Lélek, divat

#Lélek #divat

27 db cikk a témában

Mit vegyél karácsonyra?
#karácsony
2022.12.15.

Mit vegyél karácsonyra?

Megfigyelted, hogy a tv-ben két reklám között olykor van műsor is? Hogy karácsony tájékán mindig megnő a felhajtás a boltok körül, hogy egyre több reklám jelenik meg? Minden a vásárlásról szól, de hogyan vesznek rá, hogy vásárolj bármit is?

A divatipar egészségkárosító hatásai - mi van a siker, és a csillogás hátterében?
#divat
2022.04.25.

A divatipar egészségkárosító hatásai - mi van a siker, és a csillogás hátterében?

Siker, pénz, csillogás - annyit használták már, hogy szinte közhelyessé kopott ez a mondat, amit a divat világában tevékenykedő modellekre alkalmaznak a legtöbbször. Lányok ezrei álmodoznak titkon a kifutóról, arról, hogy egyszer csak valaki “felfedezi” őket és az ismeretlenség félhomályából rivaldafényben tündökölhetnek.

#hobbi
2021.10.19.

7 hobbi, amely okosabbá tehet

Mindenkinek megvan a saját hobbija és szenvedélye, kedvenc játéka, vagy éppen szórakozási formája, amit örömmel csinál, amikor csak alkalma van rá. Néhány ember imád úszni, vannak, akik rajonganak a sakkozásért, amíg mások csak egy jó filmet akarnak megnézni. Akárhogy is, elgondolkodtál már azon, hogy néhány hobbi fejleszti a kognitív képességed és a memóriádat is?

#utazás
2019.06.12.

7 tipp, hogy ne stresszelj az utazás alatt

Az utazás szerves részét képezi a nyári vakációnak. Stresszel jár, hiszen aggódunk, hogy minden rendben menjen, a poggyászok el ne vesszenek, a járatunk ne késsen, ne történjen semmi baleset az út során...

#diákmunka
2017.03.23.

Hogyan öltözz fel egy állásinterjúra?

Akár hiszed, akár nem, korántsem mindegy, hogy miben jelensz meg egy állásinterjún. Hidd el, a leendő munkaadóid nem a legújabb trendet fogják díjazni, hanem azt, ha a megjelenésed alkalomhoz illő. Milyen egy ilyen öltözet?

#csók
2017.02.09.

Tippek az első randihoz lányoknak

Az első randira nem mindig könnyű felkészülni. Ám néhány tanács megfogadásával könnyebben mehet majd az első randi a kiszemelteddel.

Sötét depresszió - Meg nem értett EMO-k?
#emo
2015.04.05.

Sötét depresszió - Meg nem értett EMO-k?

A csapból is az EMO folyik. Mi ez az eddig ismeretlen mánia? divat vagy életfilozófia? Egy újfajta vírus, amely sorban fertőzi a tiniket? Nézzük, mit kell tudni az emókról!

#tetoválás
2015.01.27.

8 kockázatos dolog tinik számára

Tetoválás, piercing, hajfestés, dohányzás, alkohol, drog. Megannyi veszély leselkedik rád, amelyek csapdájába könnyű beleesni. Útmutatásunk segít, hogy könnyebben tudj dönteni.

#pszichológus
2014.09.03.

Pszichológus az iskolában

Szerencsére már egyre több iskolában elérhető az iskolapszichológus. Miben kérheted a segítségét?

#sztárok
2014.08.19.

Azok a csodálatos sztárok

Neked van kedvenc színészed? Van olyan zenész, akiért rajongsz? Miért szereted őt? Mi tetszett meg benne? A rajongás egy bizonyos életkorban természetes. Kamaszként mindenki keresi a nagy őt, az ideális pasit vagy nőt, akihez hasonlót szeretne, vagy akivé válni akar. Ez teljesen normális, sőt előnyös is, hiszen így alakul az ideális társról kialakított kép.

#plazacica
2014.07.21.

Én nem vagyok plázacica!

Kiközösítenek, mert nem vagy elég divatos? Rosszul érzed magad, mert neked nem telik rá, hogy hetente eljárj fodrászhoz? Pattanásos a bőröd, ezért nem mersz kimozdulni? A külsőségek, ha hagyjuk, falakat emelnek az emberek közzé.

#iszlám
2013.11.13.

Világjáró pszichológus: az iszlám nők öltözködése

Minden más vallásnál könnyebben felismerhetőek az iszlám hit női követői, mégpedig a ruházkodásukról. Testük különböző részeit kendővel, egyéb nagy anyag-darabokkal fedik, van, hogy csak a fejüket, de szélsőséges esetben a szemük sem látszik ki a lepel alól.

#tökéletes
2013.10.05.

Tiniként a modellvilágban

A legtöbb lány szeretne szép lenni, sokan szeretnének modellé válni és közülük sokan vágynak hírnévre, karrierre, csillogásra. Kinek ne tetszene, hogy szépen felöltöztessék, sminkeljék és csodálják szépségét?

#vásárlás
2012.12.27.

Mikor ne vásárolj?

Számodra milyen hely egy szupermarket? Olyan, ahol a liftből szól a vontatott zene, miközben vonszolod magad lépésről lépésre és megöl az unalom? Vagy egy olyan, ahol megtöltheted a bevásárlókosarad minden jóval, és még talán néhány ingyen termékmintát is sikerül begyűjtened vásárlás közben.