csók
#Lélek

Tippek az első randihoz lányoknak

2017.02.09.
2 perces olvasási idő

Az első randira nem mindig könnyű felkészülni. Ám néhány tanács megfogadásával könnyebben mehet majd az első randi a kiszemelteddel.

Légy önmagad!

Senki sem szereti, ha becsapják. Persze előfordul, hogy kicsit megszépítjük a tényeket, hogy jó benyomást keltsünk, de van egy határ a szépítés és a megjátszás között. Tehát hallgasd meg a fiút, amikor a kedvenc sportjáról beszél, viszont ne mondd rögtön azt, hogy te is nagy rajongó vagy – csak hogy ezzel megnyerd őt magadnak!

Öltözködj a megszokott módon!

Ne öltözködj másképpen, csak mert úgy gondolod, hogy a fiúknak ez jobban tetszene! Ugyanez vonatkozik a sminkre is: ha tetszeni akarsz egy fiúnak, azt ne vastag réteg sminkkel próbáld elérni! Ha kényelmetlenül érzed magad szoknyában, magassarkú cipőben és drámai sminkben, ne hord őket! Kísérletezz a ruhadarabokkal, kiegészítőkkel, sminkkel, és tapasztald ki, hogy mi az, ami jól áll neked - és egy kis magabiztosság csodákat művelhet!

Hangsúlyozd a legelőnyösebb fizikai tulajdonságaidat!

A divatos és szokatlan cuccokban gyakran érezheted magadat kényelmetlenül – ami kifejezetten nem tesz jót az önbizalmadnak. Inkább olyan ruhát viselj, ami jól áll rajtad, és ami kiemeli a legelőnyösebb vonásaidat. Hívd fel a figyelmét a hosszú lábaidra, viselj olyan színeket, amik kiemelik a gyönyörű szemeidet, vagy vegyél fel egy övet, hogy hangsúlyozd a karcsú derekadat! Persze beletelhet egy kis időbe, mire megtanulod, hogy mi áll jól neked. Az a fontos, hogy kényelmesen érezd magad és szeresd a testedet!

Közös beszédtémák

Vannak bizonyos dolgok, amikről a pasik imádnak beszélni: autók, sport, akciófilmek – csak hogy említsünk néhányat. Derítsd ki, hogy mi az, amit a srác kedvel, és mi az, amit nem, majd irányítsd a beszélgetéseteket ebbe az irányba! A társalgásotok során ne játszd meg magadat, de ne is hurrogd le rögtön, ha például valami olyasmit mondana a kedvenc időtöltésének, amit te nem szeretsz. Tűnj érdeklődőnek, és hallgasd meg a mondanivalóját!

Szemkontaktus

A szem a lélek tükre. Annyi mindent ki lehet fejezni velük – például a szemkontaktuson keresztül érzékeltetheted, hogy mennyire odavagy a srácért. Amikor csak lehetséges – persze anélkül, hogy túl feltűnő lenne – próbáld meg elkapni a fiú tekintetét, és nézz mélyen a szemébe. Még jobb, ha ő bámul téged. Ha a szemébe nézel, mosolyogj rá! Ebből biztosan le tudja majd szűrni, hogy tetszik neked – és a biztatástól felbátorodva könnyebben fog közeledni hozzád.

Mosolyogj!

A mosoly az egyik legerősebb fegyver egy srác megbabonázásához. Tehát bármikor, amikor látjátok egymást, villantsd a fiúra a gyönyörű mosolyodat, és figyeld a hatását! Nincs is könnyebb módszer, hogy megmutasd a kiszemeltednek, hogy egy barátságos, megközelíthető lány vagy, és hogy a fiú mennyire tetszik neked! Tehát amikor felveszitek a szemkontaktust, ne csak nézz, mosolyogj is!

Beszélgetés közben

Amikor te és a srác már beszélgettek, növeld a feszültséget köztetek! Pillants rá többször, és ha elkapja a tekintetedet, mosolyogj rá! Beszélgetés során figyelj rá, nézz a szemébe, és nevess a viccein! Játssz a hajaddal, de csak ügyesen! Alkalomadtán enyhén simítsd meg a karját! A testbeszéd többet mond minden szónál, a segítségével a srác tudtára hozhatod, hogy tetszik neked!

(B.Cs.)