valentin
#Lélek

Különleges és olcsó Valentin napi ajándékötlet

2017.02.06.
1 perces olvasási idő

Különleges és nem túl drága módot szeretnél találni, amivel emlékezetessé teheted az idei Valentin napot szerelmeddel? Cikkünkből kifejezetten tinik számára kigondolt ötletekből nyerhetsz inspirációt!

Házi készítésű sütik

Az édesség nem véletlenül népszerű ajándék Valentin nap idején - mindenki imádja őket. Kedveskedj párodnak valami saját kezűleg készített finomsággal! Mutatósabbá teheted, ha szépen elrendezve adod oda neki valamilyen igényesebben kinéző edényben, díszdobozban.

Rengeteg egyszerű recept van a neten, pár perc keresés után biztosan megtalálod a neked leginkább szimpatikusat.

Személyre szabott zenei válogatás

Légy egy kicsit régimódibb és pakolj tele egy CD lemezt romantikus és vicces számokkal, amik hatással voltak a kapcsolatotok egy-egy szakaszára.

Ez lehet akár a szám, amire először táncoltatok vagy éppen egy közös kedvenc film vagy sorozatot főcímdala. Ezután dekoráld a CD (tollal) írható részét, és a tokról se feledkezz meg!

Ha épp nincs egy lemez sem a környékeden, egyszerűen összeállíthatsz egy iTunes vagy Spotify lejátszási listát, mely címébe becsempészed kettőtök nevét, hogy ezzel is szemléltesd a szerelmeteket.

Jegyek valamilyen előadásra

Járj utána, milyen programok lesznek a városodban a közeljövőben, amik érdekelnének. Ne korlátozzátok magatokat egyszerű mozizással, a koncertek, sportrendezvények, stand-up showk, ugyanolyan szórakoztatóak tudnak lenni.

Vásárolj két jegyet, kösd át masnival, dobd be egy ajándékdobozba és már kész is a meglepetés. Azért a szüleivel se felejts el egyeztetni, a konfliktusok elkerülése végett.

Fotó album

Manapság rengeteg fotó készül, de túl keveset nyomtatunk ki. Tégy ez ellen és nyomtasd ki a legjobb közös fotóitokat.

Ha nem tudod, hol oldhatnád ezt meg, ne aggódj, biztos van a közeledben egy fotóstúdió.

Ha nem, akkor sem kell lemondanod erről az ötletről, a nagyobb drogériákban, mint a Müller vagy Rossmann, DM általában vannak automaták, ahol a telefonodat csatlakoztatva bármit ki tudsz nyomtatni.

Rajzolj valamit arról, amit szeret

Művészi képességeidtől függően rajzolhatsz vagy festhetsz barátodnak vagy barátnődnek valamit, amit kedvel. Ez lehet a kedven állata, kedvenc zenésze, kedvenc bandájának vagy csapatának logója, akármi!

ajándék

TIPP Remek kreatív ötleteket találsz itt

Vicces plüss állat

Plüsst ajándékozni Valentin napon nagyon snassz dolog…hacsak nem valami totálisan hülye, elképesztő, meglepő dologgal rukkolsz elő. Egy hajszálnyival romantikusabbá teheted, ha kötsz a nyaka köré egy piros masnit.

Kuponok

Tölts meg egy befőttes üveget kuponokkal, melyeken az áll, milyen szolgáltatásokban vehet téged használatba szerelmed: egy hosszú ölelés, hátmasszázs, ő választhatja a következő filmet...

Engedd szabadjára a kreativitásodat, de azért csak teljesíthető dolgokat írj, egy nap ugyanis beváltásra kerül mind!

Ezt is nézd meg Romantikus ajándékok

(KamaszPanasz - Gy.P.F., teenadvice.com)

Kapcsolódó címkék

szerelem