#Lélek #párkapcsolat

250 db cikk a témában

Támaszd fel a kapcsolatodat!
#szerelem
2022.06.18.

Támaszd fel a kapcsolatodat!

A párkapcsolatod unottá és állottá vált? Eltűnt a varázs, megszűnt az izgalom és oda lett a meglepetés ereje. Nem vagy egyedül a problémáddal. Rengeteg szerelem ér azért véget, mert megunjátok egymás társaságát.

Megcsalók
#tesztoszteron
2022.06.04.

Megcsalók

Miért kockáztatnak a férfiak mindent egy kis kalandért, szexért? A felelős nem más, mint az agyi kémia, az evolúció, és igen, a tesztoszteron!

A párkapcsolatok ellensége: külföld
#párkapcsolat
2022.06.02.

A párkapcsolatok ellensége: külföld

Biztosan elgondolkodott már rajtam kívül más is azon, hogy mit tenne, ha szerelme huzamosabb ideig külföldön tartózkodna. Mihez kezdene a szeretett férfi nélkül, hogyan is „élné túl” távollétét?

Mikor jön el az idő, hogy kimondjuk: szeretlek?
#szerelem
2022.05.16.

Mikor jön el az idő, hogy kimondjuk: szeretlek?

Óvatosan kell bánni a szeretlek szó kimondásával. A legjobb szándékkal is visszarettentheted azt, akinek szántad. Hogy mikor és hogyan a legszerencsésebb kimondani, először vagy sokadjára, arról itt olvashatsz.

Hová lett az önbizalmam?
#rossz kapcsolat
2022.04.14.

Hová lett az önbizalmam?

A helyes önértékelés megalapozza a mindennapjaidat, hiszen önbizalomhiány esetén nem tudsz kiteljesedni. Megeshet, hogy csak ideiglenesen bomlik meg a lelki egyensúlyod (és vele együtt az önbecsülésed), például ha rosszul bánnak veled. Íme, néhány tipp, ami segíthet, hogy újra rendbe jöjj!

Lejárt a kapcsolatod szavatossága?
#szerelem
2022.04.10.

Lejárt a kapcsolatod szavatossága?

Habár sok esetben az Igazinak tűnik, azt gondoljuk sosem ér majd véget, de a valóságban nem minden szerelem tart örökké. Milyen jelek utalhatnak arra, hogy a kapcsolatod már nem működik?

#nőnap
2022.03.08.

Hogyan ünnepelj Nőnapon?

Március 8-a nemzetközi nőnap, azaz egy olyan nap, melyen minden évben a nők politikai, gazdasági és szociális eredményeit ünneplik világszerte. A nőket, akiknek rengeteg országban harcolniuk kell azért, hogy egyenrangúan kezeljék őket a férfiakkal.

#szünet párkapcsolatban
2022.03.02.

A barátnőd szünetet akar? Itt van 11 ok, vajon miért

Szóval, találkozol egy lánnyal, szerelmes leszel, és úgy gondolod, hogy minden a legnagyobb rendben van. Így kezdődik a történet a legtöbb pár esetében. Később mondja a barátnőd, hogy szüksége van egy kis térre. Nem érted, hogy miért érez így? Itt van néhány lehetséges ok, hogy miért akarhat egy kis szünetet.

18 szakítós szöveg egy gondmentes szakításhoz
#szakítás
2022.02.24.

18 szakítós szöveg egy gondmentes szakításhoz

Nehéz megtalálni a megfelelő szavakat, amikor szakítunk valakivel. Még nehezebb úgy szakítani, hogy nem bántod meg az illetőt. Mit is kellene mondanod? Próbálj ki ezek közül egyet!

A nevetés elképesztő hatásai a testre
#nevetés
2022.01.23.

A nevetés elképesztő hatásai a testre

Csillapítja a fájdalmat. Csökkenti a gyulladást. Erősíti az immunrendszert. Kalóriákat éget el. És mindezt egyszerre. Mielőtt a legközelebbi patikába szaladnánk beszerezni ezt a páratlan csodaszert, jobb, ha tudatosítjuk: ez nem kapható semmilyen gyógyintézményben. Az egyetlen hely, ahonnan elővarázsolhatjuk, mi magunk vagyunk.

Mennyire számít a nagy korkülönbség egy párkapcsolatban?
#párkapcsolat
2022.01.04.

Mennyire számít a nagy korkülönbség egy párkapcsolatban?

Szerelem - érzések sokasága rohan meg, ha meglátod, félelem, izgatottság, kétség és boldogság kavarog a lelkedben. A kamaszkor, ami egyébként sem a legegyszerűbb életszakasznak számít az ember életében - egyfajta átmenetet képez a gyermek- és felnőttkor között. A serdülőkori identitás szempontjából már nemcsak a szüleiddel, hanem a kortársaiddal való kapcsolat is fontossá válik.