Vágyak, csók

#Vágyak #csók

20 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Csókkatasztrófák és kezelésük
#romantika
2022.11.11.

Csókkatasztrófák és kezelésük

A csók az egyik legizgalmasabb első lépés egy párkapcsolatban: intimitást, bizalmat és kölcsönös érzelmeket takar. Létezik azonban néhány olyan dolog, ami egyszerűen megöli a romantikát.

7 tipp, hogy feledhetetlenné tedd - első csók
#csók
2022.09.17.

7 tipp, hogy feledhetetlenné tedd - első csók

Azok, akik már túl vannak életük első csókján, mindent tudnak róla: kivel, mikor, hol történt és milyen volt. Akik még soha nem csókolóztak, azok pedig kíváncsian várják, milyen érzés is lesz.

A csók árnyoldalai
#csók
2021.08.31.

A csók árnyoldalai

A csókolózás jó dolog, izgalmas, érzelmes és mindenki nagyon várja a legelsőt. Ám lehet negatív oldala is. Néhány gondolat, amit jó, ha tudsz a csókolózás veszélyeiről.

#szex
2021.07.21.

A szexfüggőség jelei

A szexfüggőség egy olyan betegség, amely férfiakat és nőket egyaránt érinthet, az egyén hátterétől és kultúrájától függetlenül. A szexfüggőség olyan állapot, amely képes felemészteni a beteg és családja életét.

#petting
2021.06.10.

Fájdalmas petting: hogyan kerülhető el?

Egy komoly kapcsolatban elérkezik az idő, amikor egy túlfűtött estén úgy határoztok, hogy szeretnétek egy lépéssel továbbmenni a kapcsolatotokban, mármint, ami a dolog testi részét illeti. A szexet megelőzően kifejezetten fontos egymás felfedezése, vagyis a petting is.

#szex
2020.08.23.

Szexuális vonzódások

Mindegyikünknek vannak a szexualitással kapcsolatos érzései, és ez így természetes. Életünk során ezek az érzések változnak, fejlődnek, gyerekkorunktól a serdülőkoron keresztül egészen a felnőttkorig, mindvégig meghatározóak maradnak.

#csók
2020.03.20.

10 érdekes tény a csókolózásról

Csókolózni minden szerelmes szeret. Sokan azt hiszik, mindent tudnak a csókról. Te is? Akkor nézzünk néhány érdekes tényt róla!

#csók
2017.07.10.

Miről árulkodik egy srác csókja?

A csók magasan a legjobb szerelmi játék. Rengeteg érzelmet, szenvedélyt fejezhettek ki, ráadásul szavak nélkül közölhetitek érzelmeiteket. Vajon mit árul el, ahogyan egy srác csókol?

#csók
2017.01.19.

Különleges csókfajták: te már ismered?

A csók magasan a legjobb szerelmi játék, sőt, nevezhetjük kommunikációs eszköznek is, hiszen nagyon sok érzelmet, szenvedélyt közvetít, szavak nélkül is kifejezi azt, amit egyébként is elég nehéz megfogalmazni.

#szex
2016.06.23.

Vallásos szüleim miatt lemaradok a szexről

Szigorúan vallásos családban nőttem fel, és most egy keresztény magániskolába megyek. Felsős leszek, de már régóta érzem, hogy ez az iskola meg a vallásos dolog nem jó nekem.

#csók
2016.05.18.

Hogyan kell csókolózni?

Kérem, adjon tippeket, hogyan kell csókolózni. Nagyon izgulok az első alkalom előtt!

#petting
2016.01.07.

Mi történik orgazmus közben?

A férfi és női szexuális reagálás fokozatai nagyon hasonlóak. Milyen út vezet az orgazmusig? Miért van az, hogy a nők látszólag nehezebben jutnak el az orgazmusig?

#önmegtartóztatás
2013.11.06.

Van élet a szex előtt is!

Az önmegtartóztatás a nem kívánt terhesség megelőzésének legegyszerűbb módja. Legegyszerűbb? Amikor már mindenki „azt csinálja”, s az agyad csöndes tiltakozását elnyomja a tested hangos vágyakozása? Írásunkkal segíteni szeretnénk nektek, hogy a pillanat hevében meggondolatlanságból ne kövessetek el butaságot.

#szexuális bűnelkövetők
2012.05.01.

Szűz fiú mint internetes szexuális bűnelkövető?

Sajnos nem Jamie az egyetlen, aki a szülők oda nem figyelése miatt a pornó áldozatául esett. Egyre több fiatalnál okoz komoly szexuális zavarokat a pornó, és amíg a szülők nem tesznek valamit azért, hogy ezt megakadályozzák, addig ez a szám csak tovább fog nőni.