hercegnő
#Lélek

Fiúk, akiket jobb, ha elkerülsz

2017.09.01.
3 perces olvasási idő

Szeretnéd magad hercegnőnek érezni választottad oldalán? Akkor bizony jó, ha alaposan megnézed, kivel vagy együtt és messze elkerülöd a következő pasitípusokat

1. A mogorva...

Ő az a típus, akinek soha senki nem elég jó, mindig bosszankodik valamin, gyakran agresszív és dühöng. Szerinte a suli szörnyű, az osztálytársai ostobák, a barátainak a barátnői egytől-egyig elviselhetetlenek és buták...és még sorolhatnánk. Az ilyen srácnak előbb-utóbb te sem leszel más, mint egy lány, aki csak az életét keseríti, és ezt nap mint nap a tudomásodra is hozza majd. Ugye nem hangzik jól?

2. A sértett...

Az a típus, akit a nagy szerelme elhagyott és ezt nem képes feldolgozni. Vigyázz, mert először kedves és érzékeny fiúnak tűnik, aki bánatosan előadja majd neked, hogy őt már mennyi lány bántotta és milyen csúnyán bántak vele, senki sem érti meg. Ezzel addig nincs gond, amíg nem azon veszed észre magad, hogy szinte állandóan a volt barátnőiről beszél, te pedig ápolgathatod a lelkét.

Azzal nincs baj, ha egy új kapcsolatban egyszer-kétszer szóba jön az ex és az, hogyan bánt velünk, de ha ez a téma napi szinten előfordul, akkor lépj le, amilyen gyorsan csak tudsz. Hidd el, ezek az örökké sértett pasik ugyanis általánosságban haragszanak a nőkre, és nem valószínű, hogy egyhamar bárkiben újra megbíznak majd.

3. A túl sportos...

A legtöbb férfi szereti a sportot, és nem is baj, ha nyomon követi a kedvenc csapatának meccseit, vagy megnézi a fontosabb sportközvetítéseket és műsorokat a tévében. Sőt, ha adhatunk egy tanácsot, ezt inkább érdemes is hagyni és egyből te leszel számára a világ legklasszabb barátnője.

DE: ha minden meccset és közvetítést megnéz, még a huszadrangú csapatok mérkőzéseire is elmegy, ahol nagyobb a küzdelem a szurkolók és a rendőrség között, mint a pályán, és emellett nem zavarja, hogy hetek óta nem volt egy közös estétek sem, nem érdekli semmi, amikor sportot közvetít a TV és közben szétesik a ház, akkor gondolkodj el azon, milyen is lesz így a közös jövőtök.

Ne feledd: keskeny a határvonal egy klassz sportos pasi és az őrült között, akinek a sport mindennél fontosabb.

4. A manipulátor...

Már az első randitokon előadja, hogy szerinte mi áll jól neked, hogyan kellene viselkedned, és általánosságban mitől lesz egy nőből jó nő. Finoman és óvatosan megpróbál majd olyanná formálni, amilyennek szerinte lenned kellene.

Tényleg olyan fiúra vágysz, aki megmondja, hogyan öltözz, hogyan élj, és mit gondolj? Nem? Akkor hagyd, hogy keressen magának olyan nőt, aki megfelel neki, te pedig adj hálát, hogy időben megmenekültél a karmai közül.

5. A szépfiú...

A srác több időt tölt a fürdőszobában és a tükör előtt, mint te, többet költ ruhákra, mint te, és állandóan magával és a külsejével van elfoglalva. Tényleg jó lenne, ha a barátod adna tippeket, milyen is a legújabb frizura divat (ez alól egy felmentést adunk: ha a srác fodrász), és hogyan dolgozd le a kis felesleget a hasadról? Nos, ha mindenre nem a válasz, akkor nem biztos, hogy jó ötlet olyan sráccal járni, aki sokkal többet ad magára, mint bármelyik átlagosan csinos nő.

6. Az okoska...

Találkoztál már vele? Ő az, a srác, aki okosabb, jobb és szebb mindenkinél, mindenről van véleménye, ráadásul halálra sértődik, ha bárki megkérdőjelezi, amit mond. Ehhez társul az, hogy senkit meg nem hallgat, elvégre csak neki lehet igaza, és az ő tudása minden területen biztos és megkérdőjelezhetetlen.

Ha ismered a mondást, mely szerint: a világgal csak az a baj, hogy az ostobák mindenben holtbiztosak, az okosak viszont örökké kételkednek -, akkor nem is ragozzuk tovább, miért nem érdemes foglalkozni egy ilyen „okos” férfival.

7. A féltékeny, paranoid alkat...

Ők azok, akik biztosak benne, hogy ha kicsit mélyebb a dekoltázsod, új a frizurád vagy kapsz egy sms-t, akkor biztosan félrelépsz. Folyamatosan vádaskodik, állandóan vigyáz rád, megpróbál kisajátítani és a féltékenységével az őrületbe kerget. Nos, ha nem szeretnéd, hogy erre sor kerüljön, akkor jobb, ha mielőbb lelépsz mellőle!

8. A csajozógép...

Ő az a típus, aki finoman szólva nem a fejével gondolkodik, különösen, ha nőkről van szó. Az a legrosszabb, hogy az ilyen típus szerint „mindez jár is neki, mert ő a FÉRFI”...mármint a kis kalandok amellett, hogy van barátnője.

Ha a kapcsolat elején a srác elszólja magát, hogy igen, ő csalta a volt barátnőit, vagy láthatóan túlságosan is jóban van minden lánnyal (például szeret flörtölni a barátnőiddel), vagy gyakran kap megmagyarázhatatlan hívásokat és sms-eket, akkor is, ha veled van, akkor addig hagyd ott, amíg nem késő, és be nem hálóz. Régi igazság, hogy „aki csalfa, az csalfa is marad” – tévedsz, ha azt hiszed, meg fog változni.

9. A durva, gonoszkodó...

Szerencséd van, ha még nem találkoztál vele, mert ő az egyik legrosszabb típus. Ne tévesszen meg esetleg a vonzó külseje, a tűz is szép, de éget. Ha egy férfinak láthatóan élvezetet okoz mások akár fizikai, akár lelki szenvedése, semmi érzést nem mutat sem irántad, sem a hozzátartozóid iránt, gyakran veled is gonoszkodik és beszól, megbánt téged akár szavakkal, akár tettekkel, akkor tényleg FUSS!

A durvaságnak és gonoszságnak a fizikai bántalmazástól a lelki terrorig, megalázásig sok formája van, és egyiket sem szabad eltűrni. Ennyit aztán tényleg egy pasi sem ér meg.

Szóval, ha a fenti tulajdonságok közül bármelyik túlteng a választottadban és/vagy vegyíti az egyes típusok legrosszabb tulajdonságait, akkor ahogy mondani szokták, az ilyen fiú ellen minden lány a kalapjával védekezzen: azaz „kapaszkodjon bele és meneküljön”.

(fokuszbanano)

Kapcsolódó címkék

szerelem