Valentin-nap
#Vágyak

A Valentin nap és az óvszer

2023.02.14.
1 perces olvasási idő

Ha azt mondom, február 14-e, akkor mindenkinek a Valentin nap jut az eszébe. Virágok, mindenütt szívecskék, igazi nagy fogás az árusok számára. De kevesen tudják, hogy február 14-e valójában a Nemzetközi Óvszer Nap is.

Sokan úgy gondolják, hogy szex előtt beszélni a kondomokról tönkreteszi a kapcsolatot. Nos, ha te is közéjük tartoztál, akkor el kell, hogy keserítselek. Ez ugyanis teljes mértékben hazugság. A románc és a kondom kéz a kézben járnak.

Tudod, mi az, ami ténylegesen egy romhalmazzá teszi a kapcsolatotokat? Egy terhesség miatti aggódás, egy esetleges fertőzéstől való félelem a szex alatt. Mindez csak azért, mert nem használtál kondomot. Szerinted megéri?

A védekezés ünnepi hangulatban is

Ne hagyd, hogy a rózsaszín szív alakú cukorkák és a plüss maci hatalmába kerítsen a Valentin napon! Akkor sem szabad elfeledkezni a kondomokról! Ha kellemetlen is, beszélnetek kell róla! Ez így helyén való. Hidd el, ezzel sokkal inkább ki tudod mutatni azt, hogy mennyire odafigyelsz a partneredre, mint egy szívecskés csokival!

És ha már a Valentin-napnál tartunk, Legyen minden nap Valentin-nap! Hogy ezt miért is mondom? Mindenki izgul, hogy mit hozzon össze kedvesének Valentin-napra, csokik, mackók, szívecskék, ó és igen, ne feledkezzünk meg a virágokról sem. Minden készen áll egy romantikus estéhez.

Az év minden napján

De miért is olyan különleges ez a Valentin-nap? Mi történik az év maradék 364 napján? Akkor nem mutatjuk ki hogy szeretjük a partnerünket? Hát nem megérdemelné a kényeztetést a kedvesünk az év többi napján is?

Csak képzeld el, mennyivel jobb lehet a kapcsolatotok, ha más szürke napokon is kényezteted a kedvesed! Nem kell nagy dolgokra, virágokra és bonbonra gondolni. Apróságok: mint a köszönöm, vagy a szeretlek szó kimondása is már különlegessé teheti a kapcsolatotokat. Így, ha közeleg február 14-e, nem kell izgulnod, hisz az is csak egy újabb szép nap lesz kettőtök életében!

(KamaszPanasz - Cs. B.)