csók
#Lélek

Romantikus randi tippek hideg időre

2016.01.16.
1 perces olvasási idő

Nem kell, hogy a téli időjárás miatt beltérre korlátozódjon a randitok. Ha mindketten rendesen felöltöztök, fantasztikus randitok lehet a szabadban is. Ötleteinkből válaszd ki a számotokra legmegfelelőbb programot.

Téli séta a parkban

Nagy esély van rá, hogy a városotok parkjai a hideg időjárás miatt nagyrészt kihaltak lesznek, így nyugodtan élvezhetitek a romantikus sétát. Legyetek újra kisgyerekek, és hintázzatok egyet, ha van játszótér a közelben.

Havas piknik

Önts egy termoszba forró csokit, csomagolj mellé bögréket és némi alufóliába tekert melegszendvicset. Élvezzétek az ebédet vagy uzsonnát a parkban vagy az erdőben. Ne aggódj akkor sem, ha havazott, csak csomagolj be egy plusz pulcsit és egy fóliázott aljú piknik takarót. Így nyugodtan élvezhetitek a rendhagyó pikniket és a tájat!

Randi hideg időben

Téli elfoglaltságok

Az egyik legkedveltebb téli sport a korcsolyázás. Szinte minden városban van legalább egy korcsolyapálya, és az sem gond, ha valamelyikőtöknek nincs korcsolyája, mivel párszáz forintért tudtok bérelni. Havas időben építhettek közösen hóembert, vagy szánkózhattok is.

Városnézés

Egész más hangulata van télen a városközpontoknak: sokan ilyenkor otthon, meleg helyen töltik az idejüket, így nagy eséllyel találtok majd csendes, romantikus hangulatú utcácskákat. Menjetek el sétálgatni és nézelődni a városban, és ha van rá lehetőség, üljetek be egy forró teára valahova.

Kerti tábortűz

Ha van kertetek, a rendhagyó, téli tűzrakás is remek ötlet. Grillezzetek vagy süssetek valamit a tűzön, és döntsétek el, hogy ki ismeri a legjobb sztorikat, legyen az rémtörténet vagy vicces tábori emlék. Akár egy sátrat is felállíthattok a tűzhöz közel és kedveseddel összebújva onnan gyönyörködhettek a tűz látványában. De vigyázzatok, a tűzgyújtáskor ugyanolyan elővigyázatosnak kell lenni, mint nyáron!

Kávézó túra

A belvárosokban sok hangulatos kávézó van, nem nagy távolságra egymástól. Menjetek egyiktől a másikig és hasonlítsátok össze a legújabb téli kávéjukat, forró csokijukat.

Lovaskocsi, lovasszán

A legtöbb nagyváros határán található olyan major/tanya/lovas iskola ahol a nyári lovaglás, lovaskocsizás mellett télen lovasszánon is lehet utazni. Ha kisvárosban vagy falun élsz, járj utána, nem vállal-e valaki a környéketeken hasonló programot! Hidd el, kedvesed le lesz nyűgözve a romantikus randi ötlettől, neked pedig már csak pár takaróról kell gondoskodnod annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen!

Tíz tipp a randizáshoz
Ha van valaki, akibe bele vagy zúgva, hogyan éred el, hogy észrevegyen? Tovább a cikkhez

(KamaszPanasz - Gy.Z.)