romantika
#Vágyak

Csókkatasztrófák és kezelésük

2023.12.29.
1 perces olvasási idő

A csók az egyik legizgalmasabb első lépés egy párkapcsolatban: intimitást, bizalmat és kölcsönös érzelmeket takar. Létezik azonban néhány olyan dolog, ami egyszerűen megöli a romantikát.

Mit kerülj el?

- A szájszag egyszerűen kiábrándító, bármennyire jól is nézel ki, ha csók közben kellemetlen szagot érez a párod, egyszerűen el is búcsúzhatsz. Moss fogat rendszeresen, és használj szájvizet, rágót, mentolos cukrot.

- A herpesz egyszerűen több mint katasztrófa! Ha bármelyikőtökön megjelenne, tilos csókolózni néhány napig, hiszen ez fertőz. A herpesz-tapasz jó átmeneti megoldás, így kevésbé lesz kellemetlen a látvány.

- A cigi egyszerűen borzalmas. Ha a párod füstölög, próbáld meg leszoktatni, mondd meg, hogy dohányossal csókolózni olyan, mint egy hamutálat nyalogatni!

- A túl nyálas és túl gyors csók szintén kiábrándító lehet – ha túl gyors vagy, azt se fogja tudni, hol van a nyelve, törölközőt pedig nem nagyon vihet magával a párod… Felejtsd el, vegyél kicsit vissza magadból!

- Ne legyél te a harapósabb, a fogaiddal nagyon vigyázz – egy-két finom harapás még belefér, de marcangolni nem szabad.

Ha rosszul csókol

Kínos lehet, ha összejössz a rég áhított kedvessel, és az egyetlen probléma az, hogy rosszul csókol. Ne bánkódj, egy kis rávezetéssel simán csókkirály lehet belőle. A varázsmondatod a „Megmutathatom, mitől indulok be úgy igazán?.... Ha így csókolsz…”
Taníts, mutass, magyarázz, így meg lesz az esélyed arra, hogy a számodra tökéletes csókot kapod, de vigyázz, közben ne bántsd meg vagy rombold az egóját! Legyél ügyes és fel sem fog tűnni neki, hogy miben mesterkedsz.

(KamaszPanasz - Gy.A.)