lányok
#Lélek

10 Jellemző dolog a lányokban, amit a fiúk imádnivalónak tartanak

2019.07.12.
2 perces olvasási idő

Ne félj önmagad lenni, mert a férfiak szeretik a nők furcsa, jellemző dolgait. Ha amiatt aggódsz, hogy a személyiséged lehangoló, ne idegeskedj, mert vannak srácok, akik pont ezeket a dolgokat szeretik leginkább a lányokban.

1. Szenvedély hobbik iránt

Akár az olvasásnak, akár a kötésnek vagy a megszállottja, a fiúk imádják a szenvedéllyel teli lányokat. Jó látni, ha egy kapcsolatban mindkettőtöknek van egy kis magánélete. A nők furcsa jellemzői közé az is hozzátartozik, hogy a férfi szeretete szenvedéllyel tölti el őket. Ez megmutatja a férfinak, hogy te mennyire tudsz imádni dolgokat. Ha a fiú szerencsés, egy nap majd úgy fogsz gondoskodni róla, mint az imádott hobbidról.

2. Mondatokat énekelni

Ne ijedj meg, hogy fel kell hagynod az énekléssel és a táncolással. Ha nyilvános helyen vagy, akkor lehet, hogy nem szívesen mutatod meg titkos képességeidet, de ha a konyhádban, vagy a kocsidban vagy, engedd nyugodtan szabadjára magad és őrülj meg. Ha lököttet játszol előtte, akkor azt mutatod, hogy kényelemben érzed magad mellette. Amíg a hangod nem válik idegesítővé, cukinak fogja gondolni az éneklésed. Csak próbálj a határokon belül énekelni.

3. Véletlenszerű nevetések

Visszaemlékezni egy vicces posztra, amit előző este láttál, kiválhatja belőled a kuncogást. Amikor elkezdesz nevetni csak úgy a semmin, az emberek tudatosan azt gondolhatják, hogy ők a nevetés okai. Azon gondolkodnak, hogy vajon mit gondolhatsz olyan viccesnek és csak remélik, hogy nem ők rajtuk nevetsz. Viszont, ha egy fiú már nagyon jól fog ismerni téged, akkor tudni fogja, hogy te bármikor elnevetheted magad bármin. Mindig jó látni egy lányt csillogó mosollyal, szóval miért ne láthatna ő is vigyorogni?

4. Oszd meg a nevetésed

Valószínűleg zavarni fogja a sok idegesítő videó, amit küldesz neki, de tudni fogja, hogy jó helyről jön. Mikor valami vicceset találsz, meg akarod vele is osztani. Ez azt jelenti, hogy nem akarod az összes boldogságot megtartani magadnak. Te mindent megteszel annak érdekében, hogy megnevettesd. Plusz ez ad neked egy témát, amiről majd beszélhettek, ha legközelebb beszéltek.

5. Hordj azt, amit csak akarsz

Hipszter szemüveg vagy egyedi pöttyös ruha viselése nagyon aranyos lehet, ha a megfelelő módon hordod. Ameddig csak kényelmesen érzed benne magad, senkinek a véleménye nem számít. Ha a szurkolói pólók viselése boldoggá tesz, akkor viseld csak nyugodtan addig, amíg lehetséges. A férfiak imádják az olyan nőket, akik nem félnek önmaguk lenni. Ez az egész csak egy kis magabiztosságot igényel.

6. Önmagadhoz beszélni

Néhány ember valószínűleg őrültnek gondolna, amiért beszélsz magadhoz. Mások viszont ezt csábítónak találják. Attól függ, milyen fiúról van szó. Ha apró dolgokat mondogatsz magadnak vagy hangutánzó hangokat adsz ki, ne érezd magad kínosan. A megfelelő fiú minden egyes kis dolgot aranyosnak fog találni.

7. Dolgokat elnevezni

Szeretsz nevet adni a dolgaidnak? Netalán van egy speciális neve a kocsidnak, a kedvenc táskádnak, ruhadarabjaidnak vagy mindenednek? Ez egy újabb szokás, amit valaki őrültségnek gondol, de ez valójában cuki és kedves.

8. Izgatottság kis dolgok iránt

Akár hiszed, akár nem, izgalomba jönni kis dolgok miatt az életben aranyos a férfiak számára. Az a fajta lány vagy, aki örömtáncot jár, mikor a kedvenc kajáját eszi, vagy hirtelen eláll a lélegzeted a kedvenc ünnepséged miatt? Néhányan idegesítőnek találhatják, de a többiek azt fogják gondolni, hogy egyenesen imádnivaló vagy!

9. Rejtett tehetségek

Mindenkinek vannak rejtett tehetségei. Talán nem vagy olyan büszke rá, de fogadok, hogy neked is van egy szokatlan tehetséged, amiről csak ő tud. Ő valószínűleg úgy fog tenni, mintha nem érdekelné, de titokban azt gondolja, hogy ez átkozottul menő.

10. Az arckifejezéseid

Lehet, hogy nem vagy tudatában, de a nők elég kifejezőek tudnak lenni anélkül, hogy akár egy szót is mondanának. A nők általában arckifejezéssel fejezik ki tetszésüket, nem tetszésüket és a fiúk imádják látni a különböző kifejezéseket és reakciókat, amiket csinálsz, és amik egyedivé tesznek téged.

Soha ne félj önmagad lenni. Ez az egyetlen út, hogy boldog legyél.

(KamaszPanasz – E.F.)