Lélek, szingli

#Lélek #szingli

45 db cikk a témában

Hogyan éld túl a karácsonyt szingliként?
#karácsony
2023.12.22.

Hogyan éld túl a karácsonyt szingliként?

Hiába próbálsz ráhangolódni az ünnepekre, egyre csak boldog párokat látsz? Neked viszont nincs senkid, emiatt aztán úgy érzed, nem is lehet boldog a karácsonyod?

Visszautasítás: hogyan csináld megfelelően?
#visszautasítás
2021.09.18.

Visszautasítás: hogyan csináld megfelelően?

Visszautasítás után is megtarthatod a méltóságodat - legalább addig, amíg hazaérsz. Vagy ha te vagy az, aki visszautasít, tanuld meg, hogyan kell jól csinálni!

Hogyan szeress újra szakítás után?
#barát
2021.07.24.

Hogyan szeress újra szakítás után?

Úgy érzed, a szíved összetört, és a földbe tiportak? Teljesen természetes félelmet, bizonytalanságot, bizalmatlanságot érezni, miután a kapcsolatod kudarcba fulladt. Ha épp egy fájdalmas szakításból akarsz helyrerázódni, van néhány hasznos tippünk, hogyan tudj újra bízni és szeretni.

#szakítás
2021.06.27.

Kapcsolatok: Mit csinálj szakítás után?

Amikor belemész egy kapcsolatba, akkor nem tudhatod, hogy pár hétig, hónapig vagy évig fog tartani. Nem tudhatod biztosan. Azt sem tudhatod, hogyha a kapcsolat véget ér, az hogy fog téged érinteni.

#kapunyitási pánik
2021.06.12.

Félek a nagybetűs élettől!

Most fogok diplomázni, de már teljesen kiborultam. Teljes mértékben elterveztem, hogy a nyáron mit fogok csinálni. Dolgozni, elutazni, jövőt tervezni, esetleg második diplomát szerezni. Most azonban úgy érzem, hogy túl gyorsan történnek körülöttem a dolgok.

#ex
2021.01.12.

Az exed és az új kapcsolata

Éppen szörfölgetsz az Instagramon, és hirtelen szembejön veled egy kép az exedről, és az új párjáról. Mit tehetsz?

#szakítás
2021.01.11.

Ideje szakítani?

Egy kapcsolatban ragadtál, amiről nem vagy meggyőződve, hogy tartania kéne még? Segítünk eldönteni, hogy itt van-e az ideje a szakításnak. Ha ezek közül az indokok közül bármelyik illik rád és a párodra, kezdj ez azon gondolkodni, hogy talán itt az ideje tenni valamit.

A flörtölés trükkjei
#flört
2020.10.24.

A flörtölés trükkjei

Flörtölni nem is olyan könnyű, mint amilyennek tűnik. A következő útmutatóval elsajátíthatod a flörtölés csínját-bínját, hogy könnyedén flörtölj a kiszemelteddel!

#exbarát
2020.09.24.

Így kerüld a kapcsolatot az exeddel

Mindannyian éreztük már úgy egy szakítás után, hogy jó lenne mégis újra kapcsolatba lépni az exbarátunkkal vagy exbarátnőnkkel. Egy idő után lehetséges, hogy úgy érzed, össze szeretnél vele jönni, vagy újra át szeretnéd élni a régi emlékeket - ám ez nem jó ötlet! A következő alkalommal, amikor késztetést érzel rá, emlékezz vissza ezekre a tippekre, és többet nem fogsz neki írni!

#szakítás
2020.06.16.

Hogyan lépj túl egy lányon, aki nem szeret

Azt mondják, hogy a szerelem egy csodálatos és fantasztikus érzés. De hogyha az, akit szeretsz, nem szeret vissza, könnyen a világ legrosszabb érzésévé válhat.

#szingli
2020.03.26.

Mítoszok a szingli életről

Ahogy mész az iskolában a folyosón, nem látsz mást, csak párokat? Úgy gondolod, hogy nekik ezerszer jobb, mint neked? Hogy nekik nincsen gondjuk, csak szeretik egymást? Hát nem minden fenékig tejfel! Most pedig, szingli barátaim figyeljetek, szeretném eloszlatni a kételyeket az egyedülállók életéről.

#valentin nap
2020.02.10.

6 tuti Valentin napi program szingliknek

Ha idén Valentin napon nincs randid, az nem ok arra, hogy otthon maradj és lógasd az orrod! Ez az ünnep ugyanolyan élménydús lehet a szingliknek, mint azoknak, akik kapcsolatban vannak. Február 14-én válassz egyet ezekből a szuper Valentin napi ötletekből, és legyen maradandó emlék!