csók
#Lélek

Hogyan beszélj egy sráccal, és érd el, hogy kedveljen

2014.10.26.
2 perces olvasási idő

Szeretnéd tudni, hogy hogyan beszélj úgy egy sráccal, hogy megkedveljen? Sok lánynak okoz fejtörést, hogy egy beszélgetés során miről is társalogjon egy sráccal. Pedig ha azt akarod, hogy megkedveljen, akkor többről van szó, mint egyszerű szavakról.

Ahhoz, hogy megkedveltesd magad egy sráccal, nem feltétlenül azt kell tudnod, hogyan beszélj vele. Elég, ha azt tudod, hogyan bűvöld el a pasikat! A fiúk minden lányt kedvelnek, de egyeseket sokkal jobban. A titok, hogy mellettük különlegesnek érzik magukat. Tanuld meg, hogy hogyan beszélj a fiúkkal, és hogyan érd el, hogy kedveljenek!

Ha olyan fiúval beszélgetsz, aki tetszik, használd az alábbi tippeket. Garantáljuk, hogy ezeknek köszönhetően népszerűbb leszel, mint valaha is gondoltad volna! Mindössze pár szabályt kell betartanod.

Mosolyogj gyakran!

Legközelebb, ha olyan sráccal beszélsz, aki tetszik, mosolyogj gyakran. Kuncogj a viccein, időnként mosolyogj minden ok nélkül, csak csillogjanak a szemeid – márpedig ha boldog vagy, csillognak! Ez pedig szexi! Ráadásul egyetlen srác sem tud ellenállni egy gyönyörűen nevető lánynak!

Legyél bájos és szemérmes!

A nők mindig is szerették az udvarias férfiakat, ahogyan a férfiak is a bájos és szemérmes nőket. Ne feledd azonban, hogy nagy különbség van egy félénk, szégyenlős lány és egy szemérmes nő között. A pasikat manapság is elbűvölik a szemérmes, ugyanakkor könnyed és kecses lányok. Szóval legyél te is ilyen! Babrálj a hajaddal, amikor elmélkedsz, villantsd meg a legbájosabb arckifejezésed, rebegtesd a pilláidat, amikor becsukod a szemedet. Ezzel a pasik számára nagyon szeretetre méltó és nagyon cuki leszel! Tanulj meg ladyként viselkedni – hidd el, a srácok mind a te fényes páncélú lovagoddá akarnak majd válni!

Érintsd meg!

A férfiak mindig elolvadnak egy szelíd, gyengéd női érintéstől. Még tudományos kutatások is kimutatták, hogy a srácok akaratlanul is több érdeklődést tanúsítanak, és többet flörtölnek azokkal a lányokkal, akik beszélgetés közben megérintik őket. Tehát, alkalmanként érints meg az alkarját, vagy helyezd a tenyeredet a vállára, és meglátod, hogy az irántad való érdeklődése rohamosan nőni fog.

Tedd védelmeződdé!

Az evolúció során a férfiak mindig is vadászok és védők voltak, míg a nők a farmerek és a gyűjtögetők. Amikor a srácban feléleszted ezt az ősi ösztönt, értékelni és imádni fogja azt.

  • Karolj belé vagy fogd meg a kezét, miközben átvágtok egy forgalmas úton!
  • Mosolyogj szégyenlősen, és kérdezd meg, hogy tudna-e segíteni egy kicsit a nehéz táskád/könyved cipelésében!
  • Fogd meg a kezét, amikor egy nagy, ijesztő kutya jön a közeletekbe!

Mindezek által úgy fogja érezni, hogy ő a te személyes védelmeződ, és melletted akar majd mindig lenni.

Ne beszélj csúnyán!

Azok a lányok, akik gyakran beszélnek csúnyán, általában nem jönnek be a fiúknak.

Maradj titokzatos!

Bár a srácok a női titokzatosságot kissé bosszantónak találják, mégsem tudnak ellenállni neki. Mégsem szükséges beszámolnod minden érzelmedről, vagy minden gondolatodról! Ha épp elbambultál, vagy azon kap, hogy csak mosolyogsz magadban, és megkérdezi, hogy mi történt, csak nézz rá titokzatosan, és válaszolj annyit, hogy semmiség. Ne tárj ki mindent, ami az eszedben jár, mert könnyen unalmassá válhatsz.

Legyél csintalan!

Nincs is annál izgalmasabb egy pasi számára, mint amikor egy szemérmes lány megmutatja, hogy tud csintalan is lenni. Incselkedj vele, bökd meg a válladdal, mondj néhány viccet. A srácok kedvelik ugyan azokat a lányokat, akik édesek, aranyosak, de egy idő után erre ráunhatnak - mutasd meg hát a csintalan oldaladat is!

Legyél udvarias!

Minden fiú olyan lányt akar, akinek jó a természete, és aranyos. Ha tudni akarod, hogyan beszélgess velük, ezt tartsd észben! Legyél kedves, jó természetű és udvarias - ne csak a kiszemelt fiúval, hanem mindenkivel. Megpróbálhatod tettetni és másnak mutatni magad, amikor vele vagy, de később ez már nehéz lesz. Inkább tanulj meg kedvesen viselkedni, és ettől még inkább veled akar majd lenni.

Értékeld őt!

Ha minden tanácsunkat megfogadod, igazán szerethető lány leszel, akire minden fiú vágyni fog. Az a srác pedig, akinek tetszel, nagyon fog igyekezni, hogy a kedvedben járjon, és igyekszik majd lenyűgözni Téged. Ha pedig egy srác bókolni próbál, értékeld a gesztust!

Vannak lányok, akik a bókokat maguktól értetődőnek veszik, ám egy idő után a srácok továbbállnak, és nem foglalkoznak velük többet. Pedig, ha valaki valami kedveset tesz érted, megérdemel egy köszönömöt, vagy legalább egy mosolyt, nem igaz? Ezt sose felejtsd el!

Dolgozzon meg érted

Legyél nehezen kapható, ha azt akarod, hogy a srác megkedveljen! Könnyű megtanulni, hogyan kommunikálj a srácokkal, de azt, hogy hol van a határ, nehéz megtanulni. Kellemes hangnemben beszélj velük, de soha ne engedd, hogy nagyon nyeregben érezzék magukat! És soha ne legyél könnyen kapható! Különben nem fognak komolyan venni!

Neked mennyire váltak be tippjeink? Van más ötleted is? Írd meg nekünk!

(S.C.)