Vágyak, szerelem

#Vágyak #szerelem

58 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Hogyan mondd el a párodnak, hogy te még nem állsz készen a szexre?
#szex
2023.01.31.

Hogyan mondd el a párodnak, hogy te még nem állsz készen a szexre?

Amikor eljön az első szex a pároddal, nem szabad elfelejtened, hogy ez csak és kizárólag a te döntésed. Nem számít, hogy milyen rég együtt vagytok vagy, hogy milyen jól ismered, attól még lehetséges, hogy nem állsz készen a szexre. Mindezt mérlegelve, elmondani a partnerednek, hogy még nem jött el az ideje, ijesztőnek és nehéznek tűnhet, főleg, ha ő már jelezte, hogy szívesen továbblépne veled.

A szex ellenségei: gyakori szokások a vágyak útjában
#szex
2022.11.18.

A szex ellenségei: gyakori szokások a vágyak útjában

Észrevetted már magadon, hogy megpróbáltál úgy együtt lenni valakivel, amikor gyanítod vagy tudod is, hogy nem vagy elég izgatott, vagy nem érdekel, talán csak azért mert tudtad, hogy így kiengesztelheted, vagy leáll majd az unszolással? Ha így van, akkor jobb, ha ilyet nem teszel többé.

Csókkatasztrófák és kezelésük
#romantika
2022.11.11.

Csókkatasztrófák és kezelésük

A csók az egyik legizgalmasabb első lépés egy párkapcsolatban: intimitást, bizalmat és kölcsönös érzelmeket takar. Létezik azonban néhány olyan dolog, ami egyszerűen megöli a romantikát.

Miket érdemes átgondolnod, mielőtt online randizol?
#társkereső
2022.10.31.

Miket érdemes átgondolnod, mielőtt online randizol?

Egyre népszerűbbek a társkereső alkalmazások, mint például a Tinder, a Bumble és a Hinge. Azonban az online társkeresőknek megvannak a maga kockázatai. Tehát mielőtt a regisztrációra gondolnál, tartsd szem előtt a következő tippeket.

Érett vagy a szexre? 10 kérdés, amiből kiderül
#szex
2022.09.23.

Érett vagy a szexre? 10 kérdés, amiből kiderül

Szexelni vagy nem szexelni? Nehéz döntés. A szüleid, a tanáraid és a körülötted lévő felnőttek lehet azt közvetítik: maradj csak távol a szextől. De aztán mindenkitől azt látod, mintha ez nem is lenne olyan nagy dolog. Szóval akkor kinek is érdemes hinned?

7 tipp, hogy feledhetetlenné tedd - első csók
#csók
2022.09.17.

7 tipp, hogy feledhetetlenné tedd - első csók

Azok, akik már túl vannak életük első csókján, mindent tudnak róla: kivel, mikor, hol történt és milyen volt. Akik még soha nem csókolóztak, azok pedig kíváncsian várják, milyen érzés is lesz.

#szex
2022.03.16.

Hogyan beszélj a szexről a szüleiddel?

Mindig is szerettél volna beszélni a szüleiddel a szexről, de valami mindig visszatartott? Talán zavarban vagy? Hidd el, ők is! De attól függetlenül őket érdekli, hogy mi történik veled és mire vagy kíváncsi.

#petting
2021.06.10.

Fájdalmas petting: hogyan kerülhető el?

Egy komoly kapcsolatban elérkezik az idő, amikor egy túlfűtött estén úgy határoztok, hogy szeretnétek egy lépéssel továbbmenni a kapcsolatotokban, mármint, ami a dolog testi részét illeti. A szexet megelőzően kifejezetten fontos egymás felfedezése, vagyis a petting is.

#szex
2020.08.23.

Szexuális vonzódások

Mindegyikünknek vannak a szexualitással kapcsolatos érzései, és ez így természetes. Életünk során ezek az érzések változnak, fejlődnek, gyerekkorunktól a serdülőkoron keresztül egészen a felnőttkorig, mindvégig meghatározóak maradnak.

#szex
2020.05.20.

A fiúk nem csak AZT akarják!

Fiúként nemet mondani a szexre nem is olyan nehéz, mint elsőre gondolnád! A barátoktól, filmekből, de még a zeneszövegekből is nyomás nehezedik a kamasz fiúkra, mely szerint minél hamarabb kell elkezdeni és minél több partnerrel, ám ez nem igaz! Ha fiúként nemet tudsz mondani a szexre, és nem csak azt akarod, azzal bizonyítod igazán, hogy érett vagy felelősségteljesen kezelni a dolgot!

#szex
2020.02.06.

Mit tegyek, ha a csaj tapasztaltabb?

Nyugtalanító lehet a tény, hogy barátnőd szexuálisan sokkal tapasztaltabb, mint te. A legjobb döntés ilyenkor az, ha nem mondod el, hogy ez zavar téged.

#szex
2019.10.25.

Hogyan mondd el a barátodnak, hogy még nem állsz készen a szexre?

Elképzelhető, hogy a lehető legjobban alakul minden közted és a barátod között, azonban nem szeretnél semmit sem elsietni. Ha a barátod már közeledne feléd, te viszont még nem gondolod úgy, hogy eljött a szeretkezés ideje, fontos, hogy megbeszéld vele az érzéseidet. Adunk néhány tippet, hogy hogyan!

#szűz
2019.02.16.

Hogyan mondjam el, ha többet szeretnék tőle?

Két hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, és többet szeretnék a csókolózásnál. Hogyan mondhatom ezt el neki anélkül, hogy azt gondolná, ki akarom használni, vagy hogy csak erre gondolok?