Lélek, szakítás

#Lélek #szakítás

73 db cikk a témában

Jelek, hogy ez mégsem szerelem
#szerelem
2023.11.23.

Jelek, hogy ez mégsem szerelem

Bár rossz érzés felismerni, hogy már nem vagy szerelmes, vagy az érzés, amibe eddig beleringattad magad, mégsem szerelem, hanem valami más, de hidd el, jobb időben kilépni egy ilyen kapcsolatból! Tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket, hogy tisztán láss!

Ghosting – eltűnés egy kapcsolatból
#ghosting
2023.05.22.

Ghosting – eltűnés egy kapcsolatból

Nagy volt a szerelem - legalábbis eddig ezt hitted, hogy az. De most minden megváltozott: az, akit teljes szívvel szerettél, most egyik pillanatról a másikra eltűnt az életedből. Nem ír, nem keres, nem válaszol az üzenetekre, nem veszi fel a telefont, na és nem ad érthető magyarázatot sem arra, hogy mindez miért történik.

Lejárt a kapcsolatod szavatossága?
#szerelem
2023.04.27.

Lejárt a kapcsolatod szavatossága?

Habár sok esetben az Igazinak tűnik, azt gondoljuk sosem ér majd véget, de a valóságban nem minden szerelem tart örökké. Milyen jelek utalhatnak arra, hogy a kapcsolatod már nem működik?

18 szakítós szöveg egy gondmentes szakításhoz
#szakítás
2023.03.07.

18 szakítós szöveg egy gondmentes szakításhoz

Nehéz megtalálni a megfelelő szavakat, amikor szakítunk valakivel. Még nehezebb úgy szakítani, hogy nem bántod meg az illetőt. Mit is kellene mondanod? Próbálj ki ezek közül egyet!

A barátnőd szünetet akar? Itt van 11 ok, vajon miért
#szünet párkapcsolatban
2023.03.05.

A barátnőd szünetet akar? Itt van 11 ok, vajon miért

Szóval, találkozol egy lánnyal, szerelmes leszel, és úgy gondolod, hogy minden a legnagyobb rendben van. Így kezdődik a történet a legtöbb pár esetében. Később mondja a barátnőd, hogy szüksége van egy kis térre. Nem érted, hogy miért érez így? Itt van néhány lehetséges ok, hogy miért akarhat egy kis szünetet.

7 tipp, hogy lefoglald magad szakításkor
#randi
2022.03.12.

7 tipp, hogy lefoglald magad szakításkor

Szakítás után nehéz olyan tevékenységet találni, amivel lekötheted a figyelmedet, hogy ne folyamatosan arra gondolj, mit kellett volna másképp csinálnod. Néha csak egy kis figyelemelterelésre van szükséged, hogy segítsen átvészelni a nehéz időszakot.

Már nem szeret úgy, mint rég
#szerelem
2021.12.08.

Már nem szeret úgy, mint rég

A szerelem csodálatos. Mindaddig, amíg véget nem ér, és a párod már nem érdeklődik úgy irántad. Utána minden csak a dobozos fagyiról és az összetört szívvel járó szaporodó kilókról szól.

Hogyan szeress újra szakítás után?
#barát
2021.07.24.

Hogyan szeress újra szakítás után?

Úgy érzed, a szíved összetört, és a földbe tiportak? Teljesen természetes félelmet, bizonytalanságot, bizalmatlanságot érezni, miután a kapcsolatod kudarcba fulladt. Ha épp egy fájdalmas szakításból akarsz helyrerázódni, van néhány hasznos tippünk, hogyan tudj újra bízni és szeretni.

#szakítás
2021.06.27.

Kapcsolatok: Mit csinálj szakítás után?

Amikor belemész egy kapcsolatba, akkor nem tudhatod, hogy pár hétig, hónapig vagy évig fog tartani. Nem tudhatod biztosan. Azt sem tudhatod, hogyha a kapcsolat véget ér, az hogy fog téged érinteni.

#krízis
2021.05.07.

Mi a krízis?

A krízis szó görög eredetű, azt jelenti, hogy válság vagy fordulat. Krízis általában nehéz élethelyzetekben alakul ki, amikor valami súlyos dolog történik.

Miért ne akarj randizni a barátod exével?
#exbarát
2021.01.24.

Miért ne akarj randizni a barátod exével?

Természetes, hogy kétségekkel tölt el, amikor egy olyan valakibe leszel szerelemes, aki korábban a legjobb barátoddal randizott. Vajon szabad randizni az exével? Elvégre ő a barátod számára már csak a múlt. Talán, ha elég sok idő eltelt azóta, nem lesz gond. Ennek ellenére azt tanácsoljuk, soha ne ess szerelembe a legjobb barátod exével! Íme, az érveink, miért ne tedd.

#ex
2021.01.12.

Az exed és az új kapcsolata

Éppen szörfölgetsz az Instagramon, és hirtelen szembejön veled egy kép az exedről, és az új párjáról. Mit tehetsz?