Lélek, divat

#Lélek #divat

26 db cikk a témában

Barbie-kinézet szindróma
#szépség
2024.02.26.

Barbie-kinézet szindróma

Épp nemrég vizsgáltam meg minden szögből az orromat. Észrevettem, hogy úgy tűnik, mintha lenne egy kis horpadás az elülső részen. Szintén észrevettem, hogy az orrom teljesen különbözőképp néz ki minden nézetből. Mielőtt feltennéd a kérdést: nem, nem csinálom ezt minden nap.

Kés a farzsebben – Ezért rossz ötlet
#kés
2023.06.28.

Kés a farzsebben – Ezért rossz ötlet

A Crime Survey England and Wales felmérése szerint a 10-17 évesek körülbelül 6,5%-a nyilatkozott úgy, hogy ismer valakit, aki általában kést hord. Miért veszélyes ez? És mit tehetsz?

Mit vegyél karácsonyra?
#karácsony
2022.12.15.

Mit vegyél karácsonyra?

Megfigyelted, hogy a tv-ben két reklám között olykor van műsor is? Hogy karácsony tájékán mindig megnő a felhajtás a boltok körül, hogy egyre több reklám jelenik meg? Minden a vásárlásról szól, de hogyan vesznek rá, hogy vásárolj bármit is?

A divatipar egészségkárosító hatásai - mi van a siker, és a csillogás hátterében?
#divat
2022.04.25.

A divatipar egészségkárosító hatásai - mi van a siker, és a csillogás hátterében?

Siker, pénz, csillogás - annyit használták már, hogy szinte közhelyessé kopott ez a mondat, amit a divat világában tevékenykedő modellekre alkalmaznak a legtöbbször. Lányok ezrei álmodoznak titkon a kifutóról, arról, hogy egyszer csak valaki “felfedezi” őket és az ismeretlenség félhomályából rivaldafényben tündökölhetnek.

#hobbi
2021.10.19.

7 hobbi, amely okosabbá tehet

Mindenkinek megvan a saját hobbija és szenvedélye, kedvenc játéka, vagy éppen szórakozási formája, amit örömmel csinál, amikor csak alkalma van rá. Néhány ember imád úszni, vannak, akik rajonganak a sakkozásért, amíg mások csak egy jó filmet akarnak megnézni. Akárhogy is, elgondolkodtál már azon, hogy néhány hobbi fejleszti a kognitív képességed és a memóriádat is?

#utazás
2019.06.12.

7 tipp, hogy ne stresszelj az utazás alatt

Az utazás szerves részét képezi a nyári vakációnak. Stresszel jár, hiszen aggódunk, hogy minden rendben menjen, a poggyászok el ne vesszenek, a járatunk ne késsen, ne történjen semmi baleset az út során...

#diákmunka
2017.03.23.

Hogyan öltözz fel egy állásinterjúra?

Akár hiszed, akár nem, korántsem mindegy, hogy miben jelensz meg egy állásinterjún. Hidd el, a leendő munkaadóid nem a legújabb trendet fogják díjazni, hanem azt, ha a megjelenésed alkalomhoz illő. Milyen egy ilyen öltözet?

#csók
2017.02.09.

Tippek az első randihoz lányoknak

Az első randira nem mindig könnyű felkészülni. Ám néhány tanács megfogadásával könnyebben mehet majd az első randi a kiszemelteddel.

Sötét depresszió - Meg nem értett EMO-k?
#emo
2015.04.05.

Sötét depresszió - Meg nem értett EMO-k?

A csapból is az EMO folyik. Mi ez az eddig ismeretlen mánia? divat vagy életfilozófia? Egy újfajta vírus, amely sorban fertőzi a tiniket? Nézzük, mit kell tudni az emókról!

#tetoválás
2015.01.27.

8 kockázatos dolog tinik számára

Tetoválás, piercing, hajfestés, dohányzás, alkohol, drog. Megannyi veszély leselkedik rád, amelyek csapdájába könnyű beleesni. Útmutatásunk segít, hogy könnyebben tudj dönteni.

#pszichológus
2014.09.03.

Pszichológus az iskolában

Szerencsére már egyre több iskolában elérhető az iskolapszichológus. Miben kérheted a segítségét?

#sztárok
2014.08.19.

Azok a csodálatos sztárok

Neked van kedvenc színészed? Van olyan zenész, akiért rajongsz? Miért szereted őt? Mi tetszett meg benne? A rajongás egy bizonyos életkorban természetes. Kamaszként mindenki keresi a nagy őt, az ideális pasit vagy nőt, akihez hasonlót szeretne, vagy akivé válni akar. Ez teljesen normális, sőt előnyös is, hiszen így alakul az ideális társról kialakított kép.

#plazacica
2014.07.21.

Én nem vagyok plázacica!

Kiközösítenek, mert nem vagy elég divatos? Rosszul érzed magad, mert neked nem telik rá, hogy hetente eljárj fodrászhoz? Pattanásos a bőröd, ezért nem mersz kimozdulni? A külsőségek, ha hagyjuk, falakat emelnek az emberek közzé.

#iszlám
2013.11.13.

Világjáró pszichológus: az iszlám nők öltözködése

Minden más vallásnál könnyebben felismerhetőek az iszlám hit női követői, mégpedig a ruházkodásukról. Testük különböző részeit kendővel, egyéb nagy anyag-darabokkal fedik, van, hogy csak a fejüket, de szélsőséges esetben a szemük sem látszik ki a lepel alól.