randi
#Lélek

Jó benyomás 7 másodperc alatt - Hogyan kapd meg álmaid csaját?

2019.04.04.
1 perces olvasási idő

Kutatások szerint ennyi idő kell ahhoz, hogy lenyűgözz egy lányt. Persze ezalatt nem sok mindent lehet tenni, de ahhoz elég, hogy előkészítse a későbbi első benyomást.

8 tipp arra, hogy hogyan nyerd meg a csajt 7 másodperc alatt

  1. Ne egy gáz szöveggel nyiss. „Fájt, amikor leestél a mennyből?” Szakállas, régi, hatástalan trükk. Szintén kerüld a szexista megjegyzéseket a testéről, hajáról, mellméretéről. Bármi ilyesmit, amit a Tinderen előszeretettel használnak, jobb elfelejteni.
  2. Mondj valami vicceset. Ez az egyik legjobb módja az udvarlásnak. A találkozás végén talán nem fog emlékezni a hajad színére vagy hogy mit viseltél, de biztosan megmarad neki, hogy mennyire megnevettetted.
  3. Ne ossz meg vele mindent. Nem is tudjuk melyik a rosszabb kezdés: megkérdezni a csajtól, hogy mit szeret az ágyban, vagy ecsetelni a legutóbbi veszekedésedet a bátyáddal. Mesélni az anyukáddal való kapcsolatodról, vagy arról, hogyan törte össze a szívedet az exed. Ezeket tutira nem akarod felhozni az első hét másodpercben.
  4. Idézz. A csajok szeretik az olyan pasikat, akik tudnak idézni: ezáltal iskolázottnak, intelligensnek, romantikusnak és rejtélyesnek tűnsz. Bízz bennünk. A lényeg, hogy úgy próbáld belecsempészni a beszélgetésbe, hogy természetesnek tűnjön.
  5. Ne beszélj a péniszedről. Soha. Ha a csaj szeretné megismerni, majd felfedezi magától. Ígérjük.
  6. Vezesd a beszélgetés fonalát. Tegyél fel neki olyan kérdést, amitől megnyílik, hiszen mindenki szeret magáról beszélni: hol nőtt fel, mivel szeretne foglalkozni, milyen volt a legjobb nyaralása. Az egyik legjobb módszer a jó benyomás keltésére az, hogy megmutatod a másiknak, hogy igenis érdekel téged, amit mond.
  7. Ne legyél túl rámenős. Egy kézfogás a bemutatkozáskor oké, de ha a beszélgetés közben túl sokszor érinted meg, kicsit ijesztőnek fog gondolni. Vigyázz, hova teszed a kezeid.
  8. Légy kedves. Hiszed vagy sem, az emberek nem túl gyakran kedvesek egy idegennel. Például látsz egy lányt egy kávézó előtt, és az a bizonyos „első látásra beleszerettem”-érzés fog el. Miért nem hívod meg egy kávéra, tartod neki az ajtót, és mosolyogsz rá?

Természetesen nem mindig tudunk tökéletesen viselkedni, főleg akkor nem, ha csak 7 másodpercünk van rá. Kövesd ezeket a tippeket, hogy legyen esélyed a további ismerkedésre.

(KamaszPanasz – K.F.)