szakítás
#Lélek

Hogyan lépj túl egy lányon, aki nem szeret

2020.06.16.
3 perces olvasási idő

Azt mondják, hogy a szerelem egy csodálatos és fantasztikus érzés. De hogyha az, akit szeretsz, nem szeret vissza, könnyen a világ legrosszabb érzésévé válhat.

6 tipp, ha túl akarunk lépni egy lányon

#1 Egy jó srác nem mindig kívánatos

Az, ha egy lány azt mondja, hogy jó srác vagy és szeret veled lenni, még nem jelenti azt, hogy randizni akar, vagy le akar feküdni veled.

#2 Ha egy lány flörtöl veled

Az még egyáltalán nem jelenti azt, hogy szerelmes beléd. Lehet, hogy vonzódik hozzád, de megvannak az okai, hogy elkerülje, hogy randizzatok.

#3 Mindannyian meggondolhatjuk magunkat

Az egyik lány, akit szerettem, egy jó barátom volt. Még azt is mondta, hogy szerelmes belém. Nagyon erősen kapcsolódtam hozzá, de még nem jártunk. A világ legjavának mi csak barátok voltunk, de kései beszélgetéseink alatt úgy beszéltünk, mint a szerelmesek.

Aztán egy szép napon egyszer csak elkezdett hanyagolni engem. Fogalmam sem volt, hogy miért. Mondjuk ő sem volt hajlandó elmagyarázni nekem. Csak annyit mondott, hogy a kapcsolatunk teljesen rosszul megy. Most már nem vagyunk barátok, de annak idején őrülten szerelmes voltam belé. A mai napig halvány lila gőzöm sincs, hogy miért kezdett el kerülni engem.

#4 Az élet nagyon kiszámíthatatlan lehet

És nagyon igazságtalan is. Csak fogadd el. Néha nincs irányításod a körülmények felett. A lány, akit szeretsz, lehet, hogy őrülten szerelmes egy másik srácba, vagy már jár valakivel, vagy valami más okból nem lehetséges. A lényeg az, hogy az élet kiszámíthatatlan és néha szimplán el kell fogadni.

#5 Ízlésekés pofonok

Mi mindannyian szabadon választhatunk, hogy milyen partnert szeretnénk magunknak. Így a lánynak is, akit szeretsz, megvan a választási lehetősége, hogy nemet mondjon neked. Hogyha egy lány, akit nem találsz vonzónak, járni szeretne veled, lehet, hogy el lennél olvadva, de nemet mondanál neki, igaz? Akkor miért baj, ha a lány, akit szeretsz ugyanezt csinálja veled?

#6 Ereszd ki a gőzt

Ideges vagy és dühös, de ez nem fog segíteni. Hagyd abba a dühöngést és lépj tovább. Egyszer fent, egyszer lent. Csak élvezd az életed frusztráció és megbánás nélkül.

6 tanulság egy rossz leánykérésből

Hogyha felkértél egy lányt és nemet mondott, tanulj belőle és próbálj meg pár hibát felfedezni magadban, amit ebből tanultál. Lehet, hogy túl gyors voltál, vagy túl erőszakos vagy esetleg van pár probléma a személyiségeddel, amit orvosolni kell. Viszont ezt a 6 dolgot meg kell tanulnod belőle, mielőtt túllépnél rajta.

#1 Ne rohanj

Ne szaladj el túl gyorsan a pillanat hevében. Hogyha túl hamar és túl könnyedén megmutatod neki, hogy mennyire szereted, akkor lehet, hogy semmibe vesz és áttipor rajtad.

#2 Mik a hiányosságaid?

Minden srácnak a földön, még a legnagyobb szoknyavadászoknak és dzsigolóknak is megvannak a hibáik. Amikor visszaemlékszel arra, ahogyan egy lányt felkértél, emlékezz arra, hogy hogyan viselkedett eredetileg, és ez hogyan változott meg, amikor felkérted. Tudtál volna változtatni azon, ahogyan ezt eljátszottad?

#3 Fokozd a feszültséget

Sose mondd el neki, mint derült égből a villámcsapás. Te szereted, és úgy tűnik, hogy érdekled is őt. Ahelyett, hogy azon gondolkoznál, hogy fejezd ki az érzelmeidet iránta, próbáld meg a kapcsolatotokat és a beszélgetéseiteket még érdekesebbé tenni. Kelts vágyakozást benne anélkül, hogy tudtára adnád, hogy mennyire szereted.

#4 Mindig tudd a választ, mielőtt felteszed a kérdést

Ez nagyon fontos. Ne mondd el egy lánynak, hogy szereted anélkül, hogy biztos lennél az ő érzéseiben irántad. Ha már voltál pár randin vele, nagy eséllyel kedvel téged. De attól még legyél teljesen biztos az érzelmeiben, mielőtt felfednéd a tiédet.

#5 Tudd, hogy mi taszíthatja őt vissza

Nagyon sok dolog visszataszíthat egy csajt, és egy csomó srác nem érti meg, hogy mi kell egy nőnek. Találd meg ezeket a dolgokat és mindenáron kerüld el őket. Egy nagyszerű srácnak kell lenned, hogy egy nagyszerű csaj beléd essen.

#6 Legyél egy olyan fiú, akire minden lány vágyik

Van a srácoknak pár olyan tulajdonsága, amit minden lány ellenállhatatlannak talál. Legyél a tökéletes srác és minden csaj barátként szeretni fog, és szeretőként kívánni fog téged. Legyél az a srác és meglátod, hogy milyen könnyű bármilyen csajt megszerezni, akit csak szeretnél.

Hogyan lépj túl egy lányon és folytasd az életed?

Most, hogy tanultál a múltbéli hibáidból, itt egy 8 lépésből álló útmutató arra, hogyan legyél egy jobb srác és egyben hogyan lépj túl egy lányon, akit szeretsz.

#1 Időbe telik

Egyszerűen fogadd el. Sose könnyű túllépni egy lányon, akit szeretsz. Csak annyit tehetsz, hogy elfoglalod magad, amíg begyógyulnak a sebek.

#2 Zárd ki őt a fejedből

Ne gondolj rá. Ha elkezdesz rá gondolni, gondolj valami másra. Nagyon jó érzés emlékezni az arcára, vagy megnézni a legújabb facebookra feltett képeit és posztjait, de ezzel csak magadnak ártasz. Elvesztetted őt és soha nem jön vissza. Tehát miért kínzod magad a semmiért?

#3 Ne válj egy új emberré

Ne kezdj máshogy viselkedni körülötte azután, hogy elmondta neked, hogy nem szeret. Ne viselkedj mereven vagy rosszkedvűen, amikor a közelben van. A próbálkozásaid, hogy felkeltsd a figyelmét, csak oda vezetnek, hogy még távolabb elkerül, mert furán viselkedsz. A végén meg csak neked fog még jobban fájni. Nem kedvel téged, tehát még ha fel is kelted a figyelmét azzal, hogy elkerülöd, nem fogja érdekelni!

#4 Ne viselkedj úgy, mint egy reménytelen szerelmes

Az, hogy lerészegedsz és elkezdesz a végtelenségig beszélni róla, nem fog segíteni. Csak tanulj a hibáidból és próbáld meg nem elkövetni őket, amikor legközelebb szerelmes leszel.

#5 Add fel

Mond el neki az érzéseidet még egyszer, ha nagyon akarod, de csak természetes módon. Ha ez nem válik be, csak add fel és ne is reméld, hogy majd egyszer igent mond. Ha fenntartod a reményt, az csak meggátol abban, hogy megváltozz, és újra szerelmes legyél.

#6 Ne nézz úgy rá, mint egy érdemre

„Ha majd gazdagabb leszek, randizni fog velem.”„Ha majd jobb ember leszek, járni fog velem.” Ezek a gondolatok csak még szánalmasabbá tesznek téged. Csak még sebezhetőbbé teszed magad, merthogy egész egyszerűen őt már nem érdekli az, hogy te ki vagy.

#7 Ne állj bosszút

Neki meg van a joga arra, hogy nemet mondjon neked, ahogy neked is meg van a jogod, hogy nemet mondj egy olyan lánynak, akit nem találsz vonzónak. Fogadd el a döntését és lépj tovább. Ha bosszúra készülsz, az le fogja állítani az életed és még inkább az ő megszállottjává tesz.

#8 Azonnal keress egy másik csajt

Ez a legjobb módja annak, hogy túllépj egy lányon. Megvolt az esélyed és elcseszted. Hagyd az egészet a fenébe és lépj túl rajta. Tanulj a hibáidból és keress mást, akihez vonzódhatsz. Ha ezzel az alkalommal a megfelelő módszereket használod, akkor egyszerre találhatsz egy lányt, akit szeretsz és túlléphetsz azon, aki otthagyott!

Használd ezt az útmutatót, hogy túllépj egy lányon, aki nem szeret téged és biztosan fogsz belőle tanulni valamit. Viszont a legjobb része az, hogy egy sokkal jobb sráccá tesz, aki egy sokkal jobb csajt fog meghódítani.

(KamaszPanasz - Á.B. , lovepanky.com)