szingli
#Lélek

Mítoszok a szingli életről

2020.03.26.
1 perces olvasási idő

Ahogy mész az iskolában a folyosón, nem látsz mást, csak párokat? Úgy gondolod, hogy nekik ezerszer jobb, mint neked? Hogy nekik nincsen gondjuk, csak szeretik egymást? Hát nem minden fenékig tejfel! Most pedig, szingli barátaim figyeljetek, szeretném eloszlatni a kételyeket az egyedülállók életéről.

1. Úgy gondolod, te vagy az egyetlen, aki egyedül él

Ezt egyszerű megcáfolni, hisz ez egészen egyszerűen nem igaz! Az emberek életük jelentős részét kapcsolaton kívül töltik. Rengeteg időd van, hogy keress magadnak valakit. Ne izgulj, idő kérdése és besétál az életedbe a nagy Ő!

2. Azért vagy szingli, mert valami rossz benned

Találni valakit, akivel passzoltok egymáshoz, nem egyszerű dolog, ez tény. Viszont az, hogy jelenleg nincs barátod vagy barátnőd, az nem azt jelenti, hogy valami rossz benned. Emiatt neked nem szabad rosszabbul érezned magad! Ugyanúgy vannak barátaid, mint azelőtt. És ne feledd, minden csak idő kérdése.

3. Boldogtalanul, rosszul és egyedül érzed magad, ha nem jársz senkivel

Több millió ember él a világon boldog és teljes életet egyedül! Tudom, talán ez nem vigasztal. De gondolj csak bele, ha szomorú vagy és rosszul érzed magad, azon sem segít mindig egy párkapcsolat. Viszont ha gyakran érzed magad lehangoltnak, akkor mindenképpen látogass el egy szakemberhez!

4. Te csak a partnereddel válhatsz egésszé

Ha így gondolod, talán még nem állsz készen egy kapcsolatra. Hisz hogyan is működhetne egy egészséges kapcsolat, ha te nem érzed magadat egésznek? Csak akkor menj bele egy kapcsolatba, ha azt az embert ténylegesen szereted, és ne azért, mert nem szeretnél egyedül lenni.

5. Otthon maradsz péntek este: nincs életed, ha nincs párod

Ne búslakodj! Egy nyugodt este még nem a világ vége! Gondold el, megnézel egy filmet, vagy áthívod a haverjaidat egy focimeccsre. Nincs is ennél jobb szórakozás. És különben is, miért ne bulizhatnál egyedül egy szórakozóhelyen? Lehet, hogy ott talál el Ámor nyila!

Valahogy ezek azok a dolgok, amelyeket a leggyakrabban gondoltok úgy, hogy hátrány, ha az ember egyedül van. Természetesen a lista nem teljes és lehetne még folytatni. Viszont ne feledd, hogy van egy roppant nagy előnye is annak, ha egyedül élsz! Ha egyedül élsz, nem élhetsz szexuális életet, így 100%-ig megóvod magad az STD-ktől és a nem kívánt terhességtől is! Persze, sovány vigasz, de ne felejts el élni, akár van párod, akár nincs!

(KamaszPanasz - Cs. B.)