valentin nap
#Lélek

20 tipp Valentin napra szingliknek

2014.02.14.
2 perces olvasási idő

Egyáltalán nem kell, hogy tragédiakén éld meg azt, ha szingli vagy Valentin napon. Sőt, ez a nap kiváló alkalom arra, hogy valami izgalmasat, fantasztikusat tégy saját magadért!

Mit tegyél Valenti napon, ha szingli vagy?

1. Menj moziba a többi szingli barátoddal. Válasszatok anti-romantikus filmet, és élvezzétek egy nagy adag pattogatott kukorica mellett.

20 tipp Valentin napra szingliknek2. Tarts Anti-Valentin napot. A téma lehet a „szerelem fáj”, díszítéshez pedig használj feketét, de semmi virág vagy cukor! Csak jó barátok, jó ételek és jó italok.

3. Tarts wellness napot, kényeztesd magad! Menj el egy teljes test- vagy arcmasszázsra, esetleg manikűröztess - egyedül vagy barátnőkkel.

4. Menj el kirándulni oda, ahova már rég szerettél volna elmenni, de eddig nem volt rá alkalmad! Élvezd az egyedüllétet, és hogy azt csinálhatsz, amit akarsz!

5. Menjetek el egy előkelő étterembe a szingli barátaiddal. Egyél valami különlegeset, és ne feledd a desszertet sem!

6. Ha azonban nem akarod az étteremben romantikusan összebújó párokat látni, kölcsönözz ki néhány antiromantikus filmet, készíts egy tál popcornt, és élvezd, hogy elterülhetsz a kanapén, és azt nézhetsz, amit akarsz.

7. Ha vannak unokaöccseid vagy unokahúgaid, akkor legyél te a „király nagynéni vagy nagybácsi” és menj el bébiszitterkedni, hadd romantikázzanak a szülők! Vidd el a gyerkőcöket egy játszóházba, és egyetek olyan gyorskaját, amit a szüleik soha nem adnának nekik. Örökké imádni fognak.

8. Jelentkezz közösségi munkára egy állatmenhelyen. Vigyél el sétálni néhány kutyát, értékelni fogják a figyelmet. Hidd el, nincs őszintébb szeretet annál, mint mikor egy kiskutya nyalja végig az arcod!

9. Öltözz ki és menj el egy buliba, és kezdeményezz beszélgetést minimum 5 olyan emberrel, akivel normálisan soha nem állnál szóba. Soha nem tudhatod, akár valami különleges is történhet.

10. Ajándékozd meg magad. Költsd azt a pénzt magadra, amit ha lenne társad, rá szánnál.

11. Főzz magadnak és szingli barátaidnak egy különleges vacsorát. A közös főzés, beszélgetés terápiás hatású!

12. Látogass meg egy öregek otthonát vagy árvaházat és adj egy kis szeretet a bentlakóknak.

13. Fejezd ki a szereteted azok felé, akik fontosak neked. Szánd rá az időt, hogy a szüleidnek és a nagyszüleidnek írj egy levelet vagy látogasd meg őket.

14. Légy a boldogságosztó te magad. Süss egy nagy adag süteményt és vidd be az iskolába.

15. Tegyél olyat, amitől normális esetben félnél. Próbáld ki az ejtőernyőzést vagy emnj el egy tánciskolába, a lehetőségek tárháza végtelen.

16. Tégy szívességet. Gondolj valakire, aki közel áll hozzád, akinek valamilyen okból rossz a kedve és mosolyogtasd meg valamilyen meglepetéssel.

17. Védd a Földet. Valentin nap alkalmából ajándékozd meg a Földet és ültess fát vagy segíts a szemétgyűjtésben. Hidd el, jó érzés lesz!

18. Értékeld a szingli életet! Sorolj fel minimum 20 érvet a szingliség mellett!

19. Szeresd a tested! Menj el edzeni egy kicsit. Egy kiadós edzés vagy futás során felszabaduló boldogsághormon (endorfin) gondoskodik arról, hogy mozgás után jobban érezd magad, ráadásul jól is fogsz kinézni.

20. Simogasd meg a házi kedvencedet! Tőle feltétel nélküli szeretetet kapsz, és nem vár mást érte, csak hogy Te is szeresd őt.

(Gy. Z., allwomenstalk)