pasi
#Lélek

Mi NEM kell a pasiknak? - Útmutató lányoknak

2018.08.19.
2 perces olvasási idő

Jaj, ezek a pasik! Nem, nem olyan egyszerűek, mint ahogy el szeretnék hitetni magukról, de most lerántjuk a leplet - ismerd meg a pasikat igazából! Íme, a legfőbb dolgok, ami a pasikat kiborítja.

- A nem dohányzó fiúk szó szerint undorodnak a bagózó csajoktól – ha másért nem, ezért érdemes letenned a cigit!

- Ne panaszkodj, hogy sosincs egy rendes kapcsolatod, hogyha könnyű préda vagy – nem mindenki szereti a csalfa csajokat!

- Ne bombázd sms-ekkel, telefonhívásokkal az első randi után! A pasik szeretik, ha kicsit küzdeni kell a "zsákmányért"!

- Ne légy túl kihívó! Szeretik a titokzatosságot. Ettől csak még izgalmasabb a számukra a "vadászat".

- Kiborítja őket, ha túl korán, vagy túl gyakran faggatózol a közös jövőtökről. Nem szeretik, ha Mi NEM kell a pasiknak? - Útmutató lányoknakdöntéskényszerbe hozzák őket!

- Ne mondd el neki a csajos titkaidat, mert egyrészt kiábrándító és untató lehet, másrészt nem képes megtartani ezeket. Nem rosszindulatból, hanem mert neki nem számítanak annyit, hogy ne fecsegje simán el őket.

- Nem bírják az öntelt lányokat! Jó, hogyha tisztában vagy önmagaddal, de a beképzeltség kiábrándító tényező lehet, néha vegyél vissza az egódból! Különben is szeretik, ha a védelmező szerepét tölthetik be, ezért nem árt, ha kicsit visszafogottabb vagy! Hagyd a pasid, hogy FÉRFI lehessen!

- Ki nem állhatják, hogyha bármilyen módon is az expasijaidról beszélsz – kerüld a témát! Főleg ne faggasd az előző kapcsolatairól, vagy arról, hány lánnyal volt már dolga. Ami volt, elmúlt! Koncentrálj a jelenre!

- Szeretik a nőies lányokat, de a hisztis csajokat nem! Legyél talpraesett: ha nézeteltérésetek van, gondold át, mi az ami bánt, és higgadtan, nyugodtan mondd el neki, mi esik rosszul.

- Kerüld a féltékenységet! Megőrjíti őket! A féltékenység nem más, mint a bizalom hiánya. Bizalom nélkül pedig mit ér egy kapcsolat?

- Ne akard, hogy minden szabadidejét (csak) veled töltse! Nem szeretik a kötöttségeket, és továbbra is szükségük van a haverokra, mint ahogy neked is jót tesz, ha nem szakítod meg a kapcsolatod a barátnőiddel azért, mert együtt jársz valakivel!

- Ne akard shoppingolni, vagy zenés filmre cipelni! A musicalek története mindössze 10 perc, míg a többi 80 csak merő szenvedés egy pasinak! Ha semmiképp nem akarod kihagyni, az ilyen filmekre ott vannak a barátnők! A női intim dolgok vásárlásánál pedig rém kellemetlenül tudják érezni magukat.

- Nem szeretik, ha hirtelen, meglepetésként megjelensz egy olyan buliban, amiről tudod, hogy Ő is ott lesz, de téged nem hívtak. Ezt ellenőrzésnek veszik, ami mindkettőtök számára kellemetlen! Ráadásul úgy érzik, kivették a kezükből az irányítást - ez pedig minden pasit megvisel.

- Ne kenj magadra egy kiló sminket! A fiúk a kisugárzásodat szeretik, és a természetességet! Bőven elég egy kis szemceruza meg szájfény. Különben is, kinek van kedve a vakolatot csókolni?

- Ne hívd a becenevén a haverjai előtt! Magatok közt nyugodtan hívhatod Kicsimnek, Mókuskának, Cicának, de ha más is jelen van, ezt hanyagold. Szeretnek férfiasnak, erősnek mutatkozni mások előtt, és a becéző állatnevek nem igazán férfiasak.

Végül ne feledd:

- Nem csak a lányok vágynak a bókokra, sőt! Nekik talán még jobban kell egy-egy bók, jó szó, tehát nyugodtan dicsérd meg a focitudását, cipőjét, stb…!

- Bármire képesek, csak hogy felhívják magukra a figyelmet, így ebbe a kategóriába tartozik a papírgalacsinnal való dobálás, kötözködés is. Nem bántani akar, csak nem tudja kifejezni az érzelmeit.

Valami kimaradt? Kiegészítenéd a listánkat? Szívesen várunk minden további tanácsot!

(KamaszPanasz - GY. A.)