Lélek, ex

#Lélek #ex

36 db cikk a témában

Együtt dolgozni az ex-baráttal?
#ex
2023.07.01.

Együtt dolgozni az ex-baráttal?

A szakítás nagyon megviseli az embereket és ilyenkor jobb, ha távol tarjuk magunkat a másiktól. De mi van, ha kénytelen vagy vele nap, mint nap együttműködni? Reggeltől estig egymás társaságában nehéz elválasztani az érzelmeket a munkától.

8 dolog, amit sose mondj el az új pasidnak a múltról
#ex
2022.08.06.

8 dolog, amit sose mondj el az új pasidnak a múltról

Minden új kapcsolatban előbb-utóbb szóba kerül a múlt és természetesen az ex-téma is. Hogy ne bántsd meg az új választottad egoját, íme, néhány tipp az ex-csapda elkerülésére, azaz 8 dolog, amit sose mondj az új pasidnak az exről.

#szerelem
2021.08.13.

Mikor kell véget vetni egy kapcsolatnak?

Amikor valakivel romantikus kapcsolatba vágsz, nem számítasz arra, hogy egyszer majd véget ér. Reményekkel telve lépsz a kapcsolatba, és ígéretes jövőnek nézel elébe a szerelmeddel. De mint tudjuk, nem minden párkapcsolat alakul tökéletesen, még akkor se, ha a szerelmespár tagjai látszólag tökéletesek egymás számára.

Hogyan szeress újra szakítás után?
#barát
2021.07.24.

Hogyan szeress újra szakítás után?

Úgy érzed, a szíved összetört, és a földbe tiportak? Teljesen természetes félelmet, bizonytalanságot, bizalmatlanságot érezni, miután a kapcsolatod kudarcba fulladt. Ha épp egy fájdalmas szakításból akarsz helyrerázódni, van néhány hasznos tippünk, hogyan tudj újra bízni és szeretni.

#szakítás
2021.06.27.

Kapcsolatok: Mit csinálj szakítás után?

Amikor belemész egy kapcsolatba, akkor nem tudhatod, hogy pár hétig, hónapig vagy évig fog tartani. Nem tudhatod biztosan. Azt sem tudhatod, hogyha a kapcsolat véget ér, az hogy fog téged érinteni.

Miért ne akarj randizni a barátod exével?
#exbarát
2021.01.24.

Miért ne akarj randizni a barátod exével?

Természetes, hogy kétségekkel tölt el, amikor egy olyan valakibe leszel szerelemes, aki korábban a legjobb barátoddal randizott. Vajon szabad randizni az exével? Elvégre ő a barátod számára már csak a múlt. Talán, ha elég sok idő eltelt azóta, nem lesz gond. Ennek ellenére azt tanácsoljuk, soha ne ess szerelembe a legjobb barátod exével! Íme, az érveink, miért ne tedd.

#exbarát
2020.09.24.

Így kerüld a kapcsolatot az exeddel

Mindannyian éreztük már úgy egy szakítás után, hogy jó lenne mégis újra kapcsolatba lépni az exbarátunkkal vagy exbarátnőnkkel. Egy idő után lehetséges, hogy úgy érzed, össze szeretnél vele jönni, vagy újra át szeretnéd élni a régi emlékeket - ám ez nem jó ötlet! A következő alkalommal, amikor késztetést érzel rá, emlékezz vissza ezekre a tippekre, és többet nem fogsz neki írni!

#szakítás
2020.06.16.

Hogyan lépj túl egy lányon, aki nem szeret

Azt mondják, hogy a szerelem egy csodálatos és fantasztikus érzés. De hogyha az, akit szeretsz, nem szeret vissza, könnyen a világ legrosszabb érzésévé válhat.

#szerelem
2020.01.28.

Miért olyan fájdalmas a szerelem? 6 mód, hogy meggyógyulj és továbblépj

Minden átalakulás fájdalmas, mert a régi helyzeteket magad mögött hagyod az újakért. Például, amikor egy kapcsolat véget ér, fájdalmat érzel, úgy érzed, hogy a reményeid, az álmaid megsemmisültek, elveszettnek és magányosnak érzed magad, és csak nézel, hogy mi jöhet ezután.

#szakítás
2019.05.15.

Szakítás? Irány az edzőterem!

Éppen egy fájdalmas szakításon estél át? Itt az ideje az edzésnek! Elmondjuk miért. A szakítás utáni első pár hét kritikus lehet abból a szempontból, hogy hogyan tervezd meg az elkövetkezendő hónapjaidat.

#összetört szív
2017.06.10.

Elhagytak? Van gyógyír az összetört szívre!

Most neked írok, aki úgy érzed, vége mindennek. Továbbállt a párod, és te itt maradtál magadban. Egyedül vagy, és olyan magányosnak érzed magad, mint még soha. Az az érzésed, hogy nincs nálad szerencsétlenebb ember a világon. Azonban te is tudod, hogy ezen valahogy túl kell tenni magadat. Segítek!