pasi
#Lélek

Pasititkok: így bűvöld el a párodat!

2010.05.30.
1 perces olvasási idő

Pasik...Néha olyan jó lenne belelátni a fejükbe. Vajon mit gondolnak? Mi az, amit nem mondanak ki? Miért jár más rugóra az agyuk? Csak olvass tovább, mindent megtudhatsz!

Hogyan varázsold el? Apró női praktikák, huncutságok, és a randitok végére csak arra fog gondolni, hogy veled legyen!

1. A zene, a zene…

pasititkokA zene mindenkit elvarázsol: amikor telefonáltok, tedd a lejátszóba a kedvenc zeneszámát, vagy lágy, szerelmes számokat, így a háttérzajtól is boldog lesz, ráadásul ha még egyszer meghallja ezt a számot, biztosan rád fog gondolni.

2. Az illatod…

Kutatások igazolják, hogy a vanília és cseresznye illatát az agy elégedettséggel és boldogsággal párosítja, így ha ezekkel illatozol, biztosan egészen közel szeretne majd kerülni hozzád!

3. A légzésed…

Amikor lélegzel, hangolódj rá az ő légzésére, majd mikor beszélsz, kezdj lassabban lélegezni. Nem fogja érzékelni, de tudat alatt ő is a te lélegzésedhez fog igazodni, ráadásul a lassú, mély légzés mindig megnyugtat.

4. A hangod…

Próbálj lágy, búgó, szexis hangot megütni, és sose sipítozz, vinnyogj – akár az állatok, az emberek sem bírják a magas, éles hangokat!

5. Ajkaid íze…

Mielőtt megcsókold, kenj egy kis eper-ízű szájfényt az ajkaidra – ezután akárhányszor epret eszik, a te csókod fog eszébe jutni.

(Gy.A.)