Vágyak, higiénia

#Vágyak #higiénia

11 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
A korai magömlés: így kerülheted el
#szex
2024.03.05.

A korai magömlés: így kerülheted el

A korai magömlés fogalma viszonylagos. Viszonylagos, mert egy percek alatt bekövetkező magömlés sem okoz semmi fennakadást a kapcsolatban, amennyiben a partnernek ez idő alatt orgazmusa volt, ám egy hosszú idő után bekövetkező ejakuláció is lehet az adott partnerhez képest korai, ha orgazmusa később következik be.

Hogyan válassz nőgyógyászt?
#nőgyógyász
2024.02.10.

Hogyan válassz nőgyógyászt?

Tanácsot kérhetsz a barátnőidtől, nővéredtől, sőt mi több, anyukádtól is, ha meg lehet beszélni vele ezeket a dolgokat. De mégis milyen szempontokat érdemes figyelembe venni egy orvos, pláne egy nőgyógyász kiválasztásakor?

Fájdalmas petting: hogyan kerülhető el?
#petting
2023.08.18.

Fájdalmas petting: hogyan kerülhető el?

Egy komoly kapcsolatban elérkezik az idő, amikor egy túlfűtött estén úgy határoztok, hogy szeretnétek egy lépéssel továbbmenni a kapcsolatotokban, mármint, ami a dolog testi részét illeti. A szexet megelőzően kifejezetten fontos egymás felfedezése, vagyis a petting is.

Szex a menstruáció alatt
#szex
2023.07.09.

Szex a menstruáció alatt

A menstruáció nem teszi lehetetlenné vagy különösebben bonyolulttá a szexet. Van azonban néhány dolog, amit érdemes előtte átgondolni.

A szeretkezés közbeni fájdalom: dyspareunia
#menstruáció
2023.06.01.

A szeretkezés közbeni fájdalom: dyspareunia

A szeretkezés közbeni fájdalom gyakrabban fordul elő nőknél, ám a férfiakat is érinti ez a probléma. A cukorbetegség okozta magas vércukorszint gyakran növeli annak esélyét, hogy ezek a fájdalmak megjelenjenek.

#csók
2017.07.10.

Miről árulkodik egy srác csókja?

A csók magasan a legjobb szerelmi játék. Rengeteg érzelmet, szenvedélyt fejezhettek ki, ráadásul szavak nélkül közölhetitek érzelmeiteket. Vajon mit árul el, ahogyan egy srác csókol?

#szex
2016.11.07.

Mítoszok a maszturbációról

Csökkenő nemzőképesség, szőrös tenyér, nemi betegség, pattanások és a látás romlása: mítoszok, amelyeket a maszturbálás következményeinek tartanak. Lássuk, mi az igazság!

#szex
2015.10.11.

Szüzesség: visszaszerezhető vagy örökre elveszett?

Rengetegen gondolják úgy, hogy ha vaginálisan szexelnek, már nem szüzek. Sokan az anális és az orális szexet is ide sorolják, s azt vallják, hogy akinek része volt bennük, már nem szűz. Viszont egy másik réteg szerint a szüzesség igenis visszanyerhető egy hosszabb önmegtartóztatási időszak vagy egy sebészi beavatkozás után.

#nemi erőszak
2010.11.28.

Amikor a fiú a gyengébbik nem - Téged is megerőszakolhatnak?

Fiúk is lehetnek szexuális molesztálás áldozatai, sokkal gyakrabban, mint gondolnánk. A fiúgyerekek nem szívesen beszélnek arról, ha valaki szexuálisan zaklatta, vagy esetleg megerőszakolta őket. Hogy szabadulni tudjanak a megbecstelenítettségük lelki gyötrelmeitől, a lányokkal ellentétben inkább másokon vezetik le belső feszültségüket.