diákmunka
#Lélek

Hogyan öltözz fel egy állásinterjúra?

2017.03.23.
1 perces olvasási idő

Akár hiszed, akár nem, korántsem mindegy, hogy miben jelensz meg egy állásinterjún. Hidd el, a leendő munkaadóid nem a legújabb trendet fogják díjazni, hanem azt, ha a megjelenésed alkalomhoz illő. Milyen egy ilyen öltözet?

Egy előnyös pulóver nagyszerű döntés lehet egy állásinterjúhoz, különösen, hogyha sötét nadrággal párosítod. Egy mappa is jó ötlet, ami az önéletrajzodat és az ajánlóleveleidet tartalmazza.

8+1 tipp a tökéletes megjelenésért

1. Ennek a hölgynek a haja és a sminkje is egyszerre természetes és profi. Az egyszerű, nem feltűnő nyaklánc tökéletesen kiegészíti az összeállítást.

2. Ez az összeállítás üzletasszonyosan laza és hivatásos egyszerre, nagyszerű választás kamaszok számára. Nem csak egyszerű összerakni a szettet, de bármilyen interjú alkalmával mutatós lehet.

állásinterjú

3. Ebben a galléros ingben és a nyakkendőben ez a fiatal férfi igazán profiként néz ki, és nagyszerűen öltözött az állásinterjúhoz. Nagyon jó választás lehet bármilyen fiatal fiúnak.

4. Egy klasszikus hosszú nadrággal és ízléses övvel párosított blúz is nagyszerű megjelenést biztosít egy interjúhoz. Ez az összeállítás egyszerre csinos, elegáns és még szakmabelinek is tűnsz tőle.

5. Fiatal hölgyeknek a szoknya is jó alternatíva lehet. A képen látható szoknyának megfelelő a hossza – nem szabad túl rövid vagy túl hosszú szoknyát választani. A hivatalosság a kulcs! Ráadásul a képen látható hölgy zakója szintén jó ötlet volt, ugyanis igazán elegánsan dobja fel az összeállítását.

6. Ennek a hölgynek a galléros inge és sötét, hosszú nadrágja a klasszikus állásinterjú-öltözetet testesítik meg. Bár ez kevésbé „csini”, mint az előző megoldások, mégis nagyszerű egy állásinterjúra.

7. A hivatalos, jól illeszkedő hosszú nadrág és az ízléses ing párosa tökéletes lehet egy tini állásinterjúra, megbízható és felelősségteljes képet sugározva a viselőről.

8. Ez a fiatal férfi egy lazább összeállítás mellett döntött, de még így is jól öltözött egy interjúhoz. Egy galléros ing nyakkendő nélkül, illetve az összeillő színek nagyszerű lehetőségeket kínálhatnak a fiataloknak.

+1. A fiatal lányok sminkjének természetesnek és egyszerűnek kell lennie! Visszafogott smink a szemekre, valamint egy kis szájfény, és már készen is vagy!

(KamaszPanasz - Gy. A.)