csók
#Vágyak

Különleges csókfajták: te már ismered?

2024.01.28.
1 perces olvasási idő

A csók magasan a legjobb szerelmi játék, sőt, nevezhetjük kommunikációs eszköznek is, hiszen nagyon sok érzelmet, szenvedélyt közvetít, szavak nélkül is kifejezi azt, amit egyébként is elég nehéz megfogalmazni.

Csók és csók között nagyon sok különbség van. Nézzünk néhány típust.

Szenvedélyes csók

Egy ilyen csók sokáig marad meg az ember fejében. Váratlan pillanatban állj a partnereddel szembe, fogd meg a nyakát, nézz mélyen a szemébe, majd húzd magadhoz. Legyél határozott, a csók pedig tartson legalább 20 másodpercig!

Filmes csók

Ha nem tudod a gondolataidat szavakba önteni, alkalmazd a romantikus filmekben már jól megismert módszert: nézz a szemébe pár másodpercig, majd fogd kezedbe az arcát és csókold meg. Ő is tudni fogja, hogy ez nem csak egy csók, hanem egy jelentős, érzelmes pillanat.

Vándorcsók

Szakítsd meg a csókolózást és lassan vándorolj át a füleire. Ne puszilgasd, lágyan csókolgasd! Amikor elértél a füléig, lágyan szuszogj bele, miközben beletúrsz a hajába, majd az egész „utazást” egy csókkal zárd.

Eszkimópuszi

Amennyiben igazi gyengédségre vágysz, csinálj úgy, mint az eszkimók: csak az orrukat érintik össze. Finoman dörgöld az orrod az övéhez, ez jó játék lehet, de aranyos elbúcsúzásnak is.

Bocsi csók

Ha nem tudsz egy veszekedés után jobb módot a kibékülésre, ez szavak nélkül is megtörténhet. Lágyan nyomj egy csókot a szájára, majd mosolyogj rá. Meg fog bocsátani, hidd el!

Őzikepuszi

Az ajkaid helyett a szempilláidat is használhatod – apró és édes gesztus. Hajolj az arcához úgy, hogy a szempilláid súrolják az arcát, majd kezdj el pislogni, nagyon jó formája a kedveskedésnek.

Fogócska-csók

Jó dolog játszani. Csókold meg, amikor nem is várná, majd játékosan húzd el a szádat. Érezni fogja, hogy „el kell kapnia”, így a vadászösztönei is felélednek.

Csak el ne kopjon a nyelvetek!

(KamaszPanasz - Gy.A.)

Kapcsolódó címkék

csók