szexuális bűnelkövetők
#Vágyak

Szűz fiú mint internetes szexuális bűnelkövető?

2012.05.01.
1 perces olvasási idő

Sajnos nem Jamie az egyetlen, aki a szülők oda nem figyelése miatt a pornó áldozatául esett. Egyre több fiatalnál okoz komoly szexuális zavarokat a pornó, és amíg a szülők nem tesznek valamit azért, hogy ezt megakadályozzák, addig ez a szám csak tovább fog nőni.

Egy 13 éves brit fiút ugyanis olyannyira magába szippantott a pornó világa, hogy nem elég, hogy folyamatos pszichológiai kezelésre szorul, még egy rendőrségi ügybe is belekeveredett. Jamie (nem ez az igazi neve, de legális okok miatt a sajtó így internethívja) két éve szokott rá az erotikus videókra. Elmondása szerint teljesen véletlenül keveredett még két éve egy pornóoldalra, és bár először meghökkentőnek és gusztustalannak tartotta a látottakat, csak visszatért, hogy újabb és újabb filmeket nézzen meg. És sajnos egyre durvább videókra kattintott rá.

A szülei azt hitték, hogy kisfiuk azért ül ennyit a gép előtt a szobájában, mert a házi feladatához keres anyagot. Ám ők is rájöttek a dologra, amikor a rendőrség kopogtatott az ajtajukon egy végzéssel a kezükben, melynek értelmében elkobozták a ház összes számítógépét, mivel IP cím alapján beazonosították, hogy az egyik ott lakó gyerekpornót néz.

Jamie nem fogta fel, hogy az ilyen jellegű videók megnézése és letöltése bűncselekmény - mivel ő is csak 13, nem gondolta, hogy beteges a gyerekekkel létesített szexuális kapcsolat. A rendőrséget ez azonban hidegen hagyta, és feltették a fiú nevét a szexuális bűnelkövetők listájára.

A szülők kétségbeesve próbálnak segíteni a gyereken, de pszichológusa attól tart, hogy túl mélyre süllyedt, és már nem fogják tudni visszahúzni. Jamie-nek ugyanis szó szerint elvonási tünetei vannak, amióta nem nézhet pornót, és olyan durva fantáziák élnek a fejében, hogy az orvosa is megdöbbent.

(neon)