szűz
#Vágyak

Hogyan mondjam el, ha többet szeretnék tőle?

2019.02.16.
1 perces olvasási idő

Két hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, és többet szeretnék a csókolózásnál. Hogyan mondhatom ezt el neki anélkül, hogy azt gondolná, ki akarom használni, vagy hogy csak erre gondolok?

Az orvos válasza

Hogyan hozd fel a témát anélkül, hogy azt hinné, csak azt akarod? Légy óvatos! Ha úgy érzed, a párod úgy gondolja, hogy sietteted a dolgokat, akkor mindenképpen várj még vele! Bízz az ösztöneidben, és érezni fogod, mikor jön el az ideje a kapcsolatotok magasabb szintre emelésében. Ha úgy érzed, eljött az idő, akkor már nincs olyan nehéz dolgod, csak tisztáznod kell, hogy nem ez minden, amire vágysz.

Mesélj neki arról, miért szeretnéd, hogy továbblépjetek! Tisztázd vele, hogy semmit sem teszel, ha ő nem akarja. Kérdezd meg, neki mi erről a véleménye, és mit szeretne! Beszéljétek meg közösen, hogy mire vagytok mindketten készek, és azt is, hogyan védekezzetek! Mondd el neki, hogy számodra fontos, hogy mindkettőtöknek jó legyen.

Ha a partnerek nem beszélnek ezekről a dolgokról, könnyen adódhatnak félreértések, még akkor is, ha mindketten próbálnak tekintettel lenni a másikra. Éppen ezért a legjobb, ha megnyíltok egymásnak, és őszintén beszéltek erről. Ha nem kellemes erről beszélnetek, akkor az jelzi, hogy javítanotok kell a kommunikációtokon.

(KamaszPanasz)