valentin nap
#Lélek

6 tuti Valentin napi program szingliknek

2020.02.10.
1 perces olvasási idő

Ha idén Valentin napon nincs randid, az nem ok arra, hogy otthon maradj és lógasd az orrod! Ez az ünnep ugyanolyan élménydús lehet a szingliknek, mint azoknak, akik kapcsolatban vannak. Február 14-én válassz egyet ezekből a szuper Valentin napi ötletekből, és legyen maradandó emlék!

1. Rendezz egy fondue-partit

A Valentin napban nem a mézes-mázas, szerelmes rész a legjobb, hanem a csoki. És a csokoládéevésnek nincs jobb módja a fondue-nél. Csak olvaszd meg a csokit, és márts bele, bármit, amit szeretsz!

Ez lehet keksz, süti, gyümölcs, a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat a barátaiddal! Nyammm!

2. Nemek csatája

Szervezz egy koedukált csapatot a szingli barátaiddal (ne felejtsd el meghívni a kiszemeltjeiket, ahogy a tiedet se!) és bowlingozzatok, próbáljátok ki a lézerharcot, vagy Wii-zetek – a lényeg, hogy fiúk a lányok ellen!

Most talán szingli vagy, de ki tudja mi sül ki egy Valentin napi versengésből.

3. Önkénteskedj

A Valentin nap a szeretetről szól, és semmi sem terjeszti jobban ezt az érzést, mint egy kis önkéntes munka. Keress egy olyan helyet, ahol szívesen várják az önkénteseket, vagy csak tölts el egy kis időt az idősebb rokonaiddal!

4. Menj el jógázni

Ha összetörték a szíved, egy jóga csoport segíteni fog, hogy újra kinyithasd a szívedet. A legtöbb csoportvezető nagyon türelmes azokkal, akik először jelennek meg az órán.

5. Sétáltass egy kiskutyát a menhelyről

Ha egy emberi lény sincs a közeledben, aki szeretetre vágyna, akkor add a szívedet egy másik teremtménynek. Az állatmenhelyek elviheted a kiskutyákat sétáltatni, illetve biztosan szükségük van a segítségedre, és ez egy remek önkéntes munka is egyben.

Keress egy menhelyet a közeledben – de vigyázz, hogy ne szeresd meg túlságosan az új kis barátaidat, ha a szüleidnek eszükben sincs örökbe fogadni egy kutyust.

Dobberman kutya

6. Szervezz film maratont

Ha szingli vagy, a romantikus filmek nyilván csak rossz hangulatba sodornának Valentin napon. Ehelyett, hívd el a barátaidat, és nézzetek meg együtt néhány horrorfilmet! Az ajánlatunk: My Bloody Valentine. Figyelmeztetünk: telis-tele van erőszakkal!

7. Szervezz Anti-Valentin nap bulit

Nem igazán érzed a Valentin napi hangulatot idén? Ez teljesen rendben van. Rendezz egy ellenbulit a barátaiddal!

Készíts egy lejátszási listát, amely teli van szakításról szóló zenékkel, szerezzetek be egy kis nasit, és válasszatok néhány filmet, amelyek passzolnak a szakítás témájához! Klasszikus szakítós film a „Szakíts, ha bírsz” – de még rengeteg van, amelyek biztosan megfelelnek az ízlésednek.

(KamaszPanasz - R.P. teenadvice.about.com)

Kapcsolódó címkék

szingli