megy ez: néha úgy érzed, annyira szereted a barátodat, hogy felfalnád, míg máskor pont az ellenkezőjét érzed. Nos, a legújabb kutatások szerint teljesen normális, hogyha egyszerre érzel szerelmet és gyűlöletet.

#párkapcsolat
2021.02.14.

7 dolog, amit gondolj át, mielőtt kimondod, hogy szeretlek

Ez egy kapcsolatban nagy előrelépés, de van néhány dolog, amit érdemes megfontolni, mielőtt szerelmet vallanál. A „szeretlek” több, mint egy mondat. Ez egy nyilatkozat, és egy ígéret, tehát meg kell győződnöd róla, hogy készen állsz rá. Talán azt gondolod, hogy ez a megfelelő alkalom, vagy az a sorsotok kettőtöknek, hogy együtt legyetek, de nem árt néhány dolgot átgondolni, mielőtt kimondod, hogy szeretlek.

#ex
2021.01.12.

Az exed és az új kapcsolata

Éppen szörfölgetsz az Instagramon, és hirtelen szembejön veled egy kép az exedről, és az új párjáról. Mit tehetsz?

#szakítás
2021.01.11.

Ideje szakítani?

Egy kapcsolatban ragadtál, amiről nem vagy meggyőződve, hogy tartania kéne még? Segítünk eldönteni, hogy itt van-e az ideje a szakításnak. Ha ezek közül az indokok közül bármelyik illik rád és a párodra, kezdj ez azon gondolkodni, hogy talán itt az ideje tenni valamit.

#lélek
2021.01.11.

Sértő kapcsolatok

Sértő kapcsolatok az élet bármely területén létrejöhetnek. Családon belül, és azon kívül is, szülő-szülő, felnőtt-felnőtt, felnőtt-gyerek szülő-gyermek, gyermek-gyermek között, de akár ember-állat között is (állatkínzások)!

#dícséret
2021.01.06.

Hogyan dicsérj egy fiút?

A fiúk is szeretik, ha simogatják az egójukat. De elsősorban tudnod kell, hogy milyen fajta bókokra vágyik is ő valójában.

#cyber
2020.12.18.

Cyber szerelem

Nagyszüleink bálokra jártak, mi egyszerűen bekapcsoljuk a számítógépünket, ha meg akarunk valakivel ismerkedni. Ahogyan belépünk az internet nyújtotta virtuális térbe, idő és tér korlátai leomlanak, pár perc leforgása alatt emberek millióival kerülhetünk kapcsolatba chat programok, közösségi oldalak, fórumok, virtuális találkahelyek, játékok segítségével.

Féltékenység
#féltékenység
2020.11.18.

Féltékenység

Sziasztok. Azt hiszem, okkal állíthatom, hogy mindenkit érintő téma következik. Sokan fordultak hozzám ilyen jellegű problémával, illetve én is rengetegszer tapasztaltam ezt a saját életemben. Vágjunk is bele.

A flörtölés trükkjei
#flört
2020.10.24.

A flörtölés trükkjei

Flörtölni nem is olyan könnyű, mint amilyennek tűnik. A következő útmutatóval elsajátíthatod a flörtölés csínját-bínját, hogy könnyedén flörtölj a kiszemelteddel!

Legjobb randihelyek, tippeket adunk
#randi
2020.09.20.

Legjobb randihelyek, tippeket adunk

Az első randi örök élmény marad egy kapcsolatban, sokszor utána is, ezért nem árt emlékezetessé tenni. Nagyon sok múlhat a megfelelő hely kiválasztásán. Cikkünkben szeretnénk tippeket adni a tanácstalan kezdőknek. Jó randizást!

Mikor mondd: szeretlek?
#párkapcsolat
2020.09.06.

Mikor mondd: szeretlek?

Függetlenül attól, hogy randizol vagy párkapcsolatban élsz valakivel, nagyon erős érzéseket táplálhatsz a partnered iránt. Ezek az érzések annyira erőssé válhatnak, hogy beleszeretsz a tásadba. De mikor jön el annak az ideje, hogy elmondd, mit is érzel pontosan? Ennek az egy szónak hatalmas a jelentősége. Ezt figyelembe véve megmutatjuk, hogyan döntsd el, mikor mondd: „szeretlek” .

#randi
2020.09.05.

Mit tegyél az első randi végén?

Az első randi mindig vicces, izgalmas, és tele van bonyodalommal. Vajon jól kijöttök majd? Sok közös lesz bennetek? Fogtok tudni beszélgetni? Amíg minden idődet és energiádat arra fordítod, hogyan viselkedj a randi alatt, ugyanolyan fontos figyelmet fordítani arra is, hogyan fejeződjön be egy első randi. Összességében lehet, hogy úgy válsz el a másiktól, hogy tényleg látni akarod még (vagy soha többé nem akarod látni), de lehetséges, hogy rossz jeleket küldesz felé.