ajándék
#Lélek

Valentin napi ajándékok - bármennyi ideje is jártok

2022.02.09.
1 perces olvasási idő

Valentin napon igazi kihívás megfelelő ajándékot venni a párodnak. Az, hogy mit veszel neki, jellemzi, hogy hogyan is látod őt vagy a kapcsolatotokat, de az is szempont, hogy mióta jártok együtt.

Még nincs 3 hónapja

Ha még friss a kapcsolatotok, valami egészen hétköznapi ajándékot kell venned. Nem szabad bármilyen túl drága ajándékot vásárolnod, mert az akár riasztó túlságosan-is-szeretlek üzenetet sugározhat felé. 4-5 ezer forintnál ne költs többet egy ajándékra, de mégis legyen valami egyszerű és személyes is egyben. Ilyen lehet például egy CD vagy DVD, ami nagyon tetszett neki – gondolj a kedvenc bandájára, vagy a fiúk új kedvenc filmjeire, vagy esetleg egy jó könyvet is választhatsz neki.

3-6 hónapja

Ilyenkor nehéz a dolgod, mert bár már igazi pár vagytok, mégis ismerhetnétek egymást jobban. Az a legjobb, ha keresel valami olyan ajándékot, ami teljesen rá jellemző. Például, ha hobbija a pecázás, vegyél neki egy vicces műcsalit, aminek biztosan örülni fog, hiszen folyton a készleteit bővítgeti. Ezzel éreztetheted, hogy mindenre odafigyelsz, ami vele kapcsolatos.

7-11 hónapja

Ez már egy igencsak komoly kapcsolatra utal, a legjobb, ha valami közös élményt ajándékozol, amit együtt élhettek meg, majd emlékezhettek rá később. A legjobb, ha koncertjegyet veszel, esetleg elviszed a kedvenc focicsapatának a következő meccsére.

1-2 éve

Már nagyon hosszan tartó kapcsolat, ahol kifejezheted, hogy mennyire is szereted őt, és hogyan is értékeled a kapcsolatotokat. Már komolyabb összeget is szánhatsz az ajándékra, ebben az esetben olyan tárgyak is megengedettek, amin a közös fotótok látható.

Több mint 2 éve

Ha már ennyi ideje jártok, akkor sok szülinapon, ünnepen estetek már együtt át, és tényleg tudjátok, hogy minek örül a másik. Bármit vehetsz, ami kedves és nem unalmas – a legjobb, ha valami nagyon érdekes, romantikus élményt ajándékozol – elutazhattok, vagy csinálhattok valami érdekeset a természetben.

Persze mindegyik esetre igaz, hogy egy apró figyelmesség legalább annyit jelenthet, mint egy jól kiválasztott meglepetés.

(KamaszPanasz; Forrás: cosmopolitan.com)