beszélgetés
#Lélek

Tíz tipp a randizáshoz

2013.11.15.
2 perces olvasási idő

Ha van valaki, akibe bele vagy zúgva, hogyan éred el, hogy észrevegyen?

1. Légy önmagad!

Add önmagad! Ha azt szeretnéd, hogy az igazi éned miatt szeressen beléd, akkor feltétlenül magadat kell adnod. Ha nem tetszel neki, úgy ahogy vagy, akkor a kapcsolat úgysem fog működni.

2. Legyél magabiztos!

Magabiztosnak lenni néha nagyon is bonyolult: néhány embernek nagyon egyszerűnek tűnik, míg másoknak ez a legnehezebb dolog a világon. Az önbizalomhoz tartozik, hogy szereted önmagad, és tisztában vagy vele, hogy érdekes ember vagy mások számára.

Ne feledd, senki sem magabiztos mindig, mindenki elbizonytalanodik néha. Ha ideges vagy, mert beszélned kell vele, készítsd fel magad azzal, hogy emlékezteted magad a jó tulajdonságaidra, és olyan zenét hallgatsz, amitől jó kedved lesz.

3. Mutass érdeklődést!randi

Ha abban reménykedsz, hogy talán sikerül felkeltened annak a különleges valakinek a figyelmét, azt kell mutatnod, hogy érdeklődsz iránta. Legyél barátságos, figyelj oda, amikor hozzád beszél, és mondd el neki, hogy jobban is meg szeretnéd ismerni. Ha ideges vagy, amikor vele vagy, próbáld meg a figyelmedet a beszélgetésre koncentrálni, az érzéseid helyett.

4. Tudd meg, hogy mit szeret!

Egy jó módszer arra, hogy beszélgetést kezdeményezz, ha valami olyanról kezdesz el mesélni, ami érdekli őt. Tudj meg többet róla, hogy mi érdekli, például, hogy milyen zenét szeret? Mit sportol? Általában mit csinál hétvégenként? Az emberek imádnak beszélni a kedvenc dolgaikról. Elmondhatod neki azt is, hogy te mit szeretsz.

5. Hozd a legjobb formád, kívülről-belülről!

Ha boldognak és magabiztosnak érzed magad abban, amit viselsz, az tesz igazán vonzóvá. Légy önmagad, sokkal magabiztosabb leszel, ha valami olyat viselsz, amit szeretsz. Az öltözeted azt fejezze ki, hogy jól érzed magad a bőrödben, és tükrözze az egyéniséged!

6. Legyél független!

Nem kell sodródnod az árral. Legyél önmagad, és mondd el, amit őszintén gondolsz. Ha úgy teszel, mintha egyet értenél a többiekkel, csak azért, mert be akarsz illeszkedni, akkor nem fogják megismerni az igazi énedet. Ne félj attól, ha más vagy, az mindig sokkal érdekesebb!

7. Ismerd meg a barátait!

Ha megismered a barátait, az segíthet abban, hogy még többet megtudj róla.

8. Tegyél egy lépést!

Ha pozitív dolgokat sugároz feléd, ne ülj a babérjaidon, és várd, míg ő teszi meg az első lépést. Sok lány úgy érzi, hogy várnia kellene, míg egy fiú elhívja randizni. De ez nem igaz, nincs abban semmi rossz, ha egy lány teszi meg az első lépést.

Köszönj neki, és kezdj el vele beszélgetni, aztán kérdezd meg, hogy lenne-e kedve megnézni egy filmet, elmenni egy koncertre, buliba, vagy csak együtt lógni.

9. Ne féltékenykedj!

Ha féltékeny vagy a barátaira vagy az ex-barátjára/barátnőjére, az nem a legjobb kezdés. Fogadd el, hogy lehetnek barátok, akiket kedvel. Legyél laza, és nyitott minden barátjával kapcsolatban, akár fiúk, akár lányok.

10. Olvass a jelekből!

Ha nem kapsz pozitív visszajelzéseket tőle, akkor inkább hagyd. Ha gyakran elveszíti a fonalat, vagy nem figyel rád, ha alig kérdez rólad valamit, ha mellőz, vagy ha a másokkal való beszélgetés jobban érdekli, az annak a jele lehet, hogy nem érdekled annyira.

Ha nincs annyira oda érted, az az ő vesztesége. Itt az ideje, hogy továbblépj, és találj valaki olyat, akit igazán érdekelsz!

(Sz. D. L., lovegoodbadugly.com)