Valentin-nap
#Lélek

9 dolog, amivel elfoglalhatod magad Valentin napon, ha egyedülálló vagy

2022.02.14.
2 perces olvasási idő

Rengeteg lehetőséged van Valentin napon, ha nincsen partnered, akivel eltölthetnéd. Felejtsd el a szokásokat és ünnepelj a magad módján.

Fogd fel, hogy végtére is ez csak egy adott év Valentin napja, sok lesz még, amit mással fogsz tölteni, az ideit tedd a magadévá!

Szervezz egy otthoni csajos estét

Az első dolog, amit szingliként Valentin napon tehetsz, hogy romantkius vacsi helyett szervezel magatoknak egy otthoni csajos estét. Hívd el az összes egyedülálló ismerősödet, főzzetek valamit, koccintsatok-egymásra! A Valentin nap azért van, hogy olyannal töltsd, aki szeret és támogat, és a barátnőidre kétségkívül illik ez a leírás. Dőljetek hátra, nézzetek egy jó filmet, dumáljatok, a lényeg hogy élvezzétek, és emlékezetes legyen!

Szervezz egy csajos estét a városban

Ha úgy gondolod, idén szórakoztatóbb lesz elmenni, ne habozz, szervezz egy csajos estét, amikor elmentek valahova szórakozni - viszont pasik kizárva! Kezdjétek el korán a dolgot, hogy be legyetek melegedve, mire kezdődik az este. Ha egyszer már jól érzed magadat, látni fogod, hogy nem te vagy az egyetlen egyedülálló csaj!

Szervezz egy romantikus vacsit

Ha egy meghitt, csendesebb este jobban hangzik, szervezz egy romantikus vacsorát magadnak! Főzd meg a kedvenc ételedet (vagy próbálj ki valami új különlegességet), rakd be a kedvenc zenédet, és lazulj. Vegyél elő egy jó könyvet, vagy csak dőlj hátra és élvezd ki a Netflix adta örömöket. Magányosnak érezheted magad, de fontos, hogy élvezd önmagad társaságát, élvezd, hogy bármikor elkápráztathatod magad is a főzési tudományoddal és azt csinálhatod, amihez NEKED van kedved!

Kényeztesd magadat

Élvezd az estét úgy, hogy kényezteted magadat. Használd kedvenc otthoni szépségápolási kellékeidet, készíts magadnak gyümölcslevet, rakd rendbe a hajadat, a körmödet vagy menj el egy masszázsra! Ha egy picit magaddal foglalkozol, el fogod felejeteni, miért is van ez a nap, ezáltal csakis te leszel a középpontban!

Töltsd az estét a városban

Lehet, hogy még mindig akad valami, amit egyedül szeretnél csinálni, de nem vagy benne egészen biztos mi is az...Menj el egy gyors vacsira a kedvenc helyedre, és ez idő alatt találd ki, hogyan tovább. Menj el a plázába egy kis kirakatnézegetésre, nézz meg egy jó kis filmet, vagy vásárolj valamit. Egy dolog fontos, hogy ne olyan helyre menj, ahol egy csomó virágot és évődő szerelmes párt fogsz látni, ami elronthatja az egész estédet.

Töltsd el az idődet egy szeretteddel

Talán anyukád, apukád vagy egy nagyszülőd egyedül van ezen a napon. Töltsd el velük a Valentin napot! Csináljatok valamit közösen, amit mindketten szerettek. Ez a nap a szeretet napja, semmi baj sincs azzal, ha egy másfajta szeretettel töltöd azt meg idén.

Felejtsd el az egészet

Ha egyik ötlet sem fogott meg az előbbiek közül, csak verd ki a fejedből az egészet! Töltsd el úgy, mint bármelyik másik napot, ne változtass semmin. Ez is csak egy nap, és alapvetően minden egyes napon szeretned kéne magadat. Mellesleg, bármelyik nap találkozhatsz életed szerelmével.

Hívd fel a kiszemeltedet

Ha nem vagy elégedett azzal, hogy egyedülálló vagy, ez a legjobb időpont, hogy változtass ezen. Hívd fel azt, aki éppen bejön neked, és tudd meg, szabad-e jövő héten. Ha szerencséd van, a következő Valentin napot vele fogod eltölteni.

Gyerekcsőszködj

Ha szükséged van egy kis plusz pénzre, a Valentin nap kiváló alkalom arra, hogy gyerekcsőszködj. Mindenki el fog menni otthonról, szóval nagy valószínűéggel rendes fizetést fogsz kapni, ha bevállalod, hogy otthon maradsz. Ha a gyerekek szülei jó hangulatban jönnek haza, lehet hogy még borravalót is fogsz kapni.

(KamaszPanasz - Gy.P.F., allwomenstalk)