randi
#Lélek

Hogyan nyerd meg magadnak a kiszemelt fiút?

2014.09.06.
2 perces olvasási idő

Tetszik egy srác, de nem tudod, hogyan közelíts felé? Ha követed a következő tanácsokat, nemcsak arra veheted rá a kiszemeltedet, hogy randira hívjon, de a saját önbizalmadat is növelheted általuk! A fontos, hogy elfogadd önmagadat, és ezután a belső elégedettség sugárzani fog rólad!

Legyél kezdeményező!

Hogyan nyerd meg magadnak a kiszemelt fiút?Ha tetszik egy fiú és meg akarod nyerni a figyelmét, ne várj rá, hanem tedd meg te az első lépést! Legközelebb, ha látod őt, villants rá egy bájos mosolyt és köszönj neki! – Ez pont elég kezdetnek. A magabiztosság mindig vonzó tulajdonság.

Érezd jól magad!

Ha egy baráti társaságban vagy, ne a kiszemeltedre koncentrálj! Ne azzal töltsd minden idődet, hogy csak őt figyeled! Helyette érezd jól magadat a barátaiddal, beszélgess és nevess velük. Ezt látva a fiú is azt fogja kívánni, hogy bárcsak veletek lehetne – különösen veled. És ha éppen arra sétálna, egy rávillantott meleg mosoly és köszönés csak még dobni fog az esélyeiden.

Érezze ő is jól magát!

Ha teszel azért, hogy a fiú is jól érezze magát veled, azzal garantáltan megnyerheted őt magadnak. A dicséretet mindenki szereti – hidd csak el, a férfiak éppúgy, mint a nők! Ezért nyugodtan megmondhatod a srácnak, ha tetszik az illata vagy a cipője, vagy dicsérd meg a mosolyát. Természetesen nem szabad túlzásokba esni a bókokkal, csak legyél ott és legyél kedves – ettől biztosan élvezni fogja az együtt töltött időt.

Legyél magabiztos!

Fontos, hogy elégedett legyél önmagaddal: a magabiztosság az egyik legvonzóbb tulajdonság, és ha jól érzed magadat a bőrödben, azt mások is észreveszik. Emlékezz arra, hogy te egy csodálatos és egyedi személyiség vagy, és hogy senki sem tökéletes. Persze a magabiztosság és az önteltség között van határ – és ne lépd át!

Humorérzék

A humorérzék alapvető fontosságú ismerkedéskor. Persze ez nem azt jelenti, hogy állandóan mosolyognod kell, de bizony kellemes olyan valakinek a társaságában lenni, aki vidám és szeret nevetni – főleg, ha meglátja a zavarba ejtő helyzetek vicces oldalát is.

Ne legyél tapadós!

Nem számít, hogy milyen intenzívek az érzéseid, nem kell rátapadnod a kiszemeltedre! Ne írogass neki állandóan, ne hívogasd, ne kövesd őt vagy várd meg őt minden nap az órái után. Ezekkel garantáltan teljesen elüldözd magadtól a fiút. Minden férfinek szüksége van térre!

Legyél türelmes!

A szerelmet nem lehet siettetni: lehet, hogy már alig várod, hogy te is párkapcsolatban légy, de a türelmetlenség éppen ellened dolgozik. Miután megtetted a te részedet és készen állsz a továbbiakra, már csak türelmesnek kell lenned. Adj a fiúnak teret és időt, hogy átgondolja az érzéseit irántad. Hagyd, hogy a dolgok természetesen haladjanak!

Ne vedd magadra az elutasítást!

Bár furcsának hangozhat a tanács, de ha rá akarsz venni egy fiút egy randira, előfordulhat az is, hogy visszautasít – nagyon fontos, hogy ezt ne vedd a szívedre. Ha már mindent megpróbáltál és a srác nem jelez vissza vagy elutasít, meg kell értened, hogy nem erőltethetsz rá érzéseket másokra. Talán ő nem érez úgy, ahogy te, de ne feledd: legalább megpróbáltad. Lépj tovább és emlékezz arra, hogy még sok hal úszkál a tengerben!

(B.Cs.)