Főoldal / SZEX / Miről árulkodik egy srác csókja?
  2017-07-10
Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Miről árulkodik egy srác csókja?

A csók magasan a legjobb szerelmi játék. Rengeteg érzelmet, szenvedélyt fejezhettek ki, ráadásul szavak nélkül közölhetitek érzelmeiteket. Vajon mit árul el, ahogyan egy srác csókol?

- hirdetés -

Nyelves

Nem érdekli, hogy az utcán vagy az iskolában vagytok, mindig használja a nyelvét – egy ilyen pasi élvhajhász, szenvedélyes, igazán tud szeretni. Ha zavar, hogy ilyen forróvérű, mondd meg neki, hogy neked ez sok: nem szabad színlelned egy ilyen temperamentumos fiúnál.

A homlokcsókos

Mániája, hogy homlokodra vagy arcodra nyom puszit? Tartózkodó és visszafogott pasiról lehet szó, aki fél kimutatni az érzelmeit – nem akar kiszolgáltatott helyzetbe kerülni. Mindenképpen határozottan, de közben gyengéden bánj vele!

Zárt ajkú

Hosszasan, zárt ajkakkal tapad a srác a szádra? Szelíd fiúról van szó, aki gyengéd, sosem ártana neked, melegszívű és sokra tartja kettőtök kapcsolatát. Barátságos és gyakorlatias, szinte mindenben kérhetsz tőle segítséget – néha kimért lehet, de ilyenkor csábítsd el egy kicsit, vedd rá egy kis huncutságra.

Harapdálós

Egy-egy csók alatt úgy viselkedik, mintha felfalná az ajkaidat? Hevesnek és macsónak akarja feltüntetni magát, pedig a lelke mélyén fél attól, hogy elhagyod. Lelkiismeretes és becsületes, mindig számíthatsz rá. Éreztesd vele, hogy mennyire szereted.

Ajakcsücsörítős

Ezt a srácot nehéz meghódítani, bizalmatlan mindenkivel és lassan nyílik meg. Általában elrejti az érzelmeit, fontosabbnak tartja ennél a józan eszét. Komoly témákról beszélget, viselkedésével a sebezhetőségét akarja eltakarni. A srácnak kifinomult a szépérzéke, ezért csak igazi műkincsekkel jár – légy büszke! :)

Cuppanós

Ha legtöbbször cuppan a puszi, akkor a srác még mindig kisgyermek. Gondtalan, vidám, felhőtlenül él, bájos típus, a legtöbben csak olvadoznak tőle. Tudja, hogy lehetetlen rá haragudni, ezt gyakran ki is használja – vigyázz vele, mert elég csalfa lehet!

(Gy.A.)