valentin
#Lélek

Szingliként Valentin napon: 6 dolog, amit mindenképpen csinálj meg!

2015.02.13.
1 perces olvasási idő

Holnap lesz a szerelmesek ünnepe, de akkor se ess kétségbe, ha esetleg Valentin napon egyedül lennél. A lényeg, hogy semmiképpen se maradj otthon ezen siránkozni. Ez az ünnep számodra is legalább olyan élvezetes lehet, mint a párok számára! Hogyan?

Hét olyan dolgot fogunk itt felsorolni, amit mindenképpen érdemes megvalósítanod, és ezek által feledhetetlenné tenned ezt a napot.

1. Rendezz fondü-partit

A Valentin nap legjobb része nem az apró, nyálas-giccses ajándékokban rejlik – hanem a csokiban! És nincs is élvezetesebb módja a csokievésnek a fondüzésnél. Hívd el néhány barátnődet, hogy együtt töltsétek az estét. Csak melegítsétek fel a csokit, utána már bármit mártogathattok bele – epret, banánt, kekszet, amihez csak kedvetek van!

2. Rendezd meg a nemek csatáját

Gyűljetek össze pár szingli baráttal és játsszatok fiúk a lányok ellen játékokat. Akár bowlingról, akár Fiatal lány egyedülNintendo Wii-ről vagy bármi egyébről legyen szó, mindenképpen jó szórakozás lesz. Lehet, hogy még szingli vagy, de egy ilyen buli során akár össze is melegedhetsz valakivel.

3. Önkénteskedj

A Valentin nap a szereteről szól, és semmi sem segít jobban a szeretet terjedésében, mint egy kis önkéntes munka. Találj egy helyet, ahol besegíthetsz és töltsd el egy kis időt mondjuk egy öregek otthonában vagy egy állatmenhelyen! Így akár olyan más szinglikkel is találkozhatsz, akik pont ugyanazt a programot választották, mint te.

4. Menj el jóga órára

Ha rosszul érzed magadat, akkor egy jóga óra mindenképpen meg fog nyugtatni, valamint segít újra megnyitni a szívedet. Ráadásul a legtöbb jógaoktató rettentően kedves és türelmes az emberekkel és segít elsajátítani a megfelelő mozgástechnikát, ami által nyugodtabb, energikusabb lehetsz. A lényeg, hogy egy kezdő csoporthoz csatlakozz.

5. Sétáltass meg egy menhelyen élő kutyát!

A menhelyen élő kutyusoknak kevés lehetőségük van a mozgásra, hiszen a legtöbb befogadó hely túltelített, így nem sok idő jut külön-külön az állatokra. Éppen ezért a menhelyekről gyakran adnak oda kutyákat sétáltatni az erre vállalkozóknak. Keress egy állatotthont a közelben és látogasd meg őket! Nem csak egy új barátra lelhetsz, hanem az is biztos, hogy a kutya hihetetlenül értékeli majd a neki szánt időt és szeretet.

6. Felejtsd el a romantikus filmeket

Ha szingli vagy, akkor a Valentin napot nem kéne romantikus filmek nézésével töltened, hiszen csak még rosszabb lesz a kedved, magányosabbnak fogod érezni magadat. Ehelyett üljetek össze a haverokkal és rendezzetek horror-maratont, vígjáték-estet vagy vegyétek elő a legjobb animációs filmeket! Jó szórakozást!

(Gy. A., teenadvice.about.com)