szerelem
#Lélek

Tetszik az osztálytársam...

2015.05.25.
1 perces olvasási idő

Kedves doktornő! Azért fordulok magához, mert talán ön az egyetlen, aki segíteni tud nekem. Ebben a tanévben jött egy fiú osztálytársunk, aki nagyon aranyos. Közvetlen és beszédes, az egész osztály oda van érte, és nekem nagyon tetszik.

Eleinte semmi vonzalmat nem éreztem, de egyszer angol órán (merthogy mellettem ül) megkérdezte, tetszik-e parfüm, amit vett. Megszagoltam a nyakán, és ott helyben meg akartam csókolni. A következő 15 perc a csengőig egy merő feszültség volt. Minden levegővétellel jobban éa jobban éreztem az illatot.

Nagyon nehéz volt ellenállnom. A töréntek után két napig nagyon vidám voltam. Majd hetekkel később merült fel bennem a gondolat, hogy talán, összejöhetnénk. A probléma az, hogy 16 évesen még soha nem volt barátom, és nem tudom, mit tegyek.szerelem

Ő olyan srác, akibe egy másodperc alatt is szerelmes tudnék lenni, kedves, aranyos, udvarias, vicces, okos és olyan kék a szeme, mint a tenger. És hogy hogyan viselkedik velem? Mint a többi lánnyal az osztályban. Néha beszélünk Facebookon, de mindig én írok neki.

Hogy derítsem ki, hogy tetszem-e neki? A megkérdezés nem jöhet szóba, hisz nagyon kínos lenne számomra, ha tudná, hogy nekem bejön.

Kérem segítsen!

Egy kétségbeesett lány

Kedves Levélíró!

Szerintem próbálj valahogy közelebb kerülni hozzá, beszélgetni, haverkodni, hadd vegye észre, hogy milyen jó fej, helyes lány vagy. Ha nem akarod egyértelműen a tudomására hozni, hogy tetszik neked, akkor csak alakítsd úgy a dolgokat, hogy elgondolkozzon rajta, mi van, ha tetszik neked. Mosolyogj rá, nézz a szemébe, érintsd meg, tegyél kicsit félreérthető, vicces megjegyzéseket arra vonatkozóan, hogy tetszhetne neked és figyeld a reakcióit.

Akár azzal is megpróbálkozhatsz, hogy te is megkérdezed, tetszik-e neki a parfümöd....hátha belőle is hasonló hatást vált ki, mint belőled. Egyébként szerintem semmi kínos nincs abban, ha kiderül, hogy tetszik neked egy fiú! Más is jár hasonló cipőben!

Hajrá!

Pyreschitz Anna, pszichológus