valentin-nap
#Lélek

Romantikus ajándéktippek Valentin-napra

2023.02.07.
1 perces olvasási idő

Te is azon töröd a fejed, hogy milyen romantikus ajándékkal lepd meg kedvesed? Összeszedtünk pár könnyen megvalósítható ötletet!

Ha meg szeretnéd ajándékozni a párodat, ne a pénzen agyalj, hanem igyekezz minél személyesebb ajándékot adni! Ha kedvesed látja, hogy szeretettel és odaadással készítetted vagy szervezted, biztosan értékelni fogja azt. Amikor azon gondolkodsz, hogy mit vehetsz neki, tartsd szem előtt az érdeklődési körét, az ízlését és a személyiségét is.

Tulajdonképpen az is ajándéknak számít, ha csak együtt töltöd vele az idődet. Szeretnétek valami aktív programot, vagy csak beszélgetnétek órákig? Mindketten ugyanazokat a jellegű zenét vagy ételt szeretitek?valentin-nap

Néhány tipp a romantikus meglepetésért

Megfogant benned egy szerelmes vers? Írd le neki! Ha nem igazán rendelkezel költői vénával, egy általad kiválasztott szép vers is nagyszerű ajándék lehet!

Egy szép, bekeretezett fotó kettőtökről.

Egy tucatnyi olyan tárgy, ami fontos a számotokra, vagy egyszerűen a másik jut róla az eszedbe.

Egy olyan nap, ami azokkal a programokkal van telezsúfolva, amiket kedvesed igazán szeret. A téli randizás nagyon izgalmas lehetőségeket rejt magában!

Egy meglepetés út egy olyan helyre, ahol még életében nem volt. Ne gondolj nagy dolgokra: a kedvenc gyerekkori búvóhelyed vagy a helyi templom tornyába tett kiruccanás igazán romantikus kalandnak ígérkezik!

Egy relaxációs délután, gyertyákkal, és természetesen egy masszázzsal - tőled.

Séta vagy piknik a téli naplementében.

Egy könyv vagy egy levél, amellyel kifejezed iránta az érzelmeidet.

Egy bekuckózós, nasizós mozis este otthon a kedvenc filmjeivel.

Egy videó, ami a legszebb pillanataitokat foglalja össze, és szerepel benne egy-egy olyan hely, ahol kettesben voltatok.

Saját készítésű kuponok, amelyekkel különböző dolgokat kérhet tőled, például egy puszit vagy csókot.

Vagy a felsoroltak bármilyen kombinációja :) Ha valami kimaradt volna, adj tippet a többieknek kommentben!

(KamaszPanasz - GY. P. F.)