karácsony
#Lélek

Hogyan éld túl a karácsonyt szingliként?

2023.12.22.
1 perces olvasási idő

Hiába próbálsz ráhangolódni az ünnepekre, egyre csak boldog párokat látsz? Neked viszont nincs senkid, emiatt aztán úgy érzed, nem is lehet boldog a karácsonyod?

Persze rossz érzés, hogy egy ilyen szép ünnepen nincs lehetőséged valakihez szerelemből odabújni, de ettől még nem kell magányosnak érezned magad.

Készülődj

Attól, hogy nincs pasid, még ugyanúgy készülődhetsz. Vegyél egy lazító fürdőt, csinosítsd ki magad, és vedd fel a legszebb ruhád! A családtagjaid is megérdemlik azt, hogy lehetőségeidhez mérten örömmel töltsd el velük az estét. (Az pedig, hogy szépnek érzed magad már egy tökéletesen pozitív irány a boldogság felé.)karácsony

Támaszkodj a szeretteidre

Először is azt kell tisztáznunk, hogy nem vagy egyedül. Attól, hogy szerelem nélkül vészeled át ezt az időszakot, még nagyon sok mindenkire számíthatsz, legyen szó a közvetlen családról, a rokonokról, vagy éppen a barátaidról.

A szentestét ebben a korban a legtöbben a szűk családi körben töltik, barátok és szerelmek nélkül, így talán annyira nem lesz vészes számodra ez az éjszaka. Az ezt követő napokban pedig jön a szokásos rokonlátogatás, és persze a hagyományos családi programok. Kesereghetsz, hogy nincs senkid, de dönthetsz úgyis, hogy élvezed a szeretteid közellétét, és kihasználsz minden boldog pillanatot, amit ez a pár nap adhat számotokra.

Szingli barátnők előnyben

Kizárt, hogy nincs egy olyan barátnőd, vagy barátod se, aki jelenleg a szinglik táborát erősíti.Talán nem a legközelebbiek között kell válogatnod, de szóba kerülhet egy osztálytárs, egy régen látott kedves ismerős, vagy a szomszéd leányzó, akivel már úgyis ezer éve dumáltál.

(csakmiketten.hu)