magas
#Lélek

Hogyan vegyél rá egy fiút, hogy elhívjon randira?

2014.08.31.
2 perces olvasási idő

Ha azon gondolkozol, hogy vajon léteznek-e olyan módszerek, amelyekkel rávehetsz egy fiút arra, hogy elhívjon egy találkára, a válasz: igen!

Természetesen nincs egy mindig alkalmazható titkos recept, hiszen minden fiú és körülmény különbözik egymástól. A következő tanácsok beválhatnak, ha azt akarod, hogy egy srác elhívjon randizni.

Ne játszd meg magad!

A legjobb, ha a sráccal hasonló az érdeklődésetek. De ne felejtsd el: az egyik elsőszámú mód arra, hogy rávegyél egy fiút, hogy elhívjon randizni, ha önmagadat adod. Ezért semmiképp se játszd meg magadat a srác előtt! Később bizonyosan megbánnád, ha hamis képet alakítanál ki magadról a fiúban.

Legyél megközelíthető!

Menj biztosra, és add meg a fiúnak a lehetőséget, hogy elhívhasson egy randira! Az egyik legrosszabb ilyenkor az, ha mindig csak a barátaid társaságában vagy, és nem hagynak egyedül: ettől a srác kényelmetlenül érezheti magát, elbátortalanodhat, és nem mer közelíteni hozzád – ezért feltűnés nélkül intézd úgy, hogy alkalomadtán kettesben is lehessetek!

Ragadd meg a pillanatot!

Ez elég elkoptatottnak hangzik, de igaz: élj a mának! Ne tartsanak vissza a félelmeid! Ez nemcsak a személyiségednek tesz jót, de a fiúk is szeretik a nyitott lányokat. Legyél kicsit bevállalós: ha egy karaoke bárban vagytok, énekelj egyet! Ne felejtsd: az élet lehetőségek sorozata, és ne hagyd, hogy bármelyiket is elszalaszd, amikor randizni szeretnél egy fiúval!

Legyél szellemes!

Szokták mondani, hogy a srácok szeretik, ha egy lány meg tudja nevettetni őket. Ez így is van, szóval, ha van humorérzéked, ne félj megmutatni! Sőt, nincs szexibb, ha egy lány szellemes, ami ötvözi az intelligenciát és a humorérzéket is!

Legyél több mint barát!

Sok lány szeretne összebarátkozni egy fiúval, mielőtt komolyabbra fordulna a dolog, és ezzel nincs is baj – elméletben. Azonban figyelmesnek kell lenned: habár remek kapcsolatok származnak barátságokból, ne akarj megmaradni csak barátnak! A fiúnak látnia kell, hogy te lány is vagy, nemcsak egy haver. Különben lehet, hogy eszébe se jutna randira hívni téged. Megtalálhatod az egyensúlyt, ha amellett, hogy érzékelteted nőies oldaladat, maradsz az a laza lány is, akivel érdemes barátkozni!

Hagyd ki a barátokat!

Bár sokan hiszik, hogy a barátokon keresztül megnyerhetsz magadnak egy fiút, ez a módszer gyakran inkább gyerekes, mint hatékony. Ne küldd el a kiszemeltedhez a barátaidat, mert az csak elijeszti őt! Az egy másik dolog, ha a barátaid finoman kideríthetik, hogy a srác mit érez irántad, hiszen ezzel többet kideríthetsz a fiú érzéseiről. De jobb, ha a továbbiakat egyedül csinálod!

Legyél világos!

Nehéz kitalálni, hogy mit gondol egy másik személy, ezért ha azt akarod, hogy egy fiú elhívjon randira, közvetíts egyértelmű jeleket felé! Nem kell nyilvánosan bejelentened a szerelmedet iránta, de éreztesd vele, hogy milyen különleges számodra azáltal, hogy flörtölsz vele és másképp kezeled, mint a többi fiút! Amikor a közeledben van, ülj mellé, flörtölj vele, sőt, egy-egy érintés is sokat számít!

Kövesd ezeket a tippeket, hogy rávedd a kiszemeltedet egy randira – és hidd el, egy szempillantás alatt látni fogod az eredményeket! Ha pedig ő nem hív el, akár te is kezedbe veheted az irányítást: javasolhatsz egy közös programot te magad is!

(B.Cs.)