valentin nap
#Lélek

A tökéletes Valentin napi ajándék

2016.02.13.
1 perces olvasási idő

A Valentin napnak egyértelműen a szeretetről, szerelemről kell szólnia, ám a giccses túlkínálat rózsaszínen villogó mackói, szívecske alakú lufijai kissé más irányba terelhetnek minket. Nézd át a tiltólistánkat, és segítünk megtalálni a tökéletes ajándékot is!

Ha nem akarsz sablonos lenni, TILOS:

  • Plüssállatka, szívecskés vagy szőrös képkeret: semmire sem lehet használni, ráadásul általában felettébb giccses is.
  • Szerelmes idézetes könyv: ha szép idézeteket szeretnél adni, akkor te magad írd le azokat, ne egy több ezer példányban kiadott könyvet vegyél, hiszen így oda a romantika.
  • Vicces alsógatya: felejtsd el, nem vicces, sokkal inkább ciki!
  • Díszpárna vagy párna: nem, nem fog csak ezért rád gondolni elalvás előtt. És egyébként is...párna?! Reméljük nem gondolod komolyan.
  • Közös fotós tárgy: egyszerűen elcsépelt. Még a végén elriasztod magadtól kedvesedet, amit csak nem szeretnél…
  • Szerelmespáros bögre: egyszerűen NEM.

Rendben, talán túl sok tiltást találtál, de azonnal olvashatod rendes tippjeinket is.

Útmuató a tuti ajándékokhoz

Szép csokis dobozba tegyél apró papírra írt szerelmes versidézetet vagy üzeneteket, s aztán a dobozt hagyd olyan helyen, ahol kedvesed biztosan rátalál – igazi meglepetés, bár kissé még mindig sablonos.

Küldj szerelmes sms-t vagy idézetet!

Fogadjatok örökbe egy tigris, majom, mackókölyköt vagy más állatot az állatkertből. A gondozók viselik sorsát továbbra is, de bármikor látogathatod és rendszeresen hírt kaptok az állapotáról.

Ne feledd, a srácok jobban értékelik az élményeket, mint a romantikus tárgyakat, így meglepheted egy különleges randival vagy koncertjeggyel, amire már régebb óta vágyik. Még jobb ötlet, ha saját készítésű vacsival, mondjuk a kedvencével várod.

Szeretitek az extrém dolgokat? Ma már számos helyen van lehetőség beltéri falmászásra, de benevezhettek egy gokart versenyre is. Drágább, de feledhetetlen élmény a hőlégballonozás – az interneten számos céget találsz, akivel előzetesen egyeztethetsz róla.

Lepd meg kedvesed egy élményfürdő belépővel! Nem csak a csúszdázás jó móka, de részt vehettek egy közös masszázson vagy szaunázáson is. Ha inkább szeretnéd a napot édes kettesben tölteni szerelmeddel, lepd meg egy általad nyújtott masszázzsal!

Ha mégis nagyon szeretnél valamilyen tárgyat adni neki, akkor az legyen személyes és valami apróság.

Süss sütit vagy csinálj házi készítésű csokit – örök igazság, hogy a pasikat a hasuknál lehet megfogni.

(KamaszPanasz)